Берое-Левски-2:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963
Мнения: 14197
Регистриран на: 13 сеп 2010 19:28

Re: Берое-Левски-15 декември от 17:30 часа

Мнениеот damyanov1963 » 11 дек 2018 11:19

tamkuan написа:
Captain Stottlemeyer написа:
vayk написа:Мач между два селски отбора, който най-вероятно марулите ще спечелят.

Мило дете, "селският" отбор на "Левски" е създаден през 1914 година от група ученици от София, живеещи в четириъгълника между булевардите "Витоша", "Патриарх Евтимий", "Христо Ботев" и улица "Алабин". Къщата където е живял един от основателите и кръстник на отбора - Борис Василев - Боркиша (на ъгъла на "Цар Асен" и "Узунджовска", е на 100-на метра от булевард "Витоша". По онова време основателите на твоя любим (вече мъртъв) клуб, бъдещите "народни партизани" са пасли овцете на село. Първото игрище на "Левски" (отнето по-късно от "народната власт"), е било на мястото, където сега се намира националният стадион "Васил Левски".... 8-)
П.П. Предполагам, че във форума на "Берое" ще се намерят хора, които да те на**рат по повод на "милата" квалификация относно техния любим отбор. ;)

Значи ние с тебе уж сме от един отбор , ама сме на различни планети май.Искаш да ми кажеш , че аз наследникът на БЪЛГАРИ от Беломорска тракия/Драмско и Серско/,Македонсо/Битолско/ и Източна Тракия трябва да се чуствам по-малко човек от кой да е шоп,въпреки че родата ми се е била по-всички бойни полета на България/и са умирали/. Това по-повод цялостната ти концепция на живота и хората...Левски е отбора на народа , защото сме от целият Балкански полуостров , а ти викаш селяни умрете , прочети малко книжки не е срамно, човек се учи докато е жив....Създаден е на центъра на София, супер ама ЛЕВСКАРИТЕ СМЕ ОТ ДЕЛТАТА НА ДУНАВА ДО ЛАРИСА..............

Мисля, че не е мястото да спорим по между си в чужди форуми, за това се извинявам, но не виждам с какво те е обидил капитана, та реагираш така. Той само казва къде и от кого е създаден отбора. И да, в шопско е създаден, това ли те притеснява, а колкото до "умрете селяни", едва ли той го е казал някога(нито пък аз). И аз винаги съм казвал, че Левски е отбор на цяла България, така че успокой се и сядай на масата, че стана ракиено време ;)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

bsz1916
Мнения: 2511
Регистриран на: 16 юни 2016 05:35
Местоположение: София
Контакти:

Re: Берое-Левски-15 декември от 17:30 часа

Мнениеот bsz1916 » 11 дек 2018 12:06

НЯМА МОЕ НЯМА ТВОЕ написа:И с какъв състав ще излезем?
Е. Алкан, Г. Ангелов, Вандерсон контузени; Гаджев и за дъска за кочина не става, че и левскар на всичкото отгоре; Мешка наказан. Райнов и Ив. Минчев са "неубедителни" напоследък ...; ще играем 11:14 ...
Май ще трябва да се радваме и на равен мач !!!
Все пак във футбола има и КЪСМЕТ! Има и настървеност и желание за победа!
Петък съм в България и в Събота съм на стадиона!
Само БЕРОЕ!

Перниш -- М . Желев , Бандаловски , Хаджиев , Леони - Цветков , Райнов , Цонев ---Бриджидо , Камбуров , Ал . Василев .

Потребителски аватар
luxorus
Мнения: 2482
Регистриран на: 11 авг 2009 11:44
Контакти:

Re: Берое-Левски-15 декември от 17:30 часа

Мнениеот luxorus » 11 дек 2018 12:23

Огорчен съм и отвратен от българския футбол. Ангел Солаков ряпа да яде! По-рано тази седмица ходих да гледам Левски и Септември Сф. Съдията даде всичко от себе си - отмени чист гол на Септември, изгони им играч, и даде измислена дузпа за сините клетници. В последната секунда обаче Оня отгоре въздаде справедливост и Септември вкараха гол със задна ножица, като топката даже беше извън наказателното поле за равенството 2-2. Днес същите сини клетници играят с Етър, в последната минута гостите от Търново вкарват чист гол за равенство 2-2, обаче съдията не им го зачете, при положение, че голът си е на сто процента реален. "Колегите" от медиите отразиха това събитие в стил "хъката-мъката", как не ви е срам бе хора, прочетете си заглавията и текстовете, пълно бедствие... Това, ако беше пред другата врата, какъв вой щяхте да вдигнете!!!! И то на фона, че съдия на мача е синът на директора на първенствата и турнирите в БФС, чийто пък заместник от следващата година става началник в Левски, а пък синът на президента на БФС вече е вратар в Левски с договор, нищо че е станал дебел като Митьо Пищова и през зимата на Герена ще търсят шести вратар... Как не ви е срам, идиоти?
Отиваме към моя отбор Берое. Добре, че не си намерих транспорт да ходя на мача във Враца, за да се червя от абсурдната дузпа, с която победиха. Абе, вие малко морал ако имате, тая дузпа ще я биете в аут! Камбуров, добър ден. Но не е за учудване, щото следващия кръг играем със сините любимци и ще трябва да свалим гащи, както става често напоследък. Няма проблем, държавната ТЕЦ-2 плаща, и на който гранд му трябват точки и победи, може да заповяда в Стара Загора.
Оная вечер ми звъни един приятел, абе читав човек, много го уважавам. Почва да ми разправя за някакви геноциди срещу ЦСКА - София, играли с Лудогорец. Не го гледах мача, ама си пускам репортаж, няма такова нещо баш сега, слаб футбол и тъпи изпълнения. съдията им бил виновен, че не свирнал още две минути доиграване, моля ви се. Иначе в други мачове на Лудогорец да го е срам човек да гледа - такова чудо, такива аванти, такава гавра с футбола. А на ЦСКА - София шефът обяснява, че и той навремето ги е правил тея неща, ама вече му увряла главата. Ти да видиш!
Футболът в т.нар. Първа лига е някакъв пълен абсурд! Във втора лига същата история, чувам за един защитник, дето заложил, че ще им вкарат три гола на полувремето. Тото-лото Марадона, братя мили. Гнилоч отвсякъде. Добре поне днес ходих да гледам Локо Сф - Монтана 0-1, нормален футбол, играха си легално, съдийството горе долу добро. Ама от предния мач на Локо Сф в Балчик в понеделник още ме тресе, такова съдийство просто няма - отменен чист гол на гостите, дузпа не им дават, абе клоунада отвсякъде.
Напролет ще ходя да си гледам Спартак Подгумер, там поне е честно, както и детския тим на Сердика със Стойчо и останалите третокласници, там поне се играе нормално и се свири нормално. Ще гледам и моите приятели от Искър - Чомаковци, треньорът ни Стоян Радков е направил силен отбор и заслужават овации. Ай сиктир на големите грандове и тъпанари!

Станил Йотов.
По-добре няма как да бъде казано!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

choko77
Мнения: 573
Регистриран на: 03 окт 2009 12:43
Местоположение: Враца
Контакти:

Re: Берое-Левски-15 декември от 17:30 часа

Мнениеот choko77 » 12 дек 2018 22:13

Верно ли е,че Кабаков е езел 30 бона от Берое за дузпата срещу Ботев Враца?За един приАтел питам?

pyrwaka
Мнения: 198
Регистриран на: 20 мар 2018 13:45
Контакти:

Re: Берое-Левски-15 декември от 17:30 часа

Мнениеот pyrwaka » 13 дек 2018 08:53

choko77 написа:Верно ли е,че Кабаков е езел 30 бона от Берое за дузпата срещу Ботев Враца?За един приАтел питам?

Не е вярно. Взел е 730 000 бона,щото дузпата е с цената на шампионска титла. ;) :lol: :lol: Сега кажи на твоя приАтел да си еве пичицата лелина. :lol: :mrgreen:

НЯМА МОЕ НЯМА ТВОЕ
Мнения: 288
Регистриран на: 09 сеп 2014 22:35
Контакти:

Re: Берое-Левски-15 декември от 17:30 часа

Мнениеот НЯМА МОЕ НЯМА ТВОЕ » 13 дек 2018 15:15

choko77 написа:Верно ли е,че Кабаков е езел 30 бона от Берое за дузпата срещу Ботев Враца?За един приАтел питам?


