Причините заради които се реве са:
1. В България сме
2. На Балканите сме
3. Имаме много негативен опит със съдиите в последните години
4. На Лудогорец съдиите винаги помагат
5. Важен мач е
......................................................................................
ППЛ: Лудогорец (Разград) - Левски (София) /2:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , 20.10.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- metodito
- Контакти:
TristaNNN написа:Не мога да ви разбера защо подхванахте темата за съдията и се размрънкахте като оранжеви моми преди мача, при положение, че дори не се знае кой ще надува свирката в събота? Буквално сте заприличали на привърженици на оранжевите или разните му там заралии, черноморци и прочее страхливи отборчета.
А ти какво очакваш от съдийската тройка. А бас да хванем искаш ли? Страх няма. Свикнали сме. Колко червени картона заслужава Разград в споменатия от мен мач?
Аз също съм против да се реве предварително от съдията. Играчите НЕ трябва да имат алиби с кого да се оправдават и да излязат с нагласата че съдията ще ги реже, защото тогава при първия обратен фаул, или даден/недаден картон ще свият знамената и тогава и съдията няма да има нужда да се намесва много. Този мач играчите ни трябва да са максимално концентрирани и умни. Докато срещу преместените се радвах на агресията в единоборствата, срещу Разград ще се радвам на по-премерено влизане във физически сблъсъци и максимално точно боравене с топката, особено в противниковата половина. В атака искам да приличаме на националите от онзи ден - 5-6 пъти да пипнем топката в тяхното поле, но да е точно на място. Аз лично много искам да видя на терена Марияни и Васчук от първата минута.
- modor
- Контакти:
Дано да бием с гол от 2 метрова засада. Да ви видим тогава дали ще мрънкате

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- metodito
- Контакти:
modor написа:Дано да бием с гол от 2 метрова засада. Да ви видим тогава дали ще мрънкате![]()
Няма да има кой да мрънка.
metodito написа:TristaNNN написа:Не мога да ви разбера защо подхванахте темата за съдията и се размрънкахте като оранжеви моми преди мача, при положение, че дори не се знае кой ще надува свирката в събота? Буквално сте заприличали на привърженици на оранжевите или разните му там заралии, черноморци и прочее страхливи отборчета.
А ти какво очакваш от съдийската тройка. А бас да хванем искаш ли? Страх няма. Свикнали сме. Колко червени картона заслужава Разград в споменатия от мен мач?
Не искам да хващам никакви басове, но и никога няма да падна на нивото на оранжевите, черноморските и заралийските моми да хленча от съдията, ей така - презастрахователно преди мача, още преди да се обяви назначението му. Аз не казвам, че е невъзможно да ни резнат, но и обратното важи с пълна сила, нали така? Думата ми е, че ако искаме да сме сериозен отбор и ако ще даваме заявка за нещо повече този сезон, то трябва да излезем и да играем мъжката, както досега - неутрализиране на силните противникови страни и изненади в атака. И ако случайно чернодрешкото сбърка, да стиснем зъби и да компенсираме с футбол и футболни достойнства. Това е Левски и неговият дух, другото е ала-бала и джендърски хленчове!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
modor написа:Дано да бием с гол от 2 метрова засада. Да ви видим тогава дали ще мрънкате![]()
То тогава ще почнат да реват разни зелени, оранжеви, и пембени, като сто процента ще се съзре някоя директива, спусната от най-високо ниво. И така не е добре.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- metodito
- Контакти:
TristaNNN написа:Не искам да хващам никакви басове, но и никога няма да падна на нивото на оранжевите, черноморските и заралийските моми да хленча от съдията, ей така - презастрахователно преди мача, още преди да се обяви назначението му. Аз не казвам, че е невъзможно да ни резнат, но и обратното важи с пълна сила, нали така? Думата ми е, че ако искаме да сме сериозен отбор и ако ще даваме заявка за нещо повече този сезон, то трябва да излезем и да играем мъжката, както досега - неутрализиране на силните противникови страни и изненади в атака. И ако случайно чернодрешкото сбърка, да стиснем зъби и да компенсираме с футбол и футболни достойнства. Това е Левски и неговият дух, другото е ала-бала и джендърски хленчове!
"Джендърски хленчове" или бабаитлъшки изхвърляния с "ние сме "Левски", уеееее", какво значение има? Точно с подобни подпирания, ЦСКА (R.I.P.) ги тикат години напред, а щетата е за нас като клуб. В чисто спортно отношение, само веднъж съм имал притеснения. И ние спечелихме 3 на 2. Сигурно в 4 или 5 мача с тях ни режат. Това, което е добре, че влизаме от серия победи, и то не като тези на Лудогорец срещу Етър. Освен това, те имат мач в Европа, който ако загубят е много вероятно да приключат с авантюрата си в ЛЕ. Ако случайно пък ни "позволят" да бием в Разград (защото просто в момента показваме повече стабилност от тях) ще е страхотно. В психологически план. Титлата е още доста далеч.
За титла не мечтайте! - Тя е резервирана с класа и организация за още 3 години.
Това налага да Ви поступваме регулярно, макар да има неподходящи моменти, като този.
Можем да си позволим малко търпение на тази ранна фаза от шампионата и да Ви подведем за стойностите, но едвали ще проявим такава непреднамерена подлост спрямо Вас.
4:1
Това налага да Ви поступваме регулярно, макар да има неподходящи моменти, като този.
Можем да си позволим малко търпение на тази ранна фаза от шампионата и да Ви подведем за стойностите, но едвали ще проявим такава непреднамерена подлост спрямо Вас.
volf написа:За титла не мечтайте! - Тя е резервирана с класа и организация за още 3 години.
Очаквам и се надявам, че това мнение ще е под номер едно в една стара и позабравена традиция в този подфорум, а именно - "Стената на срама".
[offtopic]
[/offtopic]