Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот trokadero_ » 09 окт 2018 08:28

Предстои мач с Верея , другите два са с Берое и Локомотив Пловдив - да видим Маестро какво ще направи и ако мачовете не се вземат да стяга куфарите.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 окт 2018 08:39

шивача написа:Според мен джуджето в сряда ще се нашмърка и ще плати с усмивка :mrgreen:

Плати ли - става големия обединител на червена България, не го ли направи за сълажение катаклизмите ще са по страшни от лупово време!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 09 окт 2018 08:51

trokadero_ написа:Предстои мач с Верея , другите два са с Берое и Локомотив Пловдив - да видим Маестро какво ще направи и ако мачовете не се вземат да стяга куфарите.

Първо сме с Етър на 21.10.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 окт 2018 08:52

delqnski47 написа:
шивача написа:Според мен джуджето в сряда ще се нашмърка и ще плати с усмивка :mrgreen:

Мене лично силно ме съмнява.Прекално много очевадни неща станаха,то вече направо си крещи ''Аз няма да платя''. :roll:

Армията от слуги ги няма да казват, колко е ненужно да се плаща, това ме навежда на мисълта, че ще има превод. Гадно ще му е, сигурно ще вдигне кръвно, ще има сърцебиене, може да му избие херпис на джуката, но ще плати.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 окт 2018 08:56

Teo написа:

Плати ли - става големия обединител на червена България, не го ли направи за сълажение катаклизмите ще са по страшни от лупово време!

на него му е през оная работа за обединения, важни са схемите. Дори си мисля, че не му е толкова за парите, колкото за спорта, да има далавера. Все пак не е сам, така че ще олекне само с четворка левчета. Ще е хубаво да го има в тубата как потвърждава превода, припотен :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 09 окт 2018 10:18

шивача написа:
Teo написа:

на него му е през оная работа за обединения, важни са схемите. Дори си мисля, че не му е толкова за парите, колкото за спорта, да има далавера. Все пак не е сам, така че ще олекне само с четворка левчета. Ще е хубаво да го има в тубата как потвърждава превода, припотен :mrgreen:

Той кюстендилеца ,трябва да се поти при превода. :) Аз мисля ,че ще има плащане ,но щеше някаква врътка .

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 09 окт 2018 10:31

Стойне Манолов трябва да си го приберем обратно ! Примерно на мястото на Милко.
Снощи успя сам да се справи с 30 години по- младия спортен директор на Обеля и подгони половината им агитка по Гурко :)
Как не набара Газдов ,Гьонов или Беладоната :) Липса на късмет.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 окт 2018 11:57

gihuelo написа:Стойне Манолов трябва да си го приберем обратно ! Примерно на мястото на Милко.
Снощи успя сам да се справи с 30 години по- младия спортен директор на Обеля и подгони половината им агитка по Гурко :)
Как не набара Газдов ,Гьонов или Беладоната :) Липса на късмет.

Аз имам подозрения,че подгони именно Беладоната там с куките... :lol: :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 окт 2018 11:57

Борносузов иска отвод на съдията по делото :mrgreen: :mrgreen: Цирк пореден!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 09 окт 2018 12:56

W84me написа:Борносузов иска отвод на съдията по делото :mrgreen: :mrgreen: Цирк пореден!

късно е либе за китка......
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Върни се в “ЦСКА”