30 кръг/2019-04-20/ 17:15ч. ЦСКА-''Левски'' FT 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: 30 кръг/2019-04-20/ 17:15ч. ЦСКА-''Левски''

Мнениеот Teo » 19 апр 2019 17:35

Тройчо за Левски :idea: :lol:

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 19 апр 2019 18:21

HardWork написа:
Mitata написа:
HardWork написа:
Captain Stottlemeyer написа:
The deacon написа:Тъничко 0:1 за Левски и много реване преди, по време и след мача от съдията...........

...и отново красив автогол!... 8-)

Ми то вие само така може да биете! Или ще е с автогол или с дузпа за игра с рамо :mrgreen: . Според мен имате огромен шанс, защото съдията ще свири за Лудогорец. Другото е, че мача с Ботев се явява доста по - важен, след като всички знаем кой е капарирал титлата. Биете с автогол или дузпа, после надувате балона до небесата и лятото нови евро подвизи :mrgreen: ... май сме го гледали този филм :?

[offtopic]Искам силен ЦСКА, толкова силен, че съдиите да не са в състояние да ни създават пречки в България, толкова силен, че ЦСКА ежегодно да е в групите на ЕКТ, защо не да продължава след тях. Предпоставките са налице - силни собственици, мощна фенска подкрепа, най-добрият треньор в България Любо Пенев.
През пролетта Пенев съживи този отбор, чиито футболисти показаха, че могат да играят красив и всеотдаен футбол, да не се притесняват от преките конкуренти.
Нужно е да се надгради на няколко позиции и сме непобедими в България. :lol:

Конкретно за настоящия сезон ми се искаше да се концентрираме върху титлата, независимо че същата била капарирана. В събота ще се види дали настоящият ни тим разполага с достатъчно физически сили да продължи борбата на два фронта. Дано успеем поне на единия.

При ЛП ЦСКА заига по-комбинативно, с повече скорост. Мисля, че сега Пенев трябва да обърне сериозно внимание на кондицията и на чистата игра в защитен план - някои нарушения, които правим са напълно излишни, носят картони. Такива нарушения като това на Чорбаджийски, спъване нападател в наказателното, незастрашаващ вратата ни, са недопустими за футболист на ЦСКА.[/offtopic]

[offtopic]Всички искаме да станем шампиони, но също така трябва да стойм здраво стъпили на земята. Няма смисъл от излишно биене в гардите и надуване на балони (по примера на колегите от Герена). Отбора издиша физически във втория мач срещу лудите, както и в края на мача с Ботев. Нямаме скамейка, а резервите ни са пълни дупки. Ясно се видя, че Чорбата и Стойчо Атанасов не стават. Джеси и Жеферсон също не са надеждни играчи. Като прибавим фактора съдия, нещата стават много сложни. Другото е, че малко се преувеличава силата на отбора в момента.
След емоционалната победа в Разград срещу един трагично слаб Лудогорец и серията без гол в първа лига, много хора започнаха да губят връзка с реалността. Би трябвало да сме го научили този урок. Ако първенството е наредено, няма как да станем шампиони, колкото и да сме силни. След мача на Герена миналия уикенд, става доста ясно накъде духа вятъра.
За другото съм съгласен с теб.[/offtopic]

[offtopic]Имам предвид близкото и по-далечно бъдеще. Ясно е, че в момента ЦСКА е на кантар, въпреки прогреса в играта.

ГГ е четвърта година в ЦСКА, време е за настъпление на червените.[/offtopic]
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

SLAP
Контакти:

Мнениеот SLAP » 19 апр 2019 18:25

От първата минута мачкане!
Висока преса и много агресия, така се играе с/у гнусните телета!
Вкарваме 3 гола за 20 мин и почивка(това сме го гледали преди година-две, възможно е!)!
Ботев едва ли ще се зорят с/у основните си спонсори, пък и доста пот хвърлиха с/у 10те армейци насреща им в мача за купата...
Та тази победа е задължителна за нас!
3:0

П.С.
Каквото и да си говорим и колкото и очевидно е, какво ни липства, какво ни пречи.... не мисля че има армеец, който да не се надява на титла!
Титлата е все още жива за нас! Все още е мисия възможна, поне докато не загубим точки!
Онези също могат да губят точки, от Берое, или Локото...

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 19 апр 2019 18:37

SLAP написа:Ботев едва ли ще се зорят с/у основните си спонсори, пък и доста пот хвърлиха с/у 10те армейци насреща им в мача за купата...

Длъжни са да се хвърлят, защото четвъртото място не им е гарантирано, а то би им дало шанс за ЛЕ, ако ЦСКА спечели КБ.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 19 апр 2019 19:55

SLAP написа:От първата минута мачкане!
Висока преса и много агресия, така се играе с/у гнусните телета!
Вкарваме 3 гола за 20 мин и почивка(това сме го гледали преди година-две, възможно е!)!
Ботев едва ли ще се зорят с/у основните си спонсори, пък и доста пот хвърлиха с/у 10те армейци насреща им в мача за купата...
Та тази победа е задължителна за нас!
3:0

П.С.
Каквото и да си говорим и колкото и очевидно е, какво ни липства, какво ни пречи.... не мисля че има армеец, който да не се надява на титла!
Титлата е все още жива за нас! Все още е мисия възможна, поне докато не загубим точки!
Онези също могат да губят точки, от Берое, или Локото...

[offtopic]Локото няма да могат да им вземат точки :) .Знам че е много трудно,мисията е почти невъзможна но това е шанса на Любо,успее ли и на двата фронта ще им зашлеви такъв шамар на БФС че дълго ще им държи влага,ако не успее не можем да му се сърдим защото си знаем материала,но приказки от рода на оставете шампионата да гледаме Купата не са приказки за цесекари,даже и да загубим ще загубим като мъже.[/offtopic]
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 19 апр 2019 20:58

Някой има ли проблем с билетите? Опитах на две места, уж не им работеше сайта на тея пак, платих онлайн с е-тикет, дръпнаха ми парите от картата, а още нямам потвърждение по мейла :shock: :roll:
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 19 апр 2019 21:09

ЦСКА - София не е толкова силен, колкото вие си мислите - по-скоро Лудогорец значително свалиха нивото и за това така изглежда, но "Левски" пък от друга страна е малко по-зле в момента. Надяваме се /отново/ да има добри входящи трансфери на лято и да стане отбор, но... не е сигурно :) Лошо е, че Колев влиза в риториката на Стойкас, не ми харесва, но просто явно такова им е нивото.
За мача - очаквам много кюскане на топката, малко футбол и победа за единият отбор с с 1-0.
Гледайте Левски - ЦСКА и после си пуснете мач от втората половина на Висшата лига или дори от Чемпиъншип и пак ми кажете, че отборите ни са... отбори.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 19 апр 2019 21:39

Unforgiven_M написа:ЦСКА - София не е толкова силен, колкото вие си мислите - по-скоро Лудогорец значително свалиха нивото и за това така изглежда, но "Левски" пък от друга страна е малко по-зле в момента. Надяваме се /отново/ да има добри входящи трансфери на лято и да стане отбор, но... не е сигурно :) Лошо е, че Колев влиза в риториката на Стойкас, не ми харесва, но просто явно такова им е нивото.
За мача - очаквам много кюскане на топката, малко футбол и победа за единият отбор с с 1-0.
Гледайте Левски - ЦСКА и после си пуснете мач от втората половина на Висшата лига или дори от Чемпиъншип и пак ми кажете, че отборите ни са... отбори.

[offtopic]Не знам откъде знаеш ние какво си мислим за това колко е силен ЦСКА.Стойкас както му казваш е добър футболист от близкото минало и дълги години работи във футболни клубове,негова е заслугата да дойдат в България доста класни футболисти на много приемливи цени и впоследствие да бъдат продадени за добри пари в чужбина,а Павел Колев беше един посредствен журналист известен с това че обгрижваше медийно Боби Михайлов и той за вярната му служба го направи пресаташе в БФС и след това започна да го качва по стълбата докато си го направи заместник,така че като говорим за футбол няма как да сравняваме Стойчо Стойлов с Павел Колев,просто Колев е парашутист.Като си пуснеш мача от втората половина на Висшата лига,а пък и от Чемпиъншип си направи труда и да видиш бюджетите на споменатите клубове,аз съм сигурен че ако клубове в България имат годишен бюджет 50+млн.евро ще играят много по-добър футбол и ще са на едно добро европейско ниво.[/offtopic]
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 19 апр 2019 22:12

За утре искам две неща:
1. Победа
2. пълен сектор Г

Това ще ми е достатъчно. Съжалявам, че няма да мога да присъствам, обаче не зависи.......

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 19 апр 2019 22:29

На някой да му се намира билет в повече за мача?

Върни се в “ЦСКА”