Ла Лига - Сезон 2018/2019

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: Ла Лига - Сезон 2018/2019

Мнениеот Furious_Monk » 18 апр 2019 14:52

Проблемът на Коща не е в самата псувня, а в начина по който го направи. Цял свят видя арогантността и крайната форма на науважение, която демонстрира- право в очите на съдията.

Няма как от федерацията да допуснат такова поведение, това ще срине авторитета на съдиите на футболния терен.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 20 апр 2019 22:36

Ленгле с първи гол за Барселона в Ла Лига. Още две победи и сме шампиони. :)
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 20 апр 2019 23:08

Алба с десния крак все едно той му е силния ! :shock:
Меси с десния щеше да я прати в облаците... :lol:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 20 апр 2019 23:13

Но остана с впечатлението, че Дембеле пречеше на вратарят и дори си сви краката, за да може топката да мине покрай него.
Той си беше в засада де.

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 20 апр 2019 23:47

Пак се излагаш като клоун с пристрастни коментари недопустими за модератор, който би трябвало да е неутрален. :roll:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 20 апр 2019 23:49

Що бе Килър,модератора няма право да е фен на даден отбор ли?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 21 апр 2019 00:01

И какво искаш да ми кажеш, че Дембеле не беше в засада поне 1 метър и не влияе на играта? Та той дори си сви краката, за да може топката да мине покрай него и така да не играе с нея.

И какво като съм Модератор да не си изказвам мнението изобщо или да го правя така, че да се хареса на теб т.е. да си сложа една маска и да ти се мазня на теб и в очите на другите фенове на Барса? Аз много пъти съм си признавал, когато нашият отбор бъде подпрян, дадена му е била дузпа без да има такава, ама теб никога до сега не съм те видял да си признаваш и винаги гледаш да отклоняваш темата и да я насочиш в друга посока. Ето в момента дори правиш същото като сменяш темата и я насочваш към това, че не съм бил обективен.

Дори коментаторите в Bein Sport казаха по време на мача, а и дори сега коментират в студиото си, че трябваше да бъде отменен гола понеже пречи на вратарят дори и във видимостта му към топката. Това не идва от мен, не идва от фенове на Реал и идва от обективни журналисти и коментатори.

И другият път като се обърнеш така към мен с тези етикети ще те пратя в дълга почивка понеже отдавна стъпваш по тънък лед и ми писна само да трия доклади към твои мнения и после да редактирам мненията. Дори в момента над този мой коментар има доклад срещу теб, който изтрих.

Ще те пратя в такава почивка, че ще можеш да пишеш едва за новият сезон в края на август месец, а всеки нов твой профил ще бъде директно затриван. Прави си сметката как ще се държиш във форума и не специално към мен, а към всички потребители.

Ето ти я ситуацията и с повторенията.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 21 апр 2019 00:12

paceto написа:Но остана с впечатлението, че Дембеле пречеше на вратарят и дори си сви краката, за да може топката да мине покрай него.
Той си беше в засада де.

Дембеле по никакъв начин не влияеше на видимостта на вратаря и никъде не виждам да си свива краката :mrgreen:

поне според мен де, вратаря си се мята веднага след удара, не виждам да има забавена реакция

П.П Титлата отдавна е решена, не виждам смисъл да коментираме ситуации в решени и безсмислени мачове
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 21 апр 2019 00:16

Топката минава покрай него, така че доста съдии биха го тълкували като пречка пред вратарят, други не както се вижда днес. Това са анализите след мача и 80% от тях са, че трябваше да бъде отменен гола, но пък всички бяха съгласни, че съдията трябваше сам да преразгледа ситуацията, а той не го стори.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 21 апр 2019 00:17

По-скоро си заслужава да се отбележи играта на Меси и това че буквално се пази от единоборства и много малко тича, явно мисли само за полуфиналите и иска да е на 100 % за тогава, което е нормално де....почти съм убеден, че този сезон не е имал мач с по-малко избягане метри от днес :lol:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Архив”