Черно море - Левски | 1:0FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Черно море
123
37%
Равен
37
11%
Победа за Левски
174
52%
 
Общо гласове: 334

Потребителски аватар
Готвача
Мнения: 2710
Регистриран на: 05 авг 2011 18:46
Местоположение: UK
Контакти:

Re: Черно море - Левски | 1:0FT

Мнениеот Готвача » 11 ное 2018 14:23

Обертан не е класическо крило и рядко в кариерата си е играл на тази позиция. Отделно от това, което аз виждам е, че както Роси, така и Славиша са му дали свободна роля да играе както зад нападателя, така и по двете крила. Понякога му се получава, понякога не, но е от голямо значение срещу какъв отбор играем. Като постановка обичайно Левски играе схема 4-1-4-1, а не както срещу Каузата и Тирето с 4-2-4-1. Дори и днес Мариани не беше изтеглен назад, а така се получи от самото развитие на мача с това, че Паулиньо не си покриваше в достатъчна степен зоната, а и напред не успяваше да държи топката дълбоко в половината на ЧМ. Това от една страна се дължи на това, че не е в оптимална форма, а от друга на кофти терена и изключително грубата игра срещу него. След всяко овладяване на топката още в началото на тяхната половина следваше балтия - респ. нак. удар (ако съдията го даде) и оттам затваряне от противника, евентуално центриране напред или постепенно нападение при което Мариани така или иначе като изпълнител на статичното положение трябваше да си покрива зоната и да не отива напред.
На Левски един от огромните проблеми, които ще лъснат все повече е, че се опитват да играят бърз футбол с остри влизания по крилата и преодоляване на противник един на един. При лош терен (а тепърва предстоят мачове на такива) и допускане на груба игра срещу нас това изобщо няма да е единствения мач в който ще берем ядове, а вероятно ще губим и точки. Но такива са ни даденостите. Ако си имахме още един Тиам, плюс един централен тип Дембеле нещата щяха да седят значително по-различно, но нямаме. Имаме си Паулиньо, Кабрал, Цветко и Мариани, които са всичко друго като качества, но не и твърди футболисти.[/quote]
Вулкана разкри причините поради които играли добре срещу тирето и каузата, а срещу Морето отнасят плувката за трети път този сезон. Съдиите свирещи мачаовете срещу невероятния бг галактико са защитени в съдийската си стая от опитите на бъдещите шампиони и носители на КБ да им влияят при броенето на играчите и резултата е ясен. На геренското недоразумение им се налага да играят срещу Моряците с 11 човека, а срещу останалите явно може и с 12.Опит за налагане на ДРУГИ НАЧИНИ?В добавка наводнената картофена нива, уникално грубата игра на варненци и ред други фактори описани в поредната декларация, резултатите с Морето този сезон са напълно закономерни. Като сложим на кантара и постоянните загуби за КБ през 21 век,следва да си поискате връщането на онова ,на което викахте комунизъм. Иначе победа кога? Предлагам от сега нататък феновете на Левски да викат на отбора от Варна Черно Коте Море. А ние ще ви викаме АБОНАТИ. Ако играехме само с вас този сезон, щяхме да сме шампиони, драги ми смехурко.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

drvasko98
Мнения: 6927
Регистриран на: 24 мар 2008 23:34
Контакти:

Re: Черно море - Левски | 10.11 | 15:00Ч.

Мнениеот drvasko98 » 11 ное 2018 14:28

ivan56 написа:
ralka_levskarka написа:
ivan56 написа:Добре, че вратарите са ви слаби е ясно, ама за този разстрел от 10 метра, кво можеше да направи. Тука има хора, които не стъпвали на футболно игрище и си говорят на аба.
Аман от тв. лаици.

Ами виж му паса към Яблонски и ще се сетиш.


А Яблонеца, като я чака да му дойде на крак.
То е много лесно да прехвърлите на вратарите всичко.


Аз не бих я хвърлил на бавен централен защитник да прави контраатака...въобще независимо от ситуацията. Ми той няма и рефлекс даже да тръгне към такава топка, друг въпрос е и защо точно той тръгва там и още много въпроси. Но вратарят си е виновен много. За конкретната ситуация, но не и за мача като цяло

Потребителски аватар
ivan56
Мнения: 10850
Регистриран на: 02 май 2012 11:08
Местоположение: Бургас
Контакти:

Re: Черно море - Левски | 10.11 | 15:00Ч.

Мнениеот ivan56 » 11 ное 2018 14:45

drvasko98 написа:
ivan56 написа:
ralka_levskarka написа:
ivan56 написа:Добре, че вратарите са ви слаби е ясно, ама за този разстрел от 10 метра, кво можеше да направи. Тука има хора, които не стъпвали на футболно игрище и си говорят на аба.
Аман от тв. лаици.

Ами виж му паса към Яблонски и ще се сетиш.


А Яблонеца, като я чака да му дойде на крак.
То е много лесно да прехвърлите на вратарите всичко.


Аз не бих я хвърлил на бавен централен защитник да прави контраатака...въобще независимо от ситуацията. Ми той няма и рефлекс даже да тръгне към такава топка, друг въпрос е и защо точно той тръгва там и още много въпроси. Но вратарят си е виновен много. За конкретната ситуация, но не и за мача като цяло


Яблонски я поиска тази топка(дори след края на мача в студиото показаха това), обаче не направи нищо за да играе с нея, просто я чакаше да му дойде на крак. За мен лично грешката е негова, защото не прецени правилно ситуацията, просто трябваше да тръгне към топката, най малкото което щеше да направи е да фаулира играча на "морето".
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Вълчан
Мнения: 4273
Регистриран на: 13 май 2014 16:13

Re: Черно море - Левски | 1:0FT

Мнениеот Вълчан » 11 ное 2018 15:08

Продължават виждам да се набляга че има идеални едва ли не играчи за Левски.Не.....повечето играчи даже надскачат възможностите си във даден мач и после няколко играят слабо тоест нормално за възможностите си.Играчи за средняшки отбори но не и за Левски.Този дългокосият ни защитник аиде някои да му преброи центриранията за последните 3 мача и да видим дали не са 70% лоши и грешни.Буш е великолепен таран....ама за отбора на Тимишуара.....вратари пародия....Белаид смея да твърдя изключително прост като футболна мисъл играч.Има поне още 3ма които уж се вижда потенциал и надграждане около тях.Нищо такова.Левски е изключително разгадаем отбор.Епизодични проблясъци измъкват отбора повечето пъти.Това е моето мнение а и на повечето хора гледащи отстрани отбора без да са със розови очила.

Blue_Blood84
Мнения: 2058
Регистриран на: 25 авг 2018 22:34

Re: Черно море - Левски | 1:0FT

Мнениеот Blue_Blood84 » 11 ное 2018 17:33

Това беше според мен един от мачовете,в които си пролича дали сме готови реално да се борим за шампиони и ако бяхме готов отбор за шампион трябваше да го вземем,трябва постоянство.Не става само с домакинствата,не виждам как ще бием и берое в стара загора.Хубавото е,че до тогава лудогорец и цска играят помежду си и ще загуби някой от тях точки или и двата ще загубят,но с тая игра нищо не ни чака.Пет загубени точки от черно море и три от локо плд много ще тежат накрая колкото и да се говори,че има много мачове още.

Потребителски аватар
specter
Мнения: 1680
Регистриран на: 17 апр 2015 21:43
Контакти:

Re: Черно море - Левски | 1:0FT

Мнениеот specter » 11 ное 2018 19:42

Blue_Blood84 написа:Това беше според мен един от мачовете,в които си пролича дали сме готови реално да се борим за шампиони и ако бяхме готов отбор за шампион трябваше да го вземем,трябва постоянство.Не става само с домакинствата,не виждам как ще бием и берое в стара загора.Хубавото е,че до тогава лудогорец и цска играят помежду си и ще загуби някой от тях точки или и двата ще загубят,но с тая игра нищо не ни чака.Пет загубени точки от черно море и три от локо плд много ще тежат накрая колкото и да се говори,че има много мачове още.


Само че при нас проблемът не е, че нямаме готов отбор за шампионска титла. Имаме достатъчно качествени футболисти на всички постове. Проблемът е, че имаме малоумни и некадърни вратари, които са способни във всеки един мач да съсипят усилията на останалите 10. И понякога просто не успяват да им покриват грешките. Справка - трите ни загуби в първенството. Няма отбор в Първа лига, който да не знае вече, че ние имаме най-слабите и неуверени вратари може би в цялото първенство, което веднага рефлектира върху самочувствието им да нападат смело и да опитват всякакви удари и центрирания, защото във всеки случай поне нещичко ще влезне.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
alexdb
Мнения: 3224
Регистриран на: 08 мар 2014 18:54
Контакти:

Re: Черно море - Левски | 1:0FT

Мнениеот alexdb » 11 ное 2018 21:24

Ле-ле гледам тирейците колко се загрижили за нас. Гледайте си Литекса и в работите на Левски не се месете, щото от футбол не разбирате :oops: . Дали ще станем шампиони или не тепърва има да се вижда. Ние не сме Литекс, че да печелим всичките си мачове през един полусезон за да станем шампиони. Има върхове, има и спадове. Има и гърбави мачове като вчерашния. Сега имаме серия от мачове в София и ще компенсираме. А напролет ще видим кой как и защо.

Ozzimozzi
Мнения: 7132
Регистриран на: 30 авг 2012 12:20
Контакти:

Re: Черно море - Левски | 1:0FT

Мнениеот Ozzimozzi » 11 ное 2018 21:35

alexdb написа:Ле-ле гледам тирейците колко се загрижили за нас. Гледайте си Литекса и в работите на Левски не се месете, щото от футбол не разбирате :oops: . Дали ще станем шампиони или не тепърва има да се вижда. Ние не сме Литекс, че да печелим всичките си мачове през един полусезон за да станем шампиони. Има върхове, има и спадове. Има и гърбави мачове като вчерашния. Сега имаме серия от мачове в София и ще компенсираме. А напролет ще видим кой как и защо.
[offtopic]Вместо да гледаш тирейци, гледай Бока! Дават ги по ТВ-то в момента. Току що вкараха гол. ;)[/offtopic]
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.


Красимир Иванов

kiril.a.d
Мнения: 2537
Регистриран на: 21 юли 2015 23:04
Контакти:

Re: Черно море - Левски | 10.11 | 15:00Ч.

Мнениеот kiril.a.d » 11 ное 2018 21:41

ivan56 написа:
kiril.a.d написа:Човече, ако искаш ме режи, но ще си го кажа:
- въпреки че с ЧМ имате навика на уговорки - я за купата, я за първенството ;) - този път, назначения съдия ме изненадва! Този, Николай Йорданов - Ламята, е стар жаден за пари познайник, като една време обслужваше ЦСКА, а днес, естествено "силните на деня" ;) А вие сте пред тях...
Та изглежда НИ чака - футболната публика и кибиците - много интересен мач:
- ЧМ ще се опита да падне, спазвайки уговорката, а съдията ще свири за Лудогорец!...Голямо шоу ще бъде, да гледаме, как съдията няма да позволи на ЧМ да падне! :lol: :lol: :lol:
Ще се постарая да гледам мача, въпреки че...имам други ангажименти ;)


От всичките глупости, които си написал, едно е вярно, че ще свири(ако е "спонсориран") за Лудогорец.
И ЦСКА и Левски, са рязани при този придворен лакей на силните, преди беше на Гришата, сега е на Кирчо
И тва "Ламята" откъде го измисли :?

От всички глупости на които не отговарям, тук не можах да се въздържа, поради хлапашките глупости които си ми писал:
- първо, няма как, съдия да не е спонсориран от Лудогорец, когато има смисъл за тях!
- второ, "този лакей" не е бил на Гришата, защото когато беше цесекар, там беше Лупи!
- и трето, никой не ти е крив, че си явно хлапе, не знаещо прякорите на съдиите!!! - това, беше най-смешното...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Мнения: 2537
Регистриран на: 21 юли 2015 23:04
Контакти:

Re: Черно море - Левски | 10.11 | 15:00Ч.

Мнениеот kiril.a.d » 11 ное 2018 21:42

SANSIRO7 написа:
ivan56 написа:
kiril.a.d написа:Човече, ако искаш ме режи, но ще си го кажа:
- въпреки че с ЧМ имате навика на уговорки - я за купата, я за първенството ;) - този път, назначения съдия ме изненадва! Този, Николай Йорданов - Ламята, е стар жаден за пари познайник, като една време обслужваше ЦСКА, а днес, естествено "силните на деня" ;) А вие сте пред тях...
Та изглежда НИ чака - футболната публика и кибиците - много интересен мач:
- ЧМ ще се опита да падне, спазвайки уговорката, а съдията ще свири за Лудогорец!...Голямо шоу ще бъде, да гледаме, как съдията няма да позволи на ЧМ да падне! :lol: :lol: :lol:
Ще се постарая да гледам мача, въпреки че...имам други ангажименти ;)


От всичките глупости, които си написал, едно е вярно, че ще свири(ако е "спонсориран") за Лудогорец.
И ЦСКА и Левски, са рязани при този придворен лакей на силните, преди беше на Гришата, сега е на Кирчо
И тва "Ламята" откъде го измисли :?

Чул е че на някакъв Йорданов му викат 'Ламята' и си пише човечеца.

Няма проблем! - ти, защо не си чул?...
Бях чувал за сини очила, ама за дини тапи за уши, още не...Е, благодаря! - човек може винаги да научи нещо ново...особено от към...бе там някъде ;)
:lol:
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?


Върни се в “Левски”



Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: metodito и 94 госта