Never gets old

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
kiril.a.d написа:А според мен, левскарите имат право да беснеят за Люпко, но кой им е крив, че го изтървахте последния път като беше при вас? - какво ли не се изприказва тогава, дори че Домуса пряко го е заплашил, да си ходи, но пък вие да го бяхте защитили, а?...Или бяхте още тогава сателит....
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
delqnski47 написа:Добър ход за мене лично относно Дедо.Винаги ми е харесвал,даже си спомням как играта на ''Левски'' се подобри при него преди да се махне.И при тях съм го писал това преди време.
Но е вече стар,но пък не е и треньор,а съветник.И заради това самия ход е ефективен.
krumeto написа:Там ще видим вас. Лудогорец прощават съдийските грешки, за разлика от вас.
Да видим, кога ще ви свири отново Чинков? Кога ще му простите?
d.milanov написа:Голяма грешка е назначаването на Люпко. Май НЕМ ще го сменят съвсем скоро. Вярно, че футбола, който показваме в момента, е под всякаква критика, ама защо не го оставим да си проведе сам подготовката и избере сам селекцията, а едва тогава да го преценяваме.
Дежа вю с Херо и Аутуори.
Потребители, разглеждащи този форум: djd, Янис Зику и 6 госта