Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
HardWork написа:Mitata написа:HardWork написа:Captain Stottlemeyer написа:The deacon написа:Тъничко 0:1 за Левски и много реване преди, по време и след мача от съдията...........
...и отново красив автогол!...
Ми то вие само така може да биете! Или ще е с автогол или с дузпа за игра с рамо. Според мен имате огромен шанс, защото съдията ще свири за Лудогорец. Другото е, че мача с Ботев се явява доста по - важен, след като всички знаем кой е капарирал титлата. Биете с автогол или дузпа, после надувате балона до небесата и лятото нови евро подвизи
... май сме го гледали този филм
[offtopic]Искам силен ЦСКА, толкова силен, че съдиите да не са в състояние да ни създават пречки в България, толкова силен, че ЦСКА ежегодно да е в групите на ЕКТ, защо не да продължава след тях. Предпоставките са налице - силни собственици, мощна фенска подкрепа, най-добрият треньор в България Любо Пенев.
През пролетта Пенев съживи този отбор, чиито футболисти показаха, че могат да играят красив и всеотдаен футбол, да не се притесняват от преките конкуренти.
Нужно е да се надгради на няколко позиции и сме непобедими в България.![]()
Конкретно за настоящия сезон ми се искаше да се концентрираме върху титлата, независимо че същата била капарирана. В събота ще се види дали настоящият ни тим разполага с достатъчно физически сили да продължи борбата на два фронта. Дано успеем поне на единия.
При ЛП ЦСКА заига по-комбинативно, с повече скорост. Мисля, че сега Пенев трябва да обърне сериозно внимание на кондицията и на чистата игра в защитен план - някои нарушения, които правим са напълно излишни, носят картони. Такива нарушения като това на Чорбаджийски, спъване нападател в наказателното, незастрашаващ вратата ни, са недопустими за футболист на ЦСКА.[/offtopic]
[offtopic]Всички искаме да станем шампиони, но също така трябва да стойм здраво стъпили на земята. Няма смисъл от излишно биене в гардите и надуване на балони (по примера на колегите от Герена). Отбора издиша физически във втория мач срещу лудите, както и в края на мача с Ботев. Нямаме скамейка, а резервите ни са пълни дупки. Ясно се видя, че Чорбата и Стойчо Атанасов не стават. Джеси и Жеферсон също не са надеждни играчи. Като прибавим фактора съдия, нещата стават много сложни. Другото е, че малко се преувеличава силата на отбора в момента.
След емоционалната победа в Разград срещу един трагично слаб Лудогорец и серията без гол в първа лига, много хора започнаха да губят връзка с реалността. Би трябвало да сме го научили този урок. Ако първенството е наредено, няма как да станем шампиони, колкото и да сме силни. След мача на Герена миналия уикенд, става доста ясно накъде духа вятъра.
За другото съм съгласен с теб.[/offtopic]
SLAP написа:Ботев едва ли ще се зорят с/у основните си спонсори, пък и доста пот хвърлиха с/у 10те армейци насреща им в мача за купата...
SLAP написа:От първата минута мачкане!
Висока преса и много агресия, така се играе с/у гнусните телета!
Вкарваме 3 гола за 20 мин и почивка(това сме го гледали преди година-две, възможно е!)!
Ботев едва ли ще се зорят с/у основните си спонсори, пък и доста пот хвърлиха с/у 10те армейци насреща им в мача за купата...
Та тази победа е задължителна за нас!
3:0
П.С.
Каквото и да си говорим и колкото и очевидно е, какво ни липства, какво ни пречи.... не мисля че има армеец, който да не се надява на титла!
Титлата е все още жива за нас! Все още е мисия възможна, поне докато не загубим точки!
Онези също могат да губят точки, от Берое, или Локото...
Unforgiven_M написа:ЦСКА - София не е толкова силен, колкото вие си мислите - по-скоро Лудогорец значително свалиха нивото и за това така изглежда, но "Левски" пък от друга страна е малко по-зле в момента. Надяваме се /отново/ да има добри входящи трансфери на лято и да стане отбор, но... не е сигурноЛошо е, че Колев влиза в риториката на Стойкас, не ми харесва, но просто явно такова им е нивото.
За мача - очаквам много кюскане на топката, малко футбол и победа за единият отбор с с 1-0.
Гледайте Левски - ЦСКА и после си пуснете мач от втората половина на Висшата лига или дори от Чемпиъншип и пак ми кажете, че отборите ни са... отбори.
Потребители, разглеждащи този форум: Cooler, maxi1914, soilwork и 31 госта