ППЛ: Берое (Стара Загора) - Левски (София)/ 2:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- damyanov1963
Re: ППЛ: Берое (Стара Загора) - Левски (София) , 15.12.2018 год.
То е ясно, че ще паднеме. Последните слаби мачове на Берое не бяха случайни. Просто събираха сили за нас, както винаги са го правили. А ние нищо не играхме, но не за да събираме сили за тях, ами защото толкова си можеме, или не искаме, де да знам и аз...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- t0bl3ro_bg
metodito написа:Ябълката, колега, ябълката. Ние имаме играч, който е бил титуляр при изкуфелия Сър. Някой има ли такова нещо? Това беше най-класния играч на руската Премиер лига. Сега е най-класния играч на ППЛ. Качествата му са безспорни. Но нито по времето на периода му в Юнайтед, нито при нас, не разбирам защо не ги показва. Имам чувството, че той играе на 30% от възможностите си. Много ми хареса сравнението на един съфорумец с Бербатов. Абе, виждаш, че на него Бог му е сипал с кофата талант. Ама един лежерен такъв, индеферентен. Все едно казва: "Тука всичките мога ви направя смешни, ма не ми се занимава". Това коства на Бербатов величието, а Габи... Той сякаш, не съм го гледал в Бордо. Там може би си е давал зор, но и в Юнайтед не го помня да избухне. По начина, по който Гигс или Роналдо...
А може момчето да е интересчия просто. Намерил е мекото на хляба на времето, записа минути като титуляр в Юнайтед, и оттогава шапка на тояга. Щях да дам пример с Божинката, но при него все забравям две зловещи контузии, които при други означава край на кариерата...
Недоразвития талант не го прави стойностен, а точно обратното. Това, че е играл за Юнайтед не го прави нещо по-особено, защото точно тогава, а и не само - дори сега, имаше ментета като него, незнайно как попаднали в този отбор.Дори един Македа направи повече от него за същите мачове. Статистиките му са си реалните и неопровержими факти в случая, той не се е наложил никъде до периода му в Левски(28-годишен!), а дори тук не можем да кажем, че се е, защото ако не беше връзката му с 10-те мача в Юнайтед, сега щеше да е дълбока резерва, чакаща да си замине, както ще стане с ривалдиньо например. Никой не го грее къде е играл, след като не показва нищо на терена. Както вече казах, Вандерсон-Гари-Марселиньо-Тиаго-Мисиджан не са играли в Юнайтед или Реал, но са в пъти по-полезни на отборите си, дори влизащи като резерви. Може би трябва да седне 2-3 мача и да влиза от пейката, че да му дойде музата, не знам какво трябва да се случи. Един неориентиран и правещ едно и също Кабрал, също е по-полезен от него, а това вече е скандално. Този не трябва да има никакви защитници в своя полза, а то какво се случва - точно обратното, Но защо - защото е играл за Юнайтед, пък че си взима заплатата и не дава нищо в замяна никой не го грее... За мен тоя е една от причините да почнат грешките на Славиша - "Има си и свой начин на тренировки, които уважавам", потрес. Не може да пуска човек, който не се труди, не поема отговорност, не може да ти реши мач, не е лидер, а един Мариани да остава резерва или пък да сменя по всякакъв начин схемата, за да може да му угоди на пича да не се връща и в 60' този швейцарец да е без въздух, защото е покрил двоен периметър. Паулиньо, когото харесвам - какво стана, директно на пейката, защото и той не играе нищо от сума време, не го бавиха изобщо. Костов, момчето няма талант, но е с цели 15 гола. Бяга, труди се, връща се, покрива, но не е играл в голям отбор, следователно е недооценен.
- metodito
- Контакти:
[offtopic]Е, аз казах, колега. Ябълката.
Ако Русев търсеше стойност и цели, нещата щяха да са различни. За него "Левски" е някаква играчка. Или досадно обстоятелство. А ако парите бяха негови, надали щеше да ги пилее по начина, по който го прави.[/offtopic]
Не съм съгласен, че Костов няма талант.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Не съм съгласен, че Костов няма талант.
Много разбирачи има при вас
Треньори, играчи, ръководство, никой не може им се опре
Обертан с всичките си кусури и играта която показва, е с поне две класи над останалите играчи.
Ама няма как един играч да дърпа целият отбор, и като вижда, че другите са оле-мале, най-нормалното нещо е да не се натяга много. Още повече с тези портиери, който стоят под рамките на вратата.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- t0bl3ro_bg
W84me написа:Не съм съгласен, че Костов няма талант.
Прав си, има - много малък, но достатъчен, за да е полезен. По-скоро е като прохазка, компенсира с бягане.
Погледай го как тренира и какви завършващи удари прави към вратата и ще се убедиш в това, което говоря. Дори загрявката преди мача е достатъчна.
Аз си го харесвам такъв - дървен, но вкарващ. Кога на магия ги мине, кога не - важно е, че го е направил.
ivan56 написа:W84me написа:Не съм съгласен, че Костов няма талант.
Много разбирачи има при вас![]()
Треньори, играчи, ръководство, никой не може им се опре![]()
Обертан с всичките си кусури и играта която показва, е с поне две класи над останалите играчи.
Ама няма как един играч да дърпа целият отбор, и като вижда, че другите са оле-мале, най-нормалното нещо е да не се натяга много. Още повече с тези портиери, който стоят под рамките на вратата.
Не е точно така, като искаше по-голяма заплата портиерите други ли бяха? Или пък Горанов беше Дани Алвеш? Как Кабрал, Костов и Мариани могат да си я подават, а Обертан не може?
t0bl3ro_bg написа:Погледай го как тренира и какви завършващи удари прави към вратата и ще се убедиш в това, което говоря. Дори загрявката преди мача е достатъчна.
Аз си го харесвам такъв - дървен, но вкарващ. Кога на магия ги мине, кога не - важно е, че го е направил.
Гледал съм го на загрявка, няма вид, стойка, удар или походка на футболист, но има много добро пласиране и не пропуска. Това е напълно достатъчно за невероятната ППЛ.
Мен пък друга работи не ми дават мира.Васил Панайотов,Слави Костов и Горанов бяха смъртни резерви при Хубчев в Берое.Какво чудо се случи с тях,че толкова ги хвалите.Айде Костов ок 15 гола.Ама Горанов и оная селска ливада Панайотов?Абе тия са скарани с топката,не ли?
I'M BLIND!IMPRESS ME!
luxorus написа:Мен пък друга работи не ми дават мира.Васил Панайотов,Слави Костов и Горанов бяха смъртни резерви при Хубчев в Берое.Какво чудо се случи с тях,че толкова ги хвалите.Айде Костов ок 15 гола.Ама Горанов и оная селска ливада Панайотов?Абе тия са скарани с топката,не ли?
Горанов и Панайотов са много скарани с футболната игра, но са "наши момчета", левскари