Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Kiril2681

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Kiril2681 » 19 апр 2019 22:15

А, да - и ходя на страната на "злото срещу доброто"! :) :) Ех , че съм гаден , бре! :)
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 19 апр 2019 22:36

Martinez1948 написа:
cskarcheto92 написа:Тогава доказахме, че сме НАЙ - Големите. Защото въпреки всички удари, ЦСКА успя да пребъде.

Със Славия на финала 2011г. 13000
5години по-късно бяхме 2,4пъти повече. 35000
И вместо на 15май да сме 40000 ще бъдем 20,000 макс, тоест регресираме.
05.05.2018 вместо да сме 27,000 трябваше да сме 43,000.
Същия въпрос мога да задам колко хора ходехме на дербитата 2013-2015г. ?? 2 пъти по-малко от сега, но 2мача на година не са меродавни.
Пример: ЦСКА- копенхаген 25,000 и няколко дена по-късно на мача със Славия 2,150 човека.

И аз се включвам.
Няма как да сравняваш времената от В група и сега. Преди да ни изхвърлят дори - отново имаше обединение. Обединението беше: събиране на пари при Сашо Томов. Обаче имаш ли някакво чувство на неудобство като сравняваш ?
Моля те, само за едно: Напиши ми: от Титаново време до Ганчево по кое точно време си пишехме за футбол ? Та, аз влизах за да разбера събрали ли сме лев, ще вземем ли лиценз ? Сашо Томов намерил ли е спонсор ? В По-късни времена: Коя фирма ни съди ? Колко молби за несъстоятелност има ? Колко са дълговете ? Мамка му: Още си спомням мача със Зибру, дето продадохме Мораеш 48 часа преди мача и трябваше да атакуваме със Станко Йончев - Машината! Та, всички тези неща обединиха и обединяваха редовия фен.
Сега, след влизам в Спортал и чета: арх. Мишев, който бил съучредител на 1948, та той обяснява, че Армията не може да бъде обновена по разни причини. Та.........1948, чрез архитекта обясняват, че ние не можем да си обновим стадиона и пак ни лъжат, а това - излезе само в Спортал. Тези пък неща - отблъскват редовия фен, дразнят и пречат.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 19 апр 2019 22:44

и допълнение: Тази тема се отключи след като Ганчев плати 8-те милки. Нима забравихте ?

Разделението не е сред феновете на ЦСКА. Аз също твърдя, че са еденици тези, които не идат вече на Армията по техни си причини. Разделението е в парите. Преди ЦСКА беше ТОП новина във всеки сайт (не зависимо положителна или не), сега ако при нас има гаф: това е ТОП новина. Пак цитат от спортал: Спорна дузпа (която не е спорна) даде победата на ЦСКА-София.

Потребителски аватар
skabrin

Мнениеот skabrin » 19 апр 2019 23:09

Единствената купа на която съм се радвал е тази от В група. За финала летях в самолет от Белгия, пълен с други цесекари, както и сериозна агитка (поне 20 човека) от фенове на Андрерлехт, които се опитваха да разучават поне елементарни скандирания... Летях със сецнат кръст и кацнах със сълзи на очите от болка, но на стадиона бях излекуван.
Тази година няма да летя (дай Боже) за финала, тъй като купата според мен е важна само за малките отбори, а не за нас и Левски! Виж за шампионската титла съм пръв в самолета... Та толкоз за разделената публика.
ПС Около годишнината ме бройте с две деца, от които само едното е мое ;)
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 19 апр 2019 23:18

skabrin написа:Единствената купа на която съм се радвал е тази от В група. За финала летях в самолет от Белгия, пълен с други цесекари, както и сериозна агитка (поне 20 човека) от фенове на Андрерлехт, които се опитваха да разучават поне елементарни скандирания... Летях със сецнат кръст и кацнах със сълзи на очите от болка, но на стадиона бях излекуван.
Тази година няма да летя (дай Боже) за финала, тъй като купата според мен е важна само за малките отбори, а не за нас и Левски! Виж за шампионската титла съм пръв в самолета... Та толкоз за разделената публика.

Ами покани мацката, чието дете е второто и ще ти уредя билет за мача с Лудогорец - където ще се решава титлата

Потребителски аватар
skabrin

Мнениеот skabrin » 19 апр 2019 23:35

k_oleto написа:
skabrin написа:Единствената купа на която съм се радвал е тази от В група. За финала летях в самолет от Белгия, пълен с други цесекари, както и сериозна агитка (поне 20 човека) от фенове на Андрерлехт, които се опитваха да разучават поне елементарни скандирания... Летях със сецнат кръст и кацнах със сълзи на очите от болка, но на стадиона бях излекуван.

Ами покани мацката, чието дете е второто и ще ти уредя билет за мача с Лудогорец - където ще се решава титлата

[offtopic]Мацката надали ще дойде скоро за втори в България, но с голямо удоволствие ще почерпя/пия с теб и още няколко съфорумци по бира/и преди или след мача :)[/offtopic]
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 19 апр 2019 23:54

k_oleto написа:и допълнение: Тази тема се отключи след като Ганчев плати 8-те милки. Нима забравихте ?

1во относно титаново до днешно време. Преди няколко страници казах на един син фен[i] ''А относно 2016г. аз лично не обвинявам нито един обикновен фен ( освен Анималс ). Вие за 2месеца разбрахте какво е да си на наше място НАП/уефа/токът спрял/мениджъри/футболисти съдят клуба абе общо взето си говорехме за всичко друго ама не и за футбол. С тази разлика, че при вас това беше за месеци, а ние бяхме 10г. така. Еми хората се измориха сори !!!''[/i]
Но и също държа на мнението си, че моралът е най-добрият и качествен правоприемник на каквото и да е в този живот дори и на акционерни дружества. Да факт е че освен чисто правен/юридически акта с плащането е й морален, но моралните щети, които всички ние нанесохме надхвърлят 8 милиона. (СПОРЕД МЕН).
И преди тотално да бъда набеден за говедо, антицесекар и тн. аз лично за себе си още не знам дали трябва след края на сезона да продължа да ходя на стадиона макарче ми се ходи и то много.
Може пък един ден да стане това, което всички ,,сърдити на отбора и не ходещи на стадиона'' армейци искаме !!
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 20 апр 2019 00:19

Martinez1948 написа:
k_oleto написа:и допълнение: Тази тема се отключи след като Ганчев плати 8-те милки. Нима забравихте ?

1во относно титаново до днешно време. Преди няколко страници казах на един син фен[i] ''А относно 2016г. аз лично не обвинявам нито един обикновен фен ( освен Анималс ). Вие за 2месеца разбрахте какво е да си на наше място НАП/уефа/токът спрял/мениджъри/футболисти съдят клуба абе общо взето си говорехме за всичко друго ама не и за футбол. С тази разлика, че при вас това беше за месеци, а ние бяхме 10г. така. Еми хората се измориха сори !!!''[/i]
Но и също държа на мнението си, че моралът е най-добрият и качествен правоприемник на каквото и да е в този живот дори и на акционерни дружества. Да факт е че освен чисто правен/юридически акта с плащането е й морален, но моралните щети, които всички ние нанесохме надхвърлят 8 милиона. (СПОРЕД МЕН).
И преди тотално да бъда набеден за говедо, антицесекар и тн. аз лично за себе си още не знам дали трябва след края на сезона да продължа да ходя на стадиона макарче ми се ходи и то много.
Може пък един ден да стане това, което всички ,,сърдити на отбора и не ходещи на стадиона'' армейци искаме !!

Няма как вие сърдитите барабар с гьонов,газдов и коцев да се върнете на Армията защото ще бъдете пометени,вие се продадохте на Домусчиев и ще си носите кръстта,а това Мартинез ми напомня за един Мартин дето му дадоха парче хляб от Ефбет и той си заряза приятелите,само че повечето от тези чудесни момчета пак са на Армията,пак си имат фракция различна от Анималс и се забавляват на всеки мач на ЦСКА,а ти се надявай някога измекярите да те вкарат на Армията.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 20 апр 2019 00:38

peliforewer написа:
Martinez1948 написа:

Няма как вие сърдитите барабар с гьонов,газдов и коцев да се върнете на Армията защото ще бъдете пометени,вие се продадохте на Домусчиев и ще си носите кръстта,а това Мартинез ми напомня за един Мартин дето му дадоха парче хляб от Ефбет и той си заряза приятелите,само че повечето от тези чудесни момчета пак са на Армията,пак си имат фракция различна от Анималс и се забавляват на всеки мач на ЦСКА,а ти се надявай някога измекярите да те вкарат на Армията.

Е, ти беше много по директен от мен ... :lol:
Продължавам да твърдя, че за себе си съм убеден, че ЦСКА класира ли се на финал за КБ стадиона ще се пръска по шевовете независимо работен ден ли е неделя ли е или каквото ще да е ! Проста народопсихология ... армейците имат нуждата отново да спечелим трофей ... няма никакво значение дали е първо или второ степенен ... Ако пък наистина се стигне до решаващ мач с Лудогорец на Армията ... тогава ще е лудница, дори и Любо да бъде принуден с юноши да излезе :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 20 апр 2019 01:18

Martinez1948 написа:

Ма никой не те обвинява в нищо брат. Но......това нещо с морала ми е странно: Сега чета, че Спас Русев въртял схеми някакви - негови си и мериджейна на Мариани искал 650 евра от Левски. То, хубаво, ма при нас - бяха такива мериджейни по 100 :) Като сложиш и парите за отбора и става голямммм Морал!
Отделно: Много внимателно четох списъците на кредиторите ни. Човек, имаше двама-трима футболери, дето не ги бях виждал с нашата фланелка - искаха по над 400 еврака - МОРАЛ ??
Отделно: Имаме отбор във "В" група - БЕЗ право да картотекираме нови и БЕЗ право да играем ЕКТ и с -6 точки (според УЕФА назад) МОРАЛ ?? Ми Морал, ма - как ни виждаше в тази ситуация. Е, ......да - мейби - честният път към върха. Ама виждаш, честният път - 23 фена и борба за Бараж....Те и Спартак Вн. едно време бяха гигант!
Заеби

Върни се в “ЦСКА”