ППЛ: Левски (София) - Витоша (Бистрица) /4:1FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Витоша (Бистрица) , Петък от 20:00

Мнениеот Corwin » 17 сеп 2018 14:22

Дано са с взели нужните бележки от снощи и да се направят следните промени. Задължителни:
1. Тиам > Реиш (тук не е като да имаме избор)
2. Белмонт> ??? Нашименто ли, Васчук ли?
3. Белаид> Яблонски
4. Буш> Костов > Димитров
Силно препоръчителни:
5. Кабрал>Паулиньо

Иначе Славиша пак ще се чуди кого точно да смени още в 20-та минута.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 сеп 2018 14:53

Пием по 2-3 бири след работа, отиваме на любимото ещадио, Левски бие с 3-0 за самочувствие преди срещата с пребоядисаните, Божи86 ни връща първото място (после си прави клипче в колата и вика "Само Левски" 8-) ) и всичко е точно. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 17 сеп 2018 15:18

Мача е 1:0 за нас с триста мъки.Ние не сме нищо повече от останалите отбори. Всички сме на едно ниво.Мача с Локото го доказа.Няма Паулиньо няма Маулиньо всички са един дол дренки.Какво е повече Паулиньо от другите крила на другите отбори.Нищо.Само , че знае един два финта повече и по някога му връзва.Хванат ли го изкъсо и умира.толкова му е футбола.И не говоря само за него а за всичките тъй наречени звезди на Левски който ги издигаме до небесата като , че ли са Роналдовци.
Това е истината.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 17 сеп 2018 15:35

Kris_men2000 написа:Мача е 1:0 за нас с триста мъки.Ние не сме нищо повече от останалите отбори. Всички сме на едно ниво.Мача с Локото го доказа.Няма Паулиньо няма Маулиньо всички са един дол дренки.Какво е повече Паулиньо от другите крила на другите отбори.Нищо.Само , че знае един два финта повече и по някога му връзва.Хванат ли го изкъсо и умира.толкова му е футбола.И не говоря само за него а за всичките тъй наречени звезди на Левски който ги издигаме до небесата като , че ли са Роналдовци.
Това е истината.

Най-много обичам такива генерализации след един слаб мач. Направо да закриваме викам аз... Пак дойде това време. :(
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 17 сеп 2018 15:49

specter написа:
Kris_men2000 написа:Мача е 1:0 за нас с триста мъки.Ние не сме нищо повече от останалите отбори. Всички сме на едно ниво.Мача с Локото го доказа.Няма Паулиньо няма Маулиньо всички са един дол дренки.Какво е повече Паулиньо от другите крила на другите отбори.Нищо.Само , че знае един два финта повече и по някога му връзва.Хванат ли го изкъсо и умира.толкова му е футбола.И не говоря само за него а за всичките тъй наречени звезди на Левски който ги издигаме до небесата като , че ли са Роналдовци.
Това е истината.

Най-много обичам такива генерализации след един слаб мач. Направо да закриваме викам аз... Пак дойде това време. :([/

Не критикувам отбора ,не хуля никого.Просто казвам истинската действителност.Какво лошо съм казал.Знам ,че Левски ще загуби някъде , знам , че това няма да е последната загуба.Но не там е въпроса.Много ги възхвалихме нашите играчи а в действителност не са показали абсолютно нищо.Това е.Просто малко по скромно с възхвалите.Истината е в Евро турнирите и местните дербита.Там ще видим колко са велики нашите засега прехвалени звезди.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 17 сеп 2018 15:54

specter написа:Най-много обичам такива генерализации след един слаб мач. Направо да закриваме викам аз... Пак дойде това време. :(

Ето, че идват няколко много важни срещи (тире, Славия, Лудогорец) в които може да се оборят всякакви такива твърдения и критики. Но играем ли като вчера, нищо чудно преди декември да се намираме на 4-то място.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 17 сеп 2018 16:09

koisa написа:
specter написа:Най-много обичам такива генерализации след един слаб мач. Направо да закриваме викам аз... Пак дойде това време. :(

Ето, че идват няколко много важни срещи (тире, Славия, Лудогорец) в които може да се оборят всякакви такива твърдения и критики. Но играем ли като вчера, нищо чудно преди декември да се намираме на 4-то място.

Да, след тези всичките мачове можем да говорим по-генерално за сезона общо взето, но едва след една глупава загуба от Локо Пд е някак неразбираемо за мен...
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 17 сеп 2018 17:40

TristaNNN написа:Пием по 2-3 бири след работа, отиваме на любимото ещадио, Левски бие с 3-0 за самочувствие преди срещата с пребоядисаните, Божи86 ни връща първото място (после си прави клипче в колата и вика "Само Левски" 8-) ) и всичко е точно. :)

До мача с пребоядисаните имаме още един за купата с Атлетико Куклен :lol:
Що се отнася до мача Бистрица са най-слабия отбор в А група въпреки, че взеха някакви точки. Ако се подходи сериозно безпроблемно ще си ги бием. Ако вземат да се лигавят и като вчера да проспят първото полувреме може да берем ядове.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 сеп 2018 19:07

popokutepetel написа:
TristaNNN написа:Пием по 2-3 бири след работа, отиваме на любимото ещадио, Левски бие с 3-0 за самочувствие преди срещата с пребоядисаните, Божи86 ни връща първото място (после си прави клипче в колата и вика "Само Левски" 8-) ) и всичко е точно. :)

До мача с пребоядисаните имаме още един за купата с Атлетико Куклен :lol:
Що се отнася до мача Бистрица са най-слабия отбор в А група въпреки, че взеха някакви точки. Ако се подходи сериозно безпроблемно ще си ги бием. Ако вземат да се лигавят и като вчера да проспят първото полувреме може да берем ядове.

За Бистрица си се объркАл много и ще го видиш ясно след няколко дена.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”