Първа лига XXIII кръг ''Левски'' - ЦСКА 24.02.2019 13:00
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Първа лига XXIII кръг ''Левски'' - ЦСКА 24.02.2019 13:00
Самият факт, че не коментирате опита за счупване на глезена от страна на Перейра срещу Кабрал, говори колко сте "обективни". Всъщност ви видяхме, само преди 3 дни.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- damyanov1963
Ами момчета, кво да ви кажа - явно бившият ви собственик ви отмъщва за нещо, а в ЕКТ може и да паднеме от сан марино, а вие пак да отстраните хайдук кула с гол в последната сеунда на чужд терен, но това ще ви направи ли по силни?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
peliforewer
- Контакти:
Unforgiven_M написа:peliforewer написа:Колкото до побутването на Райнов,защото това не беше бутане за картон,защо да не приемем че може да се даде картон на Райнов за бавене на топката,защото след свирен фаул в полза на ЦСКА той се правеше на баскетболист и въртеше топката около кръста си.
Така е - може жълт за Райнов, но "побутването" в доста първенства не се случва, защото там ги вдигат такива червени
А всъщност с показаната игра, кой от двата отбора искаме да ни "прослави" отново наесен ?
Защото след това гледах Висшата лига и какво да ти кажа - няма база за сравнение! Миналият уикенд гледах на живо мач от League One на отбори от средата на таблицата - хем публиката повече, хем играта същата като на нашите отбори.
Някак си, мисля си, някаквo положение и един картон, ама никакво значение нямат, когато нямаме отбори. Аз съм ги виждал и двата отбора с играчи - майстор до майстора, а сега са дърво до дървото...
Тук не става дума за това дали отборите ни са силни и слаби,въпросът е защо на този мач не се слага международен съдия,а абсолютен анонимник,този Вълков реално не ръководи двубоя,ръководи го Сватбата,а колкото и да са слаби и двата отбора до червения картон на Джеси имаше заряд,контузват ти Евандро,гонят несправедливо Джеси и от атаката на ЦСКА не остава нищо.Много левскари реват затова че Перейра бил настъпил Кабрал,ако е било с умисъл нападателя щеше да е контузен,а Паулиньо контузи целенасочено Евандро,можеше да го хвани с ръце и да спре атаката,а той го атакува брутално отзад в краката.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
-
peliforewer
- Контакти:
W84me написа:Самият факт, че не коментирате опита за счупване на глезена от страна на Перейра срещу Кабрал, говори колко сте "обективни". Всъщност ви видяхме, само преди 3 дни.
Специално ти за обективност няма как да говориш,защото е смешно,Кабрал контузен ли е,защото Паулиньо контузи тежко Евандро.
W84me ( Блатер) ..
- delqnski47
- Контакти:
W84me написа:Самият факт, че не коментирате опита за счупване на глезена от страна на Перейра срещу Кабрал, говори колко сте "обективни". Всъщност ви видяхме, само преди 3 дни.
Опит за счупване...не мисля,че беше нарочно.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
-
peliforewer
- Контакти:
kempesmario написа:Делянски извинявай човече ама на черното бяло казваш ! Абе как не виждаш бе отвори си очите или не ти изнася, ясно се вижда удара в лицето и напълно нарочно го прави. Сега , че Левски нищо не игра е друг въпрос и ЦСКА също не игра и мача си беше 0-0.Слаб мач и за двата отбора. Ама това е друга тема.
Колко време Горанов прегръщаше и бореше като пехливанин Джеси преди да му писне на конгоанеца и да го блъсне за да стартира напред,съдията трябваше да свири фаул за ЦСКА още в самото начало на ситуацията.
W84me ( Блатер) ..
Глупости на търкалета . При борба за висока топка и двамата играчи гледат топката а не къде се приземяват . Няма как да го разбереш .
Двамата скочиха във въздуха и при падането Перейра се приземи върху глезена на Кабрал. Опит за счупване щеше да е,ако Кабрал беше на земята и Перейра отиде и стъпи върху него. След тази случка,дори двамата си поговориха и Перейра се извини. Не знам за каква "обективност"говориш. Кажи твоята "обективност" каква е? Аз я знам де. Всяко влизане на червен срещу син е картон. Почва се от първата минута и до 20-а според теб поне 2-ма 3-ма трябва да са чао. В обратния случай Турицов ,разбира се се набива на ръката на Паулиньо (кой му е виновен?). Благодаря за такава обективност. Слава Богу не си съдия на подобни мачове,защото нямаше да свършват,а теб гарантирано щяха да те пошляпват чат-пат.
Arsenal- a new era begins ! Again!...
Паднахме. Живота продължава.
Поздравяваме победителите и гледаме напред.
Сега трябва да видим в какво състояние са контузените и какво ще купим до 28.02 ако изобщо купуваме нещо. Нещата не са чак толкова зле .
На 5 точки сме от Лудогорец а имаме два мача с тях , както и Лудогорец има три мача с Левски.
За мен Турицов е откритие и заслужава да се налага , като титуляр.
Общо взето много слаб мач със сигурно над 50 нарушения. Грозна игра но и двата отбора са слаби.
За съперника няма какво да кажа , освен да ги поздравя за късмета вече второ дерби ни бият с автогол.
И все пак предпочитам играта днес , пред тази на миналото дерби ,когато треньор ни бе НЕМ.
Поздравяваме победителите и гледаме напред.
Сега трябва да видим в какво състояние са контузените и какво ще купим до 28.02 ако изобщо купуваме нещо. Нещата не са чак толкова зле .
На 5 точки сме от Лудогорец а имаме два мача с тях , както и Лудогорец има три мача с Левски.
За мен Турицов е откритие и заслужава да се налага , като титуляр.
Общо взето много слаб мач със сигурно над 50 нарушения. Грозна игра но и двата отбора са слаби.
За съперника няма какво да кажа , освен да ги поздравя за късмета вече второ дерби ни бият с автогол.
И все пак предпочитам играта днес , пред тази на миналото дерби ,когато треньор ни бе НЕМ.
Опит за счупване? Ти нормален ли си? Това беше случайно настъпване, нямаше никакъв умисъл в действията на Переира. Той беше с гръб и изощо нямаше как да види къде се намира Кабрал. Много сте жалки! Радвайте се на подарената победа, щото другия път може и да го изядете. Все пак си оставате същото смешно отборче!