ЦСКА-София-Берое-2:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

bsz1916
Мнения: 2511
Регистриран на: 16 юни 2016 05:35
Местоположение: София
Контакти:

Re: ЦСКА-София-Берое-16 март от 17:45 часа

Мнениеот bsz1916 » 14 мар 2019 18:19

Интересно е сега , след като феновете с открито писмо до ръководството официално поискаха НЕЗАБАВНАТА ОСТАВКА НА ЦЕЛИЯ СПОРТНО - ТЕХНИЧЕСКИ ЩАБ НА БЕРОЕ ( писмото е публикувано днес в СПОРТАЛ ) , какъв ще е сега сценария . Може би сега резултатът няма да е 6 : 0 , а достойна загуба след оспорван двубой . Все пак е важно да се отложи уволнението на САШКО ПЪТЯ поне до края на сезона , защото в мачовете от първата 6 - ца всяка точка е важна , а САШКО знае как да се " НАДИГРАВА " така че след мача и той , и екипът му и най - вече съперниците от ЦСКА - София ( София ) да изпитат " ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ " .

Потребителски аватар
shoma
Мнения: 165
Регистриран на: 30 юли 2010 10:10
Контакти:

Re: ЦСКА-София-Берое-16 март от 17:45 часа

Мнениеот shoma » 14 мар 2019 19:33

bsz1916 написа:Интересно е сега , след като феновете с открито писмо до ръководството официално поискаха НЕЗАБАВНАТА ОСТАВКА НА ЦЕЛИЯ СПОРТНО - ТЕХНИЧЕСКИ ЩАБ НА БЕРОЕ ( писмото е публикувано днес в СПОРТАЛ ) , какъв ще е сега сценария . Може би сега резултатът няма да е 6 : 0 , а достойна загуба след оспорван двубой . Все пак е важно да се отложи уволнението на САШКО ПЪТЯ поне до края на сезона , защото в мачовете от първата 6 - ца всяка точка е важна , а САШКО знае как да се " НАДИГРАВА " така че след мача и той , и екипът му и най - вече съперниците от ЦСКА - София ( София ) да изпитат " ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ " .

Човек, стига си се хващал за мачовете с Тирето.... и без да играем с тях, не ни се получава. Относно"декларацията" на феновете, ето ти контра-декларация... https://www.sportal.bg/news.php?news=77 ... =2&champ=1
всичко това е смешно. Какво значи, феновете пуснали декларация???
Ето едно мнение, което аз лично подкрепям.
https://www.sportal.bg/news.php?news=77 ... =2&champ=1
С това уточнение, чеТомаш допусна много грешки и все пак не е сега времето да сменяме треньори

"Убеден съм, че съм привърженик на Берое от много по-отдавна отколкото 95% от тези така наречени организирани фенове, написали писмото до клуба. Не знам дали някой от тези фенове изобщо е ходил на мач на Берое, когато бяхме предпоследни в Б група, после във В и накрая дори стигнахме до А окръжна група. Ако са ходили не биха реагирали по такъв начин. И не беше чак толкова отдавна това време - преди по-малко от 20 години! Заради вас точно Петър Хубчев си тръгна, въпреки че с него постигнахме най-големите си успехи изключвайки титлата от 86-а!. Виждате че след това стана селекционер на националния отбор, тоест не е лош треньор за какъвто го искарахте, г-да специалисти! Искам да кажа, че някакси много бързо привикнахте с това да сме в топ 4 на шампионата и забравихте всъщност, че това също е успех поглеждайки в исторически план за клуба. Не отричам някои крайно негативни резултати този сезон, но все пак се питам каква е алтернативата ни за треньор? Защо не потърсите сметка и диалог с ръководството на клуба, че продават основни играчи през зимната пауза вместо да искате по никое време оставката на треньора. Защо се допуска трансфер на капитана ни в основен конкурент за призовите места в средата на сезона например? Не ви ли беше достатъчен пример какво се случи след като напусна Хубчев през пролетта? Пак ли искате недоразумения като Ферарио Спасов да са ни треньори!? Дайте малко повече кредит на доверие. За вас ако сезон, в който сме 4-ти или 5-ти в крайното класиране е нулев, за други фенове на Берое не е! Години наред сме се борили да не изпаднем или сме били дори в долните дивизии, мрънкате на прекалено високо ниво! Държите се като фенове на двата софийски "гранда" като разглезени примадони! Не се представяйте от името на всички фенове на Берое, няма как да се идентифицирам с вас, "организираните", които за капак на всичко дори са си сложили дървена маса с формата на свастика в магазина на фен-клуба. Това е меко казано позорно!"

pyrwaka
Мнения: 198
Регистриран на: 20 мар 2018 13:45
Контакти:

Re: ЦСКА-София-Берое-16 март от 17:45 часа

Мнениеот pyrwaka » 14 мар 2019 21:01

Тоя фен дето е писал,че ходил на мач и в по долните дивизии,ако е истински фен и се интересува по-близо от отбора,трябва да е наясно,че НЕ заради феновете се е махнал Хубчев.Това са пълни инсинуации и манипулации и няма нищо вярно :!: :!: :!: Да, има една групичка от десетина човека които му подвикваха и освиркваха,ама те си псуват просто по навик всичко живо де мърда и не само. :lol: :mrgreen: Нали никой не си мисли,че точно затова се е махнал Хубчев :?: Това е просто НЕСЕРИОЗНО!!!Хубчев 100% е наясно кой му скрои шапката и затова след ПРЕДРЕШЕНИЯ полуфинал срещу тогавашното цска, директно напусна отбора.Даже го обвиниха,че довиждане не си бил взел с отбора.Ами с кой да си вземе довиждане бе? С няколкото путки в отбора дето го предадоха ли,или с тези от т.н. ръководство които са били наясно с цялата помия????С кой да си вземе довиждане?Трябва на всички да е ясно,че НЕ феновете са причината за напускането на Хубчев :!: Крайно време е да спрат да се пишат такива небивалици и простотии!!!

Потребителски аватар
TristaNNN
Мнения: 12257
Регистриран на: 16 фев 2010 01:35
Skype: ...
Контакти:

Re: ЦСКА-София-Берое-16 март от 17:45 часа

Мнениеот TristaNNN » 14 мар 2019 21:20

kiril.a.d написа:
TristaNNN написа:
kiril.a.d написа:
TristaNNN написа:3-0 за отбора на ГГ, минимум!

Това, не беше ли прогноза за отбора на ВБ, срещу КД?....
Сега гледай прогноза на КД-БФС, срещу ЛБ, след подаръците за ББ...
...бихте попитал, как може толкова години да си толкова глупав, ама то си ти е по рождение, пък и се оплакваш, хленчиш, мрънкяш пред модератори, че ти е доказано...каквото си ;)...
Е, пука ми - навици от баща ти, да си вечно обиден, вечно онеправдан...

Това какво ли общо има с темата за конкретния мач? Сигурно в твоята странна главица има, кой знае. :roll:

:) не съм се и съмнявал, че твоята ниска главица, може да разбере нещо си, извън "системни провокации"...

Явно, за такива като теб е нужно опростяване на привидно простичките въпроси: Това е тема. За мач. Между два отбора. - София и Берое. Футболни. Какво общо имам аз? А моята персона? А моята глава? Кошмарна за теб. Явно. А КД? А ВБ? А моя баща? Покоен при това. Достоен човек. Мир на праха му.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
shoma
Мнения: 165
Регистриран на: 30 юли 2010 10:10
Контакти:

Re: ЦСКА-София-Берое-16 март от 17:45 часа

Мнениеот shoma » 14 мар 2019 22:44

pyrwaka написа:Тоя фен дето е писал,че ходил на мач и в по долните дивизии,ако е истински фен и се интересува по-близо от отбора,трябва да е наясно,че НЕ заради феновете се е махнал Хубчев.Това са пълни инсинуации и манипулации и няма нищо вярно :!: :!: :!: Да, има една групичка от десетина човека които му подвикваха и освиркваха,ама те си псуват просто по навик всичко живо де мърда и не само. :lol: :mrgreen: Нали никой не си мисли,че точно затова се е махнал Хубчев :?: Това е просто НЕСЕРИОЗНО!!!Хубчев 100% е наясно кой му скрои шапката и затова след ПРЕДРЕШЕНИЯ полуфинал срещу тогавашното цска, директно напусна отбора.Даже го обвиниха,че довиждане не си бил взел с отбора.Ами с кой да си вземе довиждане бе? С няколкото путки в отбора дето го предадоха ли,или с тези от т.н. ръководство които са били наясно с цялата помия????С кой да си вземе довиждане?Трябва на всички да е ясно,че НЕ феновете са причината за напускането на Хубчев :!: Крайно време е да спрат да се пишат такива небивалици и простотии!!!


Не може всички фенове на Берое да знаем нещата от кухнята, няма как. Лично за мен нищо не беше предрешено, защото аз все още вярвам, че днешният Берое в уговорки не влиза (колкото и нелепо да звучи това). Ако на някой му е по-лесно да оправдава липсата на качество с уговрки, ок, но това е друга бира.

