Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) (АНКЕТА)
От първия ден на НЕМ знаех, че ще приключи така, честитя тази новина на всички, по-лош треньор и да искат не могат да намерят. Доста мнения съм писал срещу това недоразумение, още преди да бъде официално назначен писах тук, че ще е Йорданско-2. Единственото което ме изненада, че не изкара толкова дълго. И само като си помисля, че го предпочетоха пред Мачей Скоржа, който е класи над НЕМ. Успех на Любо!
SLAP написа:ugly bug написа:шивача написа:CaptainBertorelli написа:Правим огромна глупост. Нищо хубаво няма да ни донесат честите треньорски смени.
Братле, при Нестор отбора от мач на мач става все по-трагичен, затова смяната дори му е закъсняла. Няма смисъл още 6 месеца да стои и да се гледат едни дълги топки към ЦН. Сега Любо ако дойде, ще има половин година да гради без да му се търси сметка и на есен да сглобил отбор, който да се бори с Лудогорец и евентуално прилично представяне в турнирите.
Съгласен !!!
За мен най-тегавия мач беше този с Витоша въпреки победата.
80 минути кюскане и абсолютно никаква идея.
Безспирни центрирания и ако Мавродиев я нацели добре, ако не до там.
Успех на Любо!
Айде бе, и ние като сините почваме. От есента ще мачкаме, ще печелим титли купи...
Смешнооооо, не мога да ги дишам тия селяни от Ловеч, с техните платени мутри, котио се вживяват, като оФчари!
Другата година ни фланелка ни абонаментна, НИЩО!
Пълна аматцорщина се шири на Армията.
Хич не ми дреме за НЕМ, ама играчите да определят дали тренера да си ходи, ми.....
Чичовото, не знам дали помните как си тръгна от Армията последния път...
Точно тук ни е разликата, защото подуенци държаха на Роси и си го търпяха, щото да няма чести смени. И кво сетана, като се инатяха и го оставиха? Позорно представяне! Същия антифутбол играем. Ман Юнайнед също са пресен пример. На колко фенове съм им разправял, че Мауриньо не е за там! Не че е лош треньор, но не е за там. НЕМ също има качества, но не е за нас. Това е.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
-
MarianDimitrov
- Контакти:
SLAP написа:ugly bug написа:шивача написа:CaptainBertorelli написа:Правим огромна глупост. Нищо хубаво няма да ни донесат честите треньорски смени.
Братле, при Нестор отбора от мач на мач става все по-трагичен, затова смяната дори му е закъсняла. Няма смисъл още 6 месеца да стои и да се гледат едни дълги топки към ЦН. Сега Любо ако дойде, ще има половин година да гради без да му се търси сметка и на есен да сглобил отбор, който да се бори с Лудогорец и евентуално прилично представяне в турнирите.
Съгласен !!!
За мен най-тегавия мач беше този с Витоша въпреки победата.
80 минути кюскане и абсолютно никаква идея.
Безспирни центрирания и ако Мавродиев я нацели добре, ако не до там.
Успех на Любо!
Айде бе, и ние като сините почваме. От есента ще мачкаме, ще печелим титли купи...
Смешнооооо, не мога да ги дишам тия селяни от Ловеч, с техните платени мутри, котио се вживяват, като оФчари!
Другата година ни фланелка ни абонаментна, НИЩО!
Пълна аматцорщина се шири на Армията.
Хич не ми дреме за НЕМ, ама играчите да определят дали тренера да си ходи, ми.....
Чичовото, не знам дали помните как си тръгна от Армията последния път...
Я дай пример за някой кореняк софиянец гражданин, който да издържа клуба ! Намерил ами се и омазал ! Клуб се поддържа, базата в Панчарево се обновява, емблема се откупува за една дребна "сума", само и само да са доволни такива, като теб, лагери в Марбея се плащат... Чул, или прочел, че играчите били казвали кой треньор да остане и кой да си ходи и опъва пилешкия си врат да повтаря глупостите.
Велик ЦСКА !
-
CaptainBertorelli
- Контакти:
шивача написа:CaptainBertorelli написа:Правим огромна глупост. Нищо хубаво няма да ни донесат честите треньорски смени.
НЕМ се опита да наложи определен стил. За това се иска време и да няма голямо текучество на играчи. Точно реших, че ръководството е проявило разум, запазвайки треньора и продавайки само един основен играч. И ме опровергаха. Сега очаквам силен старт, защото на Любо Пенев мотивацията му е силата. Вероятно ще бием подуенци, даже и Купата може да вземем. След което пак ще заиграем Ганкиното. Как може да настъпваме по един и същ начин лопатата и да очакваме различен резултат?
Хайл Мусолини
CaptainBertorelli написа:шивача написа:CaptainBertorelli написа:Правим огромна глупост. Нищо хубаво няма да ни донесат честите треньорски смени.
НЕМ се опита да наложи определен стил. За това се иска време и да няма голямо текучество на играчи. Точно реших, че ръководството е проявило разум, запазвайки треньора и продавайки само един основен играч. И ме опровергаха. Сега очаквам силен старт, защото на Любо Пенев мотивацията му е силата. Вероятно ще бием подуенци, даже и Купата може да вземем. След което пак ще заиграем Ганкиното. Как може да настъпваме по един и същ начин лопатата и да очакваме различен резултат?
Фейк Нюз ....
Още не съм видял официална информация от сайта на ЦСКА, че НЕМ вече не е треньор на ЦСКА, но ако е истина това аз лично съм раздвоен от новината. Смятам че в лицето на НЕМ имаме един интелигентен млад треньор с качества, но също така смятам че младостта му и липсата на опит при работа в такава обстановка като при нас е голям минус, който вероятно ще му изяде главата. Продължаваме да сме с големи амбиции и изисквания, които обаче не са подплатени със съответното качество.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Още с назначението на дъртата шльокавица писах тук, че това е корвенски номер.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Това пък ако е вярно е без всякакъв коментар:
Имало е сериозно напрежение по оста Маестро <-> Бодуров <-> Пифа.
Причината ръководството на ЦСКА да преговаря с треньора Нестор ел Маестро за прекратяване на договора му е, че такова е желанието на повечето от футболистите. Те не искат младият специалист да ги ръководи.
До време на дългия подготвителен лагер в Испания сайтът на ЦСКА информираше само за мачовете на отбора, шегите и закачките, доброто настроение. Имало е напрежение между Ел Маестро и доста от играчите, пише "24 часа". Явно Гриша Ганчев е на страната на футболистите и е решил да се раздели наставника.
От ЦСКА са провели светкавични преговори с Любослав Пенев, който е съгласен да се завърне на "Армията" като треньор.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- delqnski47
- Контакти:
Dust написа:Това пък ако е вярно е без всякакъв коментар:Причината ръководството на ЦСКА да преговаря с треньора Нестор ел Маестро за прекратяване на договора му е, че такова е желанието на повечето от футболистите. Те не искат младият специалист да ги ръководи.
До време на дългия подготвителен лагер в Испания сайтът на ЦСКА информираше само за мачовете на отбора, шегите и закачките, доброто настроение. Имало е напрежение между Ел Маестро и доста от играчите, пише "24 часа". Явно Гриша Ганчев е на страната на футболистите и е решил да се раздели наставника.
От ЦСКА са провели светкавични преговори с Любослав Пенев, който е съгласен да се завърне на "Армията" като треньор.
Защо да е без всякакъв коментар?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- trokadero_
- Контакти:
Факт е , че Маестро не спечели нито един важен мач срещу преките конкуренти. Факт е , че и нищо не направи за да ги спечели.
Имат се големи очаквания и изисквания , а се търпи треньор , който не може да надъха и подреди схемата за игра на дадените футболисти.
Много уместен ход на ръководството и Гриша Ганчев.
Прекалено големи очаквания не могат да се изискват в момента от Любо Пенев , защото идва при заварено положение и това е неоспоримо. От лятото нататък - той ще си направи селекцията , той ще си докара хората и тогава ще се гради нагоре.
Иначе по темата утре :
Имат се големи очаквания и изисквания , а се търпи треньор , който не може да надъха и подреди схемата за игра на дадените футболисти.
Много уместен ход на ръководството и Гриша Ганчев.
Прекалено големи очаквания не могат да се изискват в момента от Любо Пенев , защото идва при заварено положение и това е неоспоримо. От лятото нататък - той ще си направи селекцията , той ще си докара хората и тогава ще се гради нагоре.
Иначе по темата утре :
Утре (петък, 8 февруари) от 12:00 часа ще се проведе пресконференция на стадион "Българска армия".