Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

krumeto
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот krumeto » 31 окт 2018 14:01

CSKA 78 написа:
gihuelo написа:Програмата до нова година.

3.11. Локо Пловдив- ЦСКА X, 1, 2
9.11. ЦСКА- Бистрица 1
24.11. Дунав- ЦСКА X, 2
2.12. Славия- ЦСКА 1, X
6.12. ЦСКА- Лудогорец 2
9.12. Верея- ЦСКА 2
16.12. ЦСКА- Ботев X

Не искам да ви развалям настроението(ако все пак имате такова, след вчерашния мач с Бистрица), но с този треньор толкова!

Реално, всичко е точно. Може разбира се, да се получат леки изненаги. Примерно - защо Славия да не падне, Лудогорец да не може да ви бие или обратното, Ботев или Дунав да ви бие.
Спора за титлата ще се реши в плейофите, в мачовете на трите претендента.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 31 окт 2018 14:11

hydetoshi написа:Това са прогнози тип "Цесекар в депресия". :lol: Ако някъде се губят точки ще е сега в Пловдив и разбира се евентуално с Лудогорец. Загуба от Славия? Равен с Дунав? :shock: Ми то по-добре изобщо да не се захващаме.

Депресия?! Едва ли! По-скоро реален поглед върху цялостната картина! И аз очаквах да победим Берое, след като ги бихме през миналия сезон с резултати -0:3; 6:0; и направихме един "X" с тях на техен терен, когато вече беше всичко решено за нас, а и на тях им трябваха точки! Мислех че ще победим и Ботев, след като миналия сезон ги бихме с резултати 2:6 и 4:1! Но явно няма нищо общо между настоящия сезон и миналия, та затова съм станал реалист! Миналият сезон бихме Локо Пд с резултати 4:1 и 0:1, но този сезон мачът в Пловдив е троен, като не изключвам да го загубим!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 31 окт 2018 14:16

CSKA 78 написа:
hydetoshi написа:Това са прогнози тип "Цесекар в депресия". :lol: Ако някъде се губят точки ще е сега в Пловдив и разбира се евентуално с Лудогорец. Загуба от Славия? Равен с Дунав? :shock: Ми то по-добре изобщо да не се захващаме.

Депресия?! Едва ли! По-скоро реален поглед върху цялостната картина! И аз очаквах да победим Берое, след като ги бихме през миналия сезон с резултати -0:3; 6:0; и направихме един "X" с тях на техен терен, когато вече беше всичко решено за нас, а и на тях им трябваха точки! Мислех че ще победим и Ботев, след като миналия сезон ги бихме с резултати 2:6 и 4:1! Но явно няма нищо общо между настоящия сезон и миналия, та затова съм станал реалист! Миналият сезон бихме Локо Пд с резултати 4:1 и 0:1, но този сезон мачът в Пловдив е троен, като не изключвам да го загубим!

Равен или победа в Пловдив, ако успеете да опазите Камбура, който е във втора младост.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 31 окт 2018 14:19

krumeto написа:Равен или победа в Пловдив, ако успеете да опазите Камбура, който е във втора младост.

Пич, ти кое първенство следиш?! Камбура вече играе за Берое! :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 окт 2018 14:25

CSKA 78 написа:

Не забравяй обаче,че в момента(до мача с Витоша по скоро,защото Жеферсон се завърна) цяяялата ни зона при него по тъча бе контузена(заедно с Енрике).Сега кат се завърне и втория картинката ще е доста по различна.Според мене... :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 31 окт 2018 14:34

delqnski47 написа:Не забравяй обаче,че в момента(до мача с Витоша по скоро,защото Жеферсон се завърна) цяяялата ни зона при него по тъча бе контузена(заедно с Енрике).Сега кат се завърне и втория картинката ще е доста по различна.Според мене... :lol:

Аве, според мен може да е по-различна картинката, ама при друг треньор! При настоящия ни треньор играем по 15-20 минути за цял мач! Ако вкараме гол, започваме да пазим резултат, независимо от противника! А ако не вкараме, или не дай си боже ни вкарат, тогава мачът отива към равенство!

ПП Въпреки липсата на Жеферсон и Енрике, имаме достатъчно добър състав за нашето първенство, така че да побеждаваме всички отбори в нашето първенство, с изключение на Лц!

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 31 окт 2018 15:40

CSKA 78 написа:
krumeto написа:Равен или победа в Пловдив, ако успеете да опазите Камбура, който е във втора младост.

Пич, ти кое първенство следиш?! Камбура вече играе за Берое! :lol:

Извинявайте, грешка. За втори път го връщам в Локо, преди пак беше в Гонг, а оня ден го гледах като ви отбеляза в Ст Загора.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 31 окт 2018 18:56

[offtopic]Някой ако набара гиф с Нашиментоооооо да го праска тук, че подписът ми има нужда от освежаване :)[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 31 окт 2018 19:14

[offtopic]Позволявам си да коментирам мача на онези тук , защото за 90% от нас е невъзможно да пишем там !
Досега не съм гледал дузпи ,без играчите на отборите да не са прегърнати и да не са едно цяло! На Левски прегърнати бяха само треньорския щаб. Вижда се , когато им се скочи мъжката Левски си е почти същия отбор от миналата година и ме боли още повече че играхме ,като женски полови органи срещу тях. Дано НЕМ му уври главата как трябва да се играе срещу тях а и не само срещу тях. Иначе не мога да не отбележа и потресаващото ниво във форума им!Един иска оставката на треньора, друг ще гони Обертан а един от най-големите философи пита , кога е отпаднало правилото за гол на чужд терен :)[/offtopic]

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 31 окт 2018 19:55

Red_Neck написа:[offtopic]Някой ако набара гиф с Нашиментоооооо да го праска тук, че подписът ми има нужда от освежаване :)[/offtopic]

[offtopic]Така и Бекъм не може д ги праска дузпите... :)[/offtopic]
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Върни се в “ЦСКА”