Дали футболистите са клеканли на ЦСКА, не знам, но не искам да вярвам в това. Така или иначе имаше не малко "активно подкрепящи", които не харесваха стила на Хубчев, защото си мислиха, че с друг треньор, Берое едва ли не би бил шашпион, да, ама не... 3 години по-късно, след няколко сменени треньора, се вижда какво е нивото на Берое, даже и това е много.
Тъжното е, че все още много хора вярват как лягаме според играчите в отбора и техните бивши клубове. Нали рабираш колко е наивно да обвиниш един заплатаджия, като Делев, че си е пропуснал премиите за нищо? Да, за нищо, защото ЦСКА София си беше фалирал клуб, никой нямаше изгода да печелят каквато и да е купа, супа или дупа, все тая... те нямаше да играят в Европа така или иначе. Просто нашите мекотели подцениха мача в Сз, а на реванша, просто нямаха топки и най-вече класа.

Относно скрояването на шапки, би било смешно ако точно на Хубчев някой може да му скрои шапка. Точно на тоя Катил (в добрия смисъл на думата), няма кой да му скрои шапка. А това с кого си е взел довиждане и с кого не, са жълти приказки.

pyrwaka
Мнения: 198
Регистриран на: 20 мар 2018 13:45
Контакти:

Re: ЦСКА-София-Берое-16 март от 17:45 часа

Мнениеот pyrwaka » 15 мар 2019 08:49

Който не е наясно с нещата от клуба,по-добре да спре да пише свободни съчинения в стил ЕЖК ;) :arrow:

kiril.a.d
Мнения: 2537
Регистриран на: 21 юли 2015 23:04
Контакти:

Re: ЦСКА-София-Берое-16 март от 17:45 часа

Мнениеот kiril.a.d » 15 мар 2019 12:17

TristaNNN написа:
kiril.a.d написа:
TristaNNN написа:
kiril.a.d написа:
TristaNNN написа:3-0 за отбора на ГГ, минимум!

Това, не беше ли прогноза за отбора на ВБ, срещу КД?....
Сега гледай прогноза на КД-БФС, срещу ЛБ, след подаръците за ББ...
...бихте попитал, как може толкова години да си толкова глупав, ама то си ти е по рождение, пък и се оплакваш, хленчиш, мрънкяш пред модератори, че ти е доказано...каквото си ;)...
Е, пука ми - навици от баща ти, да си вечно обиден, вечно онеправдан...

Това какво ли общо има с темата за конкретния мач? Сигурно в твоята странна главица има, кой знае. :roll:

:) не съм се и съмнявал, че твоята ниска главица, може да разбере нещо си, извън "системни провокации"...

Явно, за такива като теб е нужно опростяване на привидно простичките въпроси: Това е тема. За мач. Между два отбора. - София и Берое. Футболни. Какво общо имам аз? А моята персона? А моята глава? Кошмарна за теб. Явно. А КД? А ВБ? А моя баща? Покоен при това. Достоен човек. Мир на праха му.

:) слушай, със съжалителна усмивка, ще те посъветвам да не пишеш след 18 часа, когато явно започваш да...не знам, пиеш ли или се друсаш? Не ми е интересно, но защо не напишеш един свестен коментар, извън ограничеността си?...И после, да не се оплакваш, че...са те подбрали с тоягата, да не рупаш, докато ти окат ;)...
Ето и сега - за какъв мач между - София и Берое става дума?...нещо не се сещам София да има единен градски отбор...Дали не се сещаш вече за отбора Левски - ЦСКА 1914-48?...Но пък, пак има още един куп софийски отбора...
Та ето какво общо има твоята...глава?...а персона, нямаш! - както и всичко стоящо зад нея...
Хайде сега, оплачи се пак..."моля, другарко, той...не ми дава да преписвам" ;)...
:lol:

Апропо, тук става дума за един мач, игран от БФС София, срещу всички останали!!!!
И като така, не ми харесва че последните два мача, "онзи отбор", се изгаври с Берое, за да не се доближат опасно до...Вадуц и сега може да бъдат компенсирани, за да не се доближи, опасно, един друг отбор, до Видеотон ;)....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
TristaNNN
Мнения: 12257
Регистриран на: 16 фев 2010 01:35
Skype: ...
Контакти:

Re: ЦСКА-София-Берое-16 март от 17:45 часа

Мнениеот TristaNNN » 15 мар 2019 15:21

kiril.a.d написа:
TristaNNN написа:
kiril.a.d написа:
TristaNNN написа:
kiril.a.d написа:
TristaNNN написа:3-0 за отбора на ГГ, минимум!

Това, не беше ли прогноза за отбора на ВБ, срещу КД?....
Сега гледай прогноза на КД-БФС, срещу ЛБ, след подаръците за ББ...
...бихте попитал, как може толкова години да си толкова глупав, ама то си ти е по рождение, пък и се оплакваш, хленчиш, мрънкяш пред модератори, че ти е доказано...каквото си ;)...
Е, пука ми - навици от баща ти, да си вечно обиден, вечно онеправдан...

Това какво ли общо има с темата за конкретния мач? Сигурно в твоята странна главица има, кой знае. :roll:

:) не съм се и съмнявал, че твоята ниска главица, може да разбере нещо си, извън "системни провокации"...

Явно, за такива като теб е нужно опростяване на привидно простичките въпроси: Това е тема. За мач. Между два отбора. - София и Берое. Футболни. Какво общо имам аз? А моята персона? А моята глава? Кошмарна за теб. Явно. А КД? А ВБ? А моя баща? Покоен при това. Достоен човек. Мир на праха му.

:) слушай, със съжалителна усмивка, ще те посъветвам да не пишеш след 18 часа, когато явно започваш да...не знам, пиеш ли или се друсаш? Не ми е интересно, но защо не напишеш един свестен коментар, извън ограничеността си?...И после, да не се оплакваш, че...са те подбрали с тоягата, да не рупаш, докато ти окат ;)...
Ето и сега - за какъв мач между - София и Берое става дума?...нещо не се сещам София да има единен градски отбор...Дали не се сещаш вече за отбора Левски - ЦСКА 1914-48?...Но пък, пак има още един куп софийски отбора...
Та ето какво общо има твоята...глава?...а персона, нямаш! - както и всичко стоящо зад нея...
Хайде сега, оплачи се пак..."моля, другарко, той...не ми дава да преписвам" ;)...
:lol:

Апропо, тук става дума за един мач, игран от БФС София, срещу всички останали!!!!
И като така, не ми харесва че последните два мача, "онзи отбор", се изгаври с Берое, за да не се доближат опасно до...Вадуц и сега може да бъдат компенсирани, за да не се доближи, опасно, един друг отбор, до Видеотон ;)....

Ти си много лош чичко. :cry:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

kiril.a.d
Мнения: 2537
Регистриран на: 21 юли 2015 23:04
Контакти:

Re: ЦСКА-София-Берое-16 март от 17:45 часа

Мнениеот kiril.a.d » 16 мар 2019 10:26

TristaNNN написа:
kiril.a.d написа:
TristaNNN написа:
kiril.a.d написа:
TristaNNN написа:
kiril.a.d написа:Това, не беше ли прогноза за отбора на ВБ, срещу КД?....
Сега гледай прогноза на КД-БФС, срещу ЛБ, след подаръците за ББ...
...бихте попитал, как може толкова години да си толкова глупав, ама то си ти е по рождение, пък и се оплакваш, хленчиш, мрънкяш пред модератори, че ти е доказано...каквото си ;)...
Е, пука ми - навици от баща ти, да си вечно обиден, вечно онеправдан...

Това какво ли общо има с темата за конкретния мач? Сигурно в твоята странна главица има, кой знае. :roll:

:) не съм се и съмнявал, че твоята ниска главица, може да разбере нещо си, извън "системни провокации"...

Явно, за такива като теб е нужно опростяване на привидно простичките въпроси: Това е тема. За мач. Между два отбора. - София и Берое. Футболни. Какво общо имам аз? А моята персона? А моята глава? Кошмарна за теб. Явно. А КД? А ВБ? А моя баща? Покоен при това. Достоен човек. Мир на праха му.

:) слушай, със съжалителна усмивка, ще те посъветвам да не пишеш след 18 часа, когато явно започваш да...не знам, пиеш ли или се друсаш? Не ми е интересно, но защо не напишеш един свестен коментар, извън ограничеността си?...И после, да не се оплакваш, че...са те подбрали с тоягата, да не рупаш, докато ти окат ;)...
Ето и сега - за какъв мач между - София и Берое става дума?...нещо не се сещам София да има единен градски отбор...Дали не се сещаш вече за отбора Левски - ЦСКА 1914-48?...Но пък, пак има още един куп софийски отбора...
Та ето какво общо има твоята...глава?...а персона, нямаш! - както и всичко стоящо зад нея...
Хайде сега, оплачи се пак..."моля, другарко, той...не ми дава да преписвам" ;)...
:lol:

Апропо, тук става дума за един мач, игран от БФС София, срещу всички останали!!!!
И като така, не ми харесва че последните два мача, "онзи отбор", се изгаври с Берое, за да не се доближат опасно до...Вадуц и сега може да бъдат компенсирани, за да не се доближи, опасно, един друг отбор, до Видеотон ;)....

Ти си много лош чичко. :cry:

Да, с лоши хора, ставам лош. Иначе съм добър чичко, че и достатъчно търпелив и толерантен...И странно, тези качества тук не се харесват - харесва се да се плюе и после да се оплаква ;)....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Мнения: 8894
Регистриран на: 20 окт 2011 18:08
Контакти:

Re: ЦСКА-София-Берое-16 март от 17:45 часа

Мнениеот bilyaletdinov » 16 мар 2019 17:19

Положителни емоции ще има ли :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!


Върни се в “Берое”



Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта