ППЛ / Левски (София) - Локомотив (Пловдив) / 1:1FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: ППЛ / Левски (София) - Локомотив (Пловдив) / 17.02 / 17:30

Мнениеот sin4ec » 18 фев 2019 00:28

ЕМИЛ написа:Левски има отбор , но няма ръководитрели

Това не е така, но и така да е- не оправдава страхливеца Мариани!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 фев 2019 00:32

sin4ec написа:

Марианчо ни е голмайсторът последните мачове.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 фев 2019 00:37

NOMER14 написа:
sin4ec написа:

Марианчо ни е голмайсторът последните мачове.

Марианчо ми беше голямата надежда, но уви...
Както и да е. Аз имам утеха, че и други мачове ме вълнуват! ;)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 фев 2019 00:44

В световния футбол няма халфове, а търсим такива в българското първенство.

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 18 фев 2019 00:52

Стига сте ревали!
Трябва време ....... ако имате някакви надежди за този сезон, че и за следващия - значи не сте с всичкия си!
Въобще какво си мислихте, че ще заиграем изведнъж като Реал Мадрид ли?
На всички би трябвало да ви е ясно, че ще има още издънки....... ако ще реагирате така на всяка една от тях, сменяйте спорта!
Не играхме толкова лошо .... чисто и просто в последните 30 метра нямаше въображение... нямаше кой да се нагърби да даде пас или да отправи удар. Повечето чужденци, които гледаме на терена ... така или иначе ще си ходят лятото - Цветкович, Яблонски, Белмонт, Кабрал, Вашчук, Нганиони и съм убеден, че отново приоритетно ще бъдат заменени с българи.... най-вероятно повечето ще са върналите се от наем юноши като Кабов и И. Димитров + някой друг българин от Първа лига..... аз лично се надявам това русичкото момче с дългата коса да почнат да го викат да тренира с мъжете , и да му дадат шансове, защото има доста футбол в него!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 фев 2019 07:02

Честно, хора, отчаян съм от... последните десетина страници в тая тема. Не е истина.
Само аз и още един-двама тук ли видяхме положителни неща?
Да започна с това, което не ми хареса.
- Костов - резерва??? Ако е бил контузен, ок. Макар че защо въобще влиза?
- Ники Михайлов продължава да излиза непреценено.
- Ох, Божинка, Божинка...
-Кой треньор ще вземе правото на Мариани да бие статичните???? :evil:

Положителното.
- От много време не ги бях виждал да играят толкова.... заедно. В смисъл, на първо място, стараеха се линиите да бъдат заедно - защитата - максимално изтеглена напред, нападателите - плътно до халфовете, а при контра се опитваха всички да се движат заедно. Е, на два пъти не се получи, но ясно се вижда идеята. Но!, по-важното!, опитваха се да си помагат.
- Мариани най-после е разбрал какво се иска и свободната му позиция е по-добра от тази да е само зад нападателя. Усилията му бяха възнаградени.
- Имаше, усещаше се някакъв порив в ритнитопковците, който много ми липсваше. Може да е моментно, може и да не е, рано е да се каже.

...
На първи мач какво толкова да му коментирам. А Локото въобще не са за подценяване.
Задължително трябва да бъдат запазени Кабрал, Тиам, Давид и Давиде. На всяка цена. Такива-онакива, кривиците им всички ги знаем, няма нужда да се изреждат. Но става дума за запазване на ядрото. Давид изнася много добре топката (сега, защо не му помагаха халфовете, е друг въпрос), можеше и трябваше да вкара гол, за да компенсира единствената си грешка. Давиде търчи като моторетка. Футболист научен на правилен футбол. Но трябва да престане да бие статичните. Кабрал. Да, понякога... често, си играе някаква своя игра и не дава топката, но това се оправя, и може да е изключително полезен.

Това ще е един много емоционален полусезон. Не говоря за титли-митли. Така ми се струва.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 фев 2019 07:12

TristaNNN написа:Майкоооооо, тирейците да пуснат да пишат в темата след мача ни, няма да има такова хулене и плюене. :shock:

Когато си прав, си прав.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 фев 2019 07:19

За мен основният проблем на Левски е слабата халфова линия! Тиам е доста надценен играч.Костов трябваше да си излезе титуляр,Горанов и той си играе ганкиното!Трябва централен защитник Рейса е доста тромав.Паулиньо от лятото е неузнаваем все едно играе негов брат близнак!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 18 фев 2019 07:24

metodito написа:Честно, хора, отчаян съм от... последните десетина страници в тая тема. Не е истина.
Само аз и още един-двама тук ли видяхме положителни неща?
Да започна с това, което не ми хареса.
- Костов - резерва??? Ако е бил контузен, ок. Макар че защо въобще влиза?
- Ники Михайлов продължава да излиза непреценено.
- Ох, Божинка, Божинка...
-Кой треньор ще вземе правото на Мариани да бие статичните???? :evil:

Положителното.
- От много време не ги бях виждал да играят толкова.... заедно. В смисъл, на първо място, стараеха се линиите да бъдат заедно - защитата - максимално изтеглена напред, нападателите - плътно до халфовете, а при контра се опитваха всички да се движат заедно. Е, на два пъти не се получи, но ясно се вижда идеята. Но!, по-важното!, опитваха се да си помагат.
- Мариани най-после е разбрал какво се иска и свободната му позиция е по-добра от тази да е само зад нападателя. Усилията му бяха възнаградени.
- Имаше, усещаше се някакъв порив в ритнитопковците, който много ми липсваше. Може да е моментно, може и да не е, рано е да се каже.

...
На първи мач какво толкова да му коментирам. А Локото въобще не са за подценяване.
Задължително трябва да бъдат запазени Кабрал, Тиам, Давид и Давиде. На всяка цена. Такива-онакива, кривиците им всички ги знаем, няма нужда да се изреждат. Но става дума за запазване на ядрото. Давид изнася много добре топката (сега, защо не му помагаха халфовете, е друг въпрос), можеше и трябваше да вкара гол, за да компенсира единствената си грешка. Давиде търчи като моторетка. Футболист научен на правилен футбол. Но трябва да престане да бие статичните. Кабрал. Да, понякога... често, си играе някаква своя игра и не дава топката, но това се оправя, и може да е изключително полезен.

Това ще е един много емоционален полусезон. Не говоря за титли-митли. Така ми се струва.

Кое не ти хареса в Ники М.?? Излизал? Не се ли нагледахме, цял полусезон на неадекватни излизания на Митрев и стоене на голлинията на Полачек? Снощи Ники М. направи две излизания и хвана топката както трябва из между 4-5 играча, като един от тях беше Езе(този ни трябва)!?!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 фев 2019 07:29

Jordan1914 написа:
Кое не ти хареса в Ники М.?? Излизал? Не се ли нагледахме, цял полусезон на неадекватни излизания на Митрев и стоене на голлинията на Полачек? Снощи Ники М. направи две излизания и хвана топката както трябва из между 4-5 играча, като един от тях беше Езе(този ни трябва)!?!

Значи... ако може да се съди по един мач, Полачек и Митрев заедно не правят един Ники Михайлов. Примерно, при два корнера де хвана топката, нито Божката, нито Робокоп щяха да я хванат. Но това с излизането си го има отдавна. При гола може би ставаше за грешна комуникация със защитата, но и той носи вина за гола. И то не защото мина между краката му. Това се случва и нан най-големите.

Върни се в “Левски”