Проблемът на Коща не е в самата псувня, а в начина по който го направи. Цял свят видя арогантността и крайната форма на науважение, която демонстрира- право в очите на съдията.
Няма как от федерацията да допуснат такова поведение, това ще срине авторитета на съдиите на футболния терен.
Ла Лига - Сезон 2018/2019
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Furious_Monk
Re: Ла Лига - Сезон 2018/2019
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
- insaneboy1
- Контакти:
Ленгле с първи гол за Барселона в Ла Лига. Още две победи и сме шампиони. 
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
-
SilentKiller
Алба с десния крак все едно той му е силния !
Меси с десния щеше да я прати в облаците...
Меси с десния щеше да я прати в облаците...
- paceto
- Контакти:
Но остана с впечатлението, че Дембеле пречеше на вратарят и дори си сви краката, за да може топката да мине покрай него.
Той си беше в засада де.
Той си беше в засада де.
-
SilentKiller
Пак се излагаш като клоун с пристрастни коментари недопустими за модератор, който би трябвало да е неутрален. 
- slash1912
- Контакти:
Що бе Килър,модератора няма право да е фен на даден отбор ли?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- paceto
- Контакти:
И какво искаш да ми кажеш, че Дембеле не беше в засада поне 1 метър и не влияе на играта? Та той дори си сви краката, за да може топката да мине покрай него и така да не играе с нея.
И какво като съм Модератор да не си изказвам мнението изобщо или да го правя така, че да се хареса на теб т.е. да си сложа една маска и да ти се мазня на теб и в очите на другите фенове на Барса? Аз много пъти съм си признавал, когато нашият отбор бъде подпрян, дадена му е била дузпа без да има такава, ама теб никога до сега не съм те видял да си признаваш и винаги гледаш да отклоняваш темата и да я насочиш в друга посока. Ето в момента дори правиш същото като сменяш темата и я насочваш към това, че не съм бил обективен.
Дори коментаторите в Bein Sport казаха по време на мача, а и дори сега коментират в студиото си, че трябваше да бъде отменен гола понеже пречи на вратарят дори и във видимостта му към топката. Това не идва от мен, не идва от фенове на Реал и идва от обективни журналисти и коментатори.
И другият път като се обърнеш така към мен с тези етикети ще те пратя в дълга почивка понеже отдавна стъпваш по тънък лед и ми писна само да трия доклади към твои мнения и после да редактирам мненията. Дори в момента над този мой коментар има доклад срещу теб, който изтрих.
Ще те пратя в такава почивка, че ще можеш да пишеш едва за новият сезон в края на август месец, а всеки нов твой профил ще бъде директно затриван. Прави си сметката как ще се държиш във форума и не специално към мен, а към всички потребители.
Ето ти я ситуацията и с повторенията.
И какво като съм Модератор да не си изказвам мнението изобщо или да го правя така, че да се хареса на теб т.е. да си сложа една маска и да ти се мазня на теб и в очите на другите фенове на Барса? Аз много пъти съм си признавал, когато нашият отбор бъде подпрян, дадена му е била дузпа без да има такава, ама теб никога до сега не съм те видял да си признаваш и винаги гледаш да отклоняваш темата и да я насочиш в друга посока. Ето в момента дори правиш същото като сменяш темата и я насочваш към това, че не съм бил обективен.
Дори коментаторите в Bein Sport казаха по време на мача, а и дори сега коментират в студиото си, че трябваше да бъде отменен гола понеже пречи на вратарят дори и във видимостта му към топката. Това не идва от мен, не идва от фенове на Реал и идва от обективни журналисти и коментатори.
И другият път като се обърнеш така към мен с тези етикети ще те пратя в дълга почивка понеже отдавна стъпваш по тънък лед и ми писна само да трия доклади към твои мнения и после да редактирам мненията. Дори в момента над този мой коментар има доклад срещу теб, който изтрих.
Ще те пратя в такава почивка, че ще можеш да пишеш едва за новият сезон в края на август месец, а всеки нов твой профил ще бъде директно затриван. Прави си сметката как ще се държиш във форума и не специално към мен, а към всички потребители.
Ето ти я ситуацията и с повторенията.