Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) (АНКЕТА)

Мнениеот W84me » 07 фев 2019 16:51

demon777 написа:Онзи другия отбор няма нищо общо с този.
Тук спомените които Пенев може да ти донесе никак няма да са хубави

:mrgreen: :mrgreen: Усети ли се, че каза истината?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 07 фев 2019 16:54

ЦСКА трябва да обяви най-късно утре, че се разделя с Нестор Ел Маестро, за което БЛИЦ вече писа първи. Както и че Любослав Пенев е уточнил личните си условия с босовете на клуба.

Сега обаче се пръкна слухът, че има вероятност новият треньор да е друг. Или Люпко Петрович, или някой трети...

„В ЦСКА всичко може да се очаква в последния момент. Да, за момента шансовете на Любо са най-големи, защото той вече е имал среща с най-главния човек на „Армията” и се е разбрал за заплата, екип, селекция. Възможно е Пенев да е треньор, а Петрович да е спортен директор. На 100% нещата ще станат сигурни в следващите часове”, заявиха източници на БЛИЦ.

Все пак нашата агенция се доверява на първите ни информатори, според които Любо утре официално поема ЦСКА.

Само да вметна , че Блиц в последно време имат достоверна информация за ЦСКА :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 07 фев 2019 16:57

ralka_levskarka написа:Аз така и не разбрах какво се случи. В смисъл - продадоха еди си кого, доведоха други, проведе цялата подготовка, всички контроли начело и накрая чао, без никакви индикации за раздяла. К'во стана в крайна сметка? Истина ли е това, че играчите не го искат? Или нещо с ГГ са се скарали? Странно е просто.

Ами често да ти кажа наистина няма никакви индикации за неразбирателство между Маестро и футболистите , но явно са станали някакви неща , за които никой не знае и е било само между тях в Испания.
Отделно по селекцията един път не го чухме да каже - какво иска , дадено име и т.н - едно мълчание , което за треньор не говори нищо добро.
Ще видим утре какво ще се случи.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 07 фев 2019 17:05

trokadero_ написа:
ralka_levskarka написа:Аз така и не разбрах какво се случи. В смисъл - продадоха еди си кого, доведоха други, проведе цялата подготовка, всички контроли начело и накрая чао, без никакви индикации за раздяла. К'во стана в крайна сметка? Истина ли е това, че играчите не го искат? Или нещо с ГГ са се скарали? Странно е просто.

Ами често да ти кажа наистина няма никакви индикации за неразбирателство между Маестро и футболистите , но явно са станали някакви неща , за които никой не знае и е било само между тях в Испания.
Отделно по селекцията един път не го чухме да каже - какво иска , дадено име и т.н - едно мълчание , което за треньор не говори нищо добро.
Ще видим утре какво ще се случи.

То вече малко треньори излизат и казват кого искат. Може да е от тези, които задават профила и просто му водят играч. Така е Сари в Челси, така беше и Роси. Ама при тази тактика трябва да имаш добро скаутско звено. За един от трансферите си Клоп каза, че се е доверил на помощниците си и дори не е гледал футболиста.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 07 фев 2019 17:11

Вълчан написа:
rusev написа:Всички медии гърмят за Любо Пенев, поне е много добър мотиватор, единствения му проблем според мен е, че просто егото му мн джаска на високо и в един момент просто губи съблекалнята, но може да си е взел поука.

Чудесна новина. :) Взехте си некадърник със голяма уста и затънал във дългове.Сините са 2ри при тази ситуация....

Чакай бе, вие до оня ден плакахте, че баража ви е сигурен с тия "младоци" които взехте, сега 2-ри ще ставате, само щото едно сръбско менте евентуално отива в казана и на негово място евентуално ще дойде Любо.
При него Литекс като станаха шампиони практикуваха мн. добър футбол, нищо общо с импотентният стил на сръбското менте.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

rusev
Контакти:

Мнениеот rusev » 07 фев 2019 17:15

ivan56 написа:
Вълчан написа:
rusev написа:Всички медии гърмят за Любо Пенев, поне е много добър мотиватор, единствения му проблем според мен е, че просто егото му мн джаска на високо и в един момент просто губи съблекалнята, но може да си е взел поука.

Чудесна новина. :) Взехте си некадърник със голяма уста и затънал във дългове.Сините са 2ри при тази ситуация....

Чакай бе, вие до оня ден плакахте, че баража ви е сигурен с тия "младоци" които взехте, сега 2-ри ще ставате, само щото едно сръбско менте евентуално отива в казана и на негово място евентуално ще дойде Любо.
При него Литекс като станаха шампиони практикуваха мн. добър футбол, нищо общо с импотентният стил на сръбското менте.

Пенев се е доказал, че може да вади отбори нагоре. Освен, че е шампион с Литекс, всички много бързо забравиха за националния ни тим, когато падахме с по 4 гола от Кипър, преди да поеме Любо Пенев отбора, така че аз съм оптимист за него.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 07 фев 2019 17:18

Информацията не е на БЛИЦ, а на КОТА СПОРТ.

Назначиха Петрович да дудне на главата на Ел Маестро и младото сърбе едва ли ще го трърпи това и ще си бие камшика.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

nwa
Контакти:

Мнениеот nwa » 07 фев 2019 17:25

Отървахме се от тоя,верно късно,ама не съм много голям оптимист с Чичовото(ако е той)....да изкара до лятото,пък ще видим....по-напред от второто и по-назад не може.Има два мача с Разград,ако ги излъжем....ще вдигнем Купата!!!Пак си е успех...при положение че продадохме Деспотов и хвърлиха 8 милки...за нещо,за което на Герена....държавата им плаща данъците и праща спонсори,все едно са "Бедняците милионери".Яд ме е само за Г.Дерменджиев,много повече щеше да му импонира да води нас,вместо Геренци,там ще е насила,ама морето един път пуска каймак,кат сме спали...

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 07 фев 2019 17:26

БТА: Ел Маестро се раздели с ЦСКА-София

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 07 фев 2019 17:27

nwa написа:Отървахме се от тоя,верно късно,ама не съм много голям оптимист с Чичовото(ако е той)....да изкара до лятото,пък ще видим....по-напред от второто и по-назад не може.Има два мача с Разград,ако ги излъжем....ще вдигнем Купата!!!Пак си е успех...при положение че продадохме Деспотов и хвърлиха 8 милки...за нещо,за което на Герена....държавата им плаща данъците и праща спонсори,все едно са "Бедняците милионери".Яд ме е само за Г.Дерменджиев,много повече щеше да му импонира да води нас,вместо Геренци,там ще е насила,ама морето един път пуска каймак,кат сме спали...

Насила? Да не му е опрян патлака в главата на чичо Гошо? :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “ЦСКА”