bilyaletdinov написа:E, щото на словашкия некадърник не му я вкараха от малкото наказателно поле.
Ми да си набеди него, ако и той не е "контузен" след мача с Етър.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
bilyaletdinov написа:E, щото на словашкия некадърник не му я вкараха от малкото наказателно поле.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
specter написа:....Обертан и той реши, че вече няма нужда да играе явно...
- Сега виждам, че се приема спокойно да загубиш от Ботев (Враца) у дома. Все едно нищо кой знае какво не се е случило. Казват си "Нищо, другият път ще спечелим", прибират се в съблекалнята и си тръгват от стадиона, а не трябва да е така. Затова казах, че ми изглеждат примирени играчите на Левски.
Спомням си какво беше, когато аз бях част от отбора. Стигнеше ли се до загуба, ставаше страшно. Лидерите веднага влизаха в съблекалнята и започваха на висок тон: "Момчета, тая няма да я бъде, не може така". Нямаше кой да те остави да си живуркаш...
TristaNNN написа:SANSIRO7 написа:Ако Яблонски, Цветко, Обертанчо и Капитанчо се разиграят може и да вземем дори трите точки, но тъй като не ми се вярва, двама са сърдити, единия е преял, а капитана загуби дори малкото си футболни качества-загуба. А портиерите даже няма да ги коментирам, репертоара е от изпуснати топки, до гол от халите
Митрев е контузен и няма как да играе в предстоящия мач, набеди си някой друг.
Captain Stottlemeyer написа:specter написа:....Обертан и той реши, че вече няма нужда да играе явно...
Обертан е един от най-стойностните чужденци, играли някога в нашето първенство. За съжаление, край себе си той има футболисти, които или играят с половината от възможностите си (по една или друга причина), или просто толкова си могат. Нормално е да му писне ....
Captain Stottlemeyer написа:specter написа:....Обертан и той реши, че вече няма нужда да играе явно...
Обертан е един от най-стойностните чужденци, играли някога в нашето първенство. За съжаление, край себе си той има футболисти, които или играят с половината от възможностите си (по една или друга причина), или просто толкова си могат. Нормално е да му писне ....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Тошко Гугъла показа на Обертан как се прави - 3 гола за едно полувреме. Точно колкото Огретена за 50 мача в Левски.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта