Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Warped
Мнения: 4897
Регистриран на: 28 яну 2015 14:40
Контакти:

Re: Сектор Б

Мнениеот Warped » 12 дек 2018 10:47

[quote="specter"][/quote]
Ето виждашли развоя на събитията. Всичко което непомага пречи. След тая декларация, "junk" от страна на ръководството.... И какво се променя? Мен ми е ясно, че става въпрос за пари, а ако не е за пари значи е за повече пари
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

ММ1914
Мнения: 2166
Регистриран на: 11 ное 2013 12:30
Контакти:

Re: Сектор Б

Мнениеот ММ1914 » 15 дек 2018 14:56

Eminem написа:
TristaNNN написа:За съжаление, с Ганьовските нрави на голяма част от привържениците в България, не само на Левски, а и по принцип, клубът няма потенциал за нищо такова, засега. :oops: Щото, падаме в един мач - "Нема им стъпим на тия". Ето ти сума пропуснати пари от билети и сезонни карти. Има нов екип - "Скъп е. Няма 33% памук. Емблемата е под ъгъл с 2 градуса. Синьото е много бледо. Синьото е много тъмно. Има кант. Няма кант. Шит е на оверлог. Не знам си какво още...". "Нема им стъпим, нема им купим, нема им дам нищо на тия". Ето то сума изпуснати пари от продажба на артикули. Показателно за думите ми са мижавите продажби на официалните екипи през отминалите сезони, да не говорим за останалите артикули. Клубът ще има потенциал за сериозни печалби (както постоянно се сравняват с тези на европейските клубове) от маркетингова дейност едва когато Ганьо разчупи българските си фенски нрави и добие фенска култура на европеец. Дотогава потенциалът за сериозен маркетинг е обвит в паяжина. Съжалявам да го кажа, но това е горчивата истина. И като ще е така, предпочитам поне и малкото неща, които се продават да бъдат налични, нови, интересни, да има размери, да има цветове, да има оригинални и интересни модели.

Нали осъзнаваш кои са СЗ ? Кой съсипа сектор Б ? Кой разби и закри фонд сектор Б ? Кой изгони дивизията и десетки други от сектора ? Кой пребива левскари на и около стадиона ? Кой заявява чрез декларация, че има право да пребие всеки, защото не ги кефи? Кой превърна НКП в мрежа за разпространение на наркотици ? Нали знаеш, че белото, което продават, не е пудра захар за мекици ? Кой беше на крачка да изхвърли Левски от ШЛ срещу Сиони, защото иска да покаже на Батков какво може ? Кой намаза лицето на жена с фекалии ? Кой унищожава левскарските ценности и идеали, чрез споменатите действия ?
Сега се сети, че тези вече управляват И маркетинга на Левски. Осъзнаваш ли, че това им дава още повече власт и завземат още повече клуба ? Сега се сети къде отиват парите ти като си купиш фен артикул.

Щеше да си прав, ако не трябваше да се направят някои уточнения. В блок 5 в момента има бивши членове на СЗ, хора продаващи "материал" и с арести за тази работа, защо не са осъдени - работа на съда. В блок 5 са хората които написаха мозАка и Зганта. В блок 5 са хората които на европейски мач извадиха знамето с подписа за което клубът беше наказан, сега кажи кои са добрите? В блок 5 не се сетиха ако имат един акционер в ПФК Левски да проверят първо договорите и тогава да ги споменават в декларация. ЮД са толкова финансово независими, че на една среща преди време в Универсиада, сами си признаха че са вземали пари от НКП за да си платят наема на клуба. На СХ дълги години са давани пари от НКП. Добри - лоши, имат различни идеи, това е добре, но в агитките няма ангели, това че едните са ти по-симпатични не ги прави добро решение. Васко Колев не може да бъде обвинен че е нанесъл щети на Левски, тъпо е да бъде плют. Васко Колев даде отговор с цифри на неговият профил във ФБ, там никой не излезе да го обори и да каже - аз искам тази и тази дейност и ще давам повече пари на клуба. Това че новата фракция е несъстоятелна и не може да напише една декларация, така че да посочи само факти а не пожелания е показателно. Не искам да влизам в безмислени полемики, но си дайте малко сметка, какво защитавате, СЗ са направили много тъпотии през годините и най-вероятно ще направят още, но това не означава че всеки е по-добър или по-полезен от тях. Ултрас Левски, все още не убеждават че могат да свършат нещо по-добре от СЗ. Както се казва - общи приказки, дребни пари и мек х.й всеки може да извади.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Eminem
Мнения: 12788
Регистриран на: 11 апр 2011 17:25
Контакти:

Re: Сектор Б

Мнениеот Eminem » 15 дек 2018 17:10

ММ1914 написа:Щеше да си прав, ако не трябваше да се направят някои уточнения. В блок 5 в момента има бивши членове на СЗ, хора продаващи "материал" и с арести за тази работа, защо не са осъдени - работа на съда. В блок 5 са хората които написаха мозАка и Зганта. В блок 5 са хората които на европейски мач извадиха знамето с подписа за което клубът беше наказан, сега кажи кои са добрите? В блок 5 не се сетиха ако имат един акционер в ПФК Левски да проверят първо договорите и тогава да ги споменават в декларация. ЮД са толкова финансово независими, че на една среща преди време в Универсиада, сами си признаха че са вземали пари от НКП за да си платят наема на клуба. На СХ дълги години са давани пари от НКП. Добри - лоши, имат различни идеи, това е добре, но в агитките няма ангели, това че едните са ти по-симпатични не ги прави добро решение. Васко Колев не може да бъде обвинен че е нанесъл щети на Левски, тъпо е да бъде плют. Васко Колев даде отговор с цифри на неговият профил във ФБ, там никой не излезе да го обори и да каже - аз искам тази и тази дейност и ще давам повече пари на клуба. Това че новата фракция е несъстоятелна и не може да напише една декларация, така че да посочи само факти а не пожелания е показателно. Не искам да влизам в безмислени полемики, но си дайте малко сметка, какво защитавате, СЗ са направили много тъпотии през годините и най-вероятно ще направят още, но това не означава че всеки е по-добър или по-полезен от тях. Ултрас Левски, все още не убеждават че могат да свършат нещо по-добре от СЗ. Както се казва - общи приказки, дребни пари и мек х.й всеки може да извади.

Нека сз да остави управлението на сектора на Дивизията, пък да видим дали няма да е в пъти по-добре от сега. На практика е невъзможно сектор Б да е по-зле от сега. Бил е най-силен, когато ЮД е ръководила.
Но сз не иска да пуска кокала и ако трябва да пребива хора и да унищожава организации(като фонда), за да остане на власт, го прави.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Мнения: 950
Регистриран на: 04 авг 2014 18:41
Контакти:

Re: Сектор Б

Мнениеот Sinite ot Sofia » 25 дек 2018 09:07

Непонятно ми е, как изобщо коментирате някакъв маркетинг, артикули и т.н... при положение, че публиката ни ( като общност) претърпява най - голямата си криза и светъл изход не се вижда. Ясно е, че масата левскар ( често това е онзи, който ходи на Герена два пъти в годината на мач) се интересува от КетеРинГ, шапки и значки и го боли фа*а за фенски нещица. Трябва да бием с по 5 гола, да е 20+ градуса, ако може да не духа, да няма концерт в Арената или в НДКато.. та да се замъкне на мач.
Видимо има много сериозен проблем, стига с т'ва " кой ще играе вляво" или има ли размери в магазина.. не е ли време да обърнем внимание на важните неща.. а най - важното сега несъмнено е публиката на Левски да си стъпи на краката!!!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Мнения: 950
Регистриран на: 04 авг 2014 18:41
Контакти:

Re: Сектор Б

Мнениеот Sinite ot Sofia » 25 дек 2018 09:12

Elliah написа:Драмите със и между фенските организации не са проблем, а следствие на друг проблем, който дори не засяга само Левски. Следствие на години безхаберие на клубове и държава. Те са и единствените, които могат да решат тези проблеми. Но... както винаги "искат, ама нямат желание".
Редовият фен може само да изрази отношение.

Къде е този редови фен? С верея на левче билет? Къде бяхте редовите с Дунав, например? Бяхме си 75 човека, 25 в Б и около 50 в бл. 5... аман от редови фенове.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
Eminem
Мнения: 12788
Регистриран на: 11 апр 2011 17:25
Контакти:

Re: Сектор Б

Мнениеот Eminem » 25 фев 2019 14:52

Сектор Б никога не е бил толкова трагичен и жалък!!! За пореден път са тотално надпяти от онези!

fullmoon
Мнения: 123
Регистриран на: 16 май 2016 21:04
Контакти:

Re: Сектор Б

Мнениеот fullmoon » 25 фев 2019 15:51

Eminem написа:Сектор Б никога не е бил толкова трагичен и жалък!!! За пореден път са тотално надпяти от онези!


То хубаво са надпяти, а дали това събитие няма нещо общо? :roll:
https://www.24chasa.bg/sport/article/7314602
"This british homosexual broke the game" - един Великан.
Българите помним до вчера, някои и по-малко.

Потребителски аватар
specter
Мнения: 1680
Регистриран на: 17 апр 2015 21:43
Контакти:

Re: Сектор Б

Мнениеот specter » 25 фев 2019 16:44

Eminem написа:Сектор Б никога не е бил толкова трагичен и жалък!!! За пореден път са тотално надпяти от онези!


Сектор Б е тотално дъно и продължава да копае надолу с всеки изминал мач, с всяка изминала седмица и то основно заради една група хора, която всички я знаят. Хореографиите са скандални, ако тези неща изобщо могат да се нарекат хореографии, пеене няма. Единственото, което произлиза оттам е бой над други левскари и точене на клуба. Ужасно тъжно е в какво се е превърнал този сектор само за няколко години. Тъжно е и че не малка част от хората все още не знаят всъщност за какъв огромен проблем става въпрос...
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
Eminem
Мнения: 12788
Регистриран на: 11 апр 2011 17:25
Контакти:

Re: Сектор Б

Мнениеот Eminem » 25 фев 2019 17:18

fullmoon написа:
Eminem написа:Сектор Б никога не е бил толкова трагичен и жалък!!! За пореден път са тотално надпяти от онези!


То хубаво са надпяти, а дали това събитие няма нещо общо? :roll:
https://www.24chasa.bg/sport/article/7314602

Именно. Без Южна Дивизия и Дългия, а със СЗ - този сектор за нищо не става!

specter написа:Сектор Б е тотално дъно и продължава да копае надолу с всеки изминал мач, с всяка изминала седмица и то основно заради една група хора, която всички я знаят. Хореографиите са скандални, ако тези неща изобщо могат да се нарекат хореографии, пеене няма. Единственото, което произлиза оттам е бой над други левскари и точене на клуба. Ужасно тъжно е в какво се е превърнал този сектор само за няколко години. Тъжно е и че не малка част от хората все още не знаят всъщност за какъв огромен проблем става въпрос...

Абсолютно! И за съжаление, няма надежда за положителна промяна.

Потребителски аватар
delqnski47
Мнения: 23750
Регистриран на: 08 сеп 2008 20:08
Контакти:

Re: Сектор Б

Мнениеот delqnski47 » 26 фев 2019 15:04

specter написа:
Eminem написа:Сектор Б никога не е бил толкова трагичен и жалък!!! За пореден път са тотално надпяти от онези!


Сектор Б е тотално дъно и продължава да копае надолу с всеки изминал мач, с всяка изминала седмица и то основно заради една група хора, която всички я знаят. Хореографиите са скандални, ако тези неща изобщо могат да се нарекат хореографии, пеене няма. Единственото, което произлиза оттам е бой над други левскари и точене на клуба. Ужасно тъжно е в какво се е превърнал този сектор само за няколко години. Тъжно е и че не малка част от хората все още не знаят всъщност за какъв огромен проблем става въпрос...

Кофти е,защото като нямаш адекватен противник срещу тебе и едновременно с тва мачът е тъп,то тва рефлектира негативно и върху Г. Визирам мача оня ден.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.


Върни се в “Левски”



Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: darkblue67 и 47 госта