Kotooshu написа:ivan56 написа:gihuelo написа:THE G.A.M.E написа:metodito написа:Ти в кои първенства мислиш стават тея работи? В Бундеслигата или Премиършип? Не казвам, че този конкретно мирише, но интереса към Верея на УЕФА надали е случаен. "Странен". И аз така го определям.
Човек, на мачове от Първенства на страни от "третият свят" ( каквито за съжаление сме и ние ) ... Има строги ограничения.
Я некой е сложил 10 бона, я са му блокирали залога... Всъщност не съм проверявал, но силно се съмнявам въобще да можеш да сложиш повече от 1 000 евро на БГ мач.
А със сигурност след няколко сериозна залога двубоят ще бъде изваден от тиражите.
Да правиш сериозни кинти ( от 100 бона нагоре ) от родни срещи ВЕЧЕ не е възможно. Преди години - да, сега твърдо - НЕ.
Говориш пълни глупости. Методи тук е много прав.
В Азия 60 процента от залаганията са нелегални ! Тоест няма как да хванат движение на пари и т.н.
Плюс това самите букмейкъри могат да уредят мача ,ако примерно видят че ще загубят пари ако мача завърши както се очаква.
Не случайно най не излизащия коефициент е между 1,20- 1,30

Това е друга тема на разговор , но не си прав.
Вече целия футбол и спорт е в пипалата на букитата.
Друг много пресен пример е мача Монтана - Добруджа.
Абсолютно вярно.
Никой тарикат, няма да тръгне да залага тук при нашите букита на нареден мач.
Чувал съм(колко е вярно не знам), че на азиатският пазар се предлагат някои мачове дори от В групите.
Всички били чували , но никой не ги е виждал или залагал в прословутите азиатски букита
Ловеч , къде в мазетата ли играят нелегален хазарт ?
Мачовете се манипулират там където има десетки милиона в залози , а не в мач Левски - Литекс с 50к евро залози

Тука уговорката е клуб - клуб ... както навремето Славия и Локо или Тире - Берое , Тире - Етър , Тире - Септември и прочеее .....
Като не разбираш грам от залози не се излагай поне за тях
Поинтересувай се или попитай

Не е срамно

Яблонски го съдят за манипулиране на мач за 50 милиона

А?
В юношеските групи където е играл ? Ти наред ли си бе?
Как пък от нищо не разбираш ? Рядко срещано явление си?
За залозите не се напъвай

Сложна материя са особено за теб.