Обясни ЛОГИЧНО как? С нашия начин на финансиране - КОЙ ще даде изобщо пари и ЗАЩО?
И защо Ботев Враца? Има далеч по-важни мачове с други отбори.
Жегата за Ботев Враца не идва от нас! Ако изобщо има някаква жега или това си е просто поредната съдийска изцепка.

bsz1916
Мнения: 2511
Регистриран на: 16 юни 2016 05:35
Местоположение: София
Контакти:

Re: Берое-Левски-15 декември от 17:30 часа

Мнениеот bsz1916 » 13 дек 2018 16:54

choko77 написа:Верно ли е,че Кабаков е езел 30 бона от Берое за дузпата срещу Ботев Враца?За един приАтел питам?

Поръчката към Кабаков едва ли идва от Берое . Или някой от така наречените " грандове " много държи на това Берое да е в първата 6 - ца ( не е трудно да се досетим кой има полза от това ) , или ни удрят едно рамо за да не протестираме много срещу съдийството в следващия мач ( който е срещу Левски ) , Видяхме как след като съдиите брутално подпираха Левски срещу Септември , в следващия кръг за компенсация подариха победата на Септември срещу Дунав . Макар че този сезон за пръв път получаваме помощ от съдиите , вероятно си забелязал от коментарите , че в Стара Загора нито се радваме на тази подарена победа , нито се гордеем с нея .

choko77
Мнения: 573
Регистриран на: 03 окт 2009 12:43
Местоположение: Враца
Контакти:

Re: Берое-Левски-15 декември от 17:30 часа

Мнениеот choko77 » 13 дек 2018 20:36

Така се говори из футболните среди,не съм си го изсмукал от пръстите!Едни казват 25 000,други 30..може истината да е по средата,но щом чак във Варна се знае за това значи има нещо!Дали Берое,дали трети отбор не знам,Кабаков знае кой и колко.

nyketo
Мнения: 128
Регистриран на: 17 юли 2013 17:26
Контакти:

Re: Берое-Левски-15 декември от 17:30 часа

Мнениеот nyketo » 14 дек 2018 17:18

choko77 написа:Така се говори из футболните среди,не съм си го изсмукал от пръстите!Едни казват 25 000,други 30..може истината да е по средата,но щом чак във Варна се знае за това значи има нещо!Дали Берое,дали трети отбор не знам,Кабаков знае кой и колко.

тоя рекъл,оня казал...знаеш ли колко работи се говорят чак от Варна до оттатък луната...приказката за сестрата знаеш ли я !?
Добре,помогнал,ударил рамо..то голяма драма,в мач по средата на сезона...ама ей такива брутални рамена като се удряха на двата казионни шампиона в продължение на почти 50 години,че и до ден днешен..надали щяха да имат и половината си титли купи дето се дуят и едните и другите..
Пълна простотия,като цяло в медиите,фаворизиране на едни и неглижиране на други,и защо е това..защото не бива нищо хубаво да се случва извън столицата..не само в спорта..подигравки,обиди и сарказъм от гражданите,щото другите сме селяни и простаци.Само един пример :
Оная сутрин ги слушам по дарик : Лудогорец бил отбор на който президента взел историята от два три други отбора,е ми не било редно това,ама щом е решил такаааа...еми те си знаели..и последва въпрос за ЦСКА-София,като наблегнаха на това : и отговора след известно мълчание беше,ами какво за ЦСКА,то си е от армията...за едни може,за други не може ! Та мисълта ми беше,че голяма дандания се вдига в мач общо взето без кой знае какво значение..искам обаче да видя реакциите когато същото това се повтори в завързана ситуация,в полза на грандовете,както се набляга изключително много в последно време на тази дума..Вече видяхме в два мача единия гранд как не губи..имам неприятно предчувствие че тази тенденция ще продължи и в следващия мач,но да видим..друг е въпроса че тези грандове въобще не би трябвало да се влияят от това кой как им скача ,на колко кръв и кожа..не би трябвало да има притеснения от такова естество,все пак са грандове и трябва да си минават спокойно през селяните,както беше миналата година !

Потребителски аватар
Вал
Мнения: 1091
Регистриран на: 02 дек 2014 21:29
Контакти:

Re: Берое-Левски-15 декември от 17:30 часа

Мнениеот Вал » 14 дек 2018 18:49

Ами нямаме ефектив. Значи няма да задържаме топлата. Дублиране фланговете. Да оставим Левски сами да се бият.


Върни се в “Берое”



Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта