Норвегия - България - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Мнения: 5139
Регистриран на: 11 дек 2015 20:56
Контакти:

Re: Норвегия - България - 1:0 FT

Мнениеот koisa » 17 окт 2018 13:43

metodito написа:Ами на мен ми харесва двойката Славчев-Костадинов. Вчера не проработи, защото Хубчев обърка всичко. Е, кои са "петте" защитника?

Три централни защитника и два крайни защитника, колко защитници правят? :roll: Ти не гледай, че сме играли в система 3-5-2 или 3-5-1-1... Нашата игра нямаше нищо общо с истинските 3-5-2 и 3-5-1-1... Хубчев ясно показа, че излиза за равен и не случайно целия отбор се защитаваше през първото полувреме. През второто полувреме ясно се видя, че тактиката му е била грешна... И ако не бяхме излезнали насрани за равен, може би наистина нямаше да загубим. Колкото до Костадинов и Славчев - те бяха едни от най-трагичните на терена и не случайно норвежците правеха каквото си поискат в средата... Може би само Чорбата и Бандаловски бяха по-зле. За смените да не говорим! С какво точно помогнаха Василев и Малинов, само той си знае! :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)


Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Мнения: 21313
Регистриран на: 15 авг 2008 14:46
Местоположение: На хубава трапеза, под сянка на Трапезица.
Контакти:

Re: Норвегия - България - 1:0 FT

Мнениеот metodito » 17 окт 2018 13:54

koisa написа:
metodito написа:Ами на мен ми харесва двойката Славчев-Костадинов. Вчера не проработи, защото Хубчев обърка всичко. Е, кои са "петте" защитника?

Колкото до Костадинов и Славчев - те бяха едни от най-трагичните на терена и не случайно норвежците правеха каквото си поискат в средата..

Ами, не знам, човек, в миналите мачове се справиха. Вчера обаче именно средата ни беше най-слабото звено, това е факт. Занев и Бандата трябваше да са халф-бекове. ;) Спомняш ли си как изглеждаше "Левски" при Топчо. Вчера имах дежа-вю. :lol:

red__army
Мнения: 833
Регистриран на: 02 ное 2009 17:31
Контакти:

Re: Норвегия - България - 1:0 FT

Мнениеот red__army » 17 окт 2018 14:16

Sstefanov написа:
red__army написа:
ivan56 написа:
metodito написа:
koisa написа:
metodito написа:
Къде видяхте петима? Трима защитници бяха и това беше грешката на Хубчев.
Юве играеха често с трима отзад. Само дето ние нямаме Бардзали, Киелини и Бонучи/Алекс Сандро.

Започнах да гледам този цикъл с голямо недоверие към Хубси. Той е неврастеник, темерут и сръдльо, а като треньор възприема минималната загуба за успех, едва ли не. След последните мачове промених мнението си за него. За да си го върна вчера. Загубата е изцяло негова, а реалният резултат беше 3-0! :evil: Вчера имахме уникален шанс за нещо голямо. Сега си такова мамата. Или по-скоро си се върнахме в кочинката.

Кое ми харесва. Неделев като вътрешен халф е страхотна идея. Десподов няма да играе още дълго у нас. Голямо израстване на Славчев. При цялата ми критика, Хубси направи освежаване на състава и той има потенциал. Но без него. Дано да греша за Хубси и отново променя мнението си за него. Той да го промени.

Бековете да не са нападатели случайно? Славчев и израстване? :lol: Явно някой е гледал мач от друго измерение...

Ами на мен ми харесва двойката Славчев-Костадинов. Вчера не проработи, защото Хубчев обърка всичко. Е, кои са "петте" защитника?


Е как кои, май забравяш Бандата и Занев, или ги броиш за крила :lol:
Отзад цял мач си играхме с пет човека, да не кажа и с 8 :lol:

Леле,Славчев и Костадинов бяха дупка в средата на терена, по-голяма от мина за лигнитни въглища,за това Попето се натоварва с още и още функции,които му пречат да играе това което може.Специално дефанзивната тактика за 0:0 и мястото на Костадинов в нац.отбор и отсъствието на Г.Миланов от титулярния състав някой требва да го обясни,щото Костадинов дори е сериозна резерва в Руския си отбор(що му требваше да сменя отбора в Израел с Русия) с него сме все едно с човек по-малко,вече втори мач.Мача със Словения не съм го гледал.Такива "обърквания" на тактики и играчи на Хубсито са простими ако са в Дунав,Славия,Локо Пд,БИрое...в националния отбор са непростими...и по-скоро навяват за неможене.Апропо тези въпроси требва да му ги задават т.н "спортни" и футболни журналисти,доколкото има такива и не са от приятелския кръг на Боби и Ко,и не се страхуват че нема да ги качат безплатно в следващия чартър на националния отбор.Ако беше в Германия и Италия,да беха го разчекнали до сега.Засега минава метър заради 3 победи с по едно на мъка...но уменията му леко "кристализират".Томета,Александров,Касабов,Савов,БНТ,бТВ и останалите т.н "разбирачи"...някой требва да се нагърби с тази "мръсна работа".Предполагам само Георги Атанасов и Жаклин Михайлов ще се осмелят.Хубчев е длъжен да даде обяснения...вместо да се кара на журналиста от БНТ след мача,и да говори общи приказки,досущ като премиера ни дипломат Баце ви Бойко.Щото с правилните играчи и тактическа подготовка,тези мултикултурни норвежки джендъри нямаше да ни надиграят.

Спри да пишеш глупости! На теб ли да ти дава обяснение? Това имаме като играчи, такива са резултатите. 90% от пишещите в тая тема не стъпват на мач на националите ама имат претенции. До като играчите на националният са от българското първенство ще са такива резултатите. Десподов и Славчев + Костадинов са като деца пред "белите" норвежци. Другият пък методито, виждал как космонавта щял да играе в друго първенство. Видяхме ги 30 килограмовите колко могат извън България. Пуска Бандаловски, който е просто толкова слаб, че е време да се преквалифицира към барман. Добре, че не пуска и Горанов, че катко и той е с физика на 13 годишен можеше да ни бият с 3-4. Не тренера е виновен, а смешните футбалери. Защо не пусна ЦН на Разград? Чорбата и Бодуров няма какво да ги коментирам дори.

Не мисля.Тотално беше сбъркал тактиката за мача,беше наредил и подбрал играчите за 0:0.А специално присъствието на Бандаловски, беше заради физиката му, от колкото заради качествата му(доколкото може да става дума за надборване с едрите норвежци).Но дори не му беше ясно,че ще играе с изритани топки напред...а в състава нямаше централен нападател(понеже играем за 0:0),да я сваля към Деспотов и Попето и се наложи да пуска Ради Василев на мястото на иначе сгрешеното присъствие на 5 защитници и на Чорбаджийски в титулярния състав...въобще.Тоест просто си призна грешката,с която изгърмя една смяна.А смени се правят главно за да освежиш отбора,не да сменяш тотално тактиката и тренираното от седмицата преди мача.Относно Костадинов,това не е първия му слаб мач,поредния.Как да обясним липсата на Г.Миланов на терена,като единствения що годе качествен играч с опит в ШЛ,вместо Славчев.Колкото до Костадинов и Славчев,Хубси даже не знеше кой е по-слаб,и смени първо по-малко слабия,....но офанзивен Славчев с....дефанзивен играч като Малинов при резултат 1:0,а изтърпяхме дефанзивния Костадинов до....78 мин с....офанзивен като Краев!!!Страшна работа.Като просто и двамата можеше да не ги пуска в титулярния състав въобще,...още две изгърмяни смени.На кво се е надявал с резервата Краев с физика на шахматист срещу Норвегия е пълна загадка(този поне има отбор,не е като да му се "търси" къде да играе).Та всичко му беше погрешно.Толкова си може,ама тва не БИрОе-то...там нещо ако стане...едно на мъка,един два мача.Тва е национален отбор.Презумцията е че тук работят най-подготвените.Те и за това много много в Стара Загора не го кльопат.Ограничените възможности на играчите НЕ СА ОПРАВДАНИЕ.Хубчев трябва да поеме отговорност.

Потребителски аватар
metodito
Мнения: 21313
Регистриран на: 15 авг 2008 14:46
Местоположение: На хубава трапеза, под сянка на Трапезица.
Контакти:

Re: Норвегия - България - 1:0 FT

Мнениеот metodito » 17 окт 2018 15:18

Аз мисля, че нищо не е загубено още. Става много трудно. Това е. Всичко ще стане ясно след изиграването на мача с Кипър. Ако не ги бием, значи нищо не става. Ако ги бием, значи това вчера е било само грешка. Само се страхувам да не стане като с Пламен Константинов. Да му се даде шанс отново и да се окаже, че не е трябвало въобще да му се гласува доверие.

Аз пък съм уверен, че Кипър ще поднесе изненада. Дано не е с нас. Словения... много странно поведение от тяхна страна при положение, че турнирът е важен за урните.

Потребителски аватар
slash1912
Мнения: 17330
Регистриран на: 15 окт 2010 10:25
Skype: извън линия
Местоположение: Пловдив,стадион "Христо Ботев",Трибуна "Изток"
Контакти:

Re: Норвегия - България - 1:0 FT

Мнениеот slash1912 » 17 окт 2018 19:00

miro_rz написа:
slash1912 написа:Хубчев както проведе мача,така и пресконференцията :( Не отгвори на нито един въпрос,но за сметка на това се заяждаше с журналиста...

Излизаме с грешен състав и грешна настройка за 0:0 ама Хубчев не може да признае грешката си !

Страхлив треньор!Кво му пречеше да си излезе да играе футбол и да се надиграва?Тогава и да паднем,никой копче не може да му каже,щото просто такива са ни възможностите,ама поне е опитал...
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Eminem
Мнения: 12791
Регистриран на: 11 апр 2011 17:25
Контакти:

Re: Норвегия - България - 1:0 FT

Мнениеот Eminem » 17 окт 2018 19:01

https://gong.bg/bg-football/nacionalen- ... ski-510280

Това казва всичко! После искате качествени юноши. Как да стане ?

Потребителски аватар
wilge
Мнения: 3154
Регистриран на: 26 май 2010 10:43
Контакти:

Re: Норвегия - България - 1:0 FT

Мнениеот wilge » 17 окт 2018 19:16

metodito написа:Аз мисля, че нищо не е загубено още. Става много трудно. Това е. Всичко ще стане ясно след изиграването на мача с Кипър. Ако не ги бием, значи нищо не става. Ако ги бием, значи това вчера е било само грешка. Само се страхувам да не стане като с Пламен Константинов. Да му се даде шанс отново и да се окаже, че не е трябвало въобще да му се гласува доверие.

Аз пък съм уверен, че Кипър ще поднесе изненада. Дано не е с нас. Словения... много странно поведение от тяхна страна при положение, че турнирът е важен за урните.


Дано е само грешка! Но нещо не ми се вярва. От началото на треньорската му кариера до днес Хубчев не е надградил ни на йота. Професионалното му израстване е равно на 0 (нула). Някой да е чул да е специализирал някъде? И при кого? Грешката е изцяло негова. Това, че пускаш по- едри футболисти (Бандаловски и Чорбаджийски) съвсем не означава че могат да се противопоставят по- добре от не чак толкова едри. Целта във всяко спортно състезание е победата. За този мач треньорът я беше отписал. Дано се вземе в ръце за следващите два. Късметът няма вечно да ни покрива.
Относно натурализираните чужденци. Няма лошо. Дори Русия вече играе с трима такива.

rusev
Мнения: 206
Регистриран на: 17 юли 2015 00:20
Контакти:

Re: Норвегия - България - 1:0 FT

Мнениеот rusev » 17 окт 2018 21:24

Не мога да си обясня цялата критика към Хубчев, като пое отбора от онова недоразумение Петев и постигна задоволителни резултати от да не кажем нищото.

Другото, което ми прави впечатление, преди началото на мача с коментари имаше седем страници, след мача 21 и само анализатори.

Ако така анализирате и след победа ше е мн яко.
Последна промяна от rusev на 17 окт 2018 21:33, променено общо 1 път.

rusev
Мнения: 206
Регистриран на: 17 юли 2015 00:20
Контакти:

Re: Норвегия - България - 1:0 FT

Мнениеот rusev » 17 окт 2018 21:31

metodito написа:
Аз пък съм уверен, че Кипър ще поднесе изненада. Дано не е с нас. Словения... много странно поведение от тяхна страна при положение, че турнирът е важен за урните.



И аз мисля така, Кипър не е слаб отбор и дори не бих го нарекъл изненада, и да дано не е срещу нас.

botevplovdiveoe
Мнения: 826
Регистриран на: 24 окт 2009 22:53
Контакти:

Re: Норвегия - България - 1:0 FT

Мнениеот botevplovdiveoe » 18 окт 2018 00:31

rusev написа:Не мога да си обясня цялата критика към Хубчев, като пое отбора от онова недоразумение Петев и постигна задоволителни резултати от да не кажем нищото.

Другото, което ми прави впечатление, преди началото на мача с коментари имаше седем страници, след мача 21 и само анализатори.

Ако така анализирате и след победа ше е мн яко.


Освен победите над Холандия и Швеция какви са другите задоволителни резултати на Хубси?Класирали ли сме се някъде?За теб сигурно е задоволително да излизаме срещу слабака Норвегия за 0:0 вместо да се надиграваме?И изобщо как може нормален човек да излезе да играе само отзад за 0:0 като много добре знаеш какви дупки са ти повечето защитници...

Спомням си как преди се нервех на треньорите,че викат Благо Джизъса в национала...сега Джизъса ми се вижда като Гарет Бейл.А какво идва отдолу ... леле майко.
КАУЗА КОЛЕЖА!


Върни се в “Национален отбор”



Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта