Дано са с взели нужните бележки от снощи и да се направят следните промени. Задължителни:
1. Тиам > Реиш (тук не е като да имаме избор)
2. Белмонт> ??? Нашименто ли, Васчук ли?
3. Белаид> Яблонски
4. Буш> Костов > Димитров
Силно препоръчителни:
5. Кабрал>Паулиньо
Иначе Славиша пак ще се чуди кого точно да смени още в 20-та минута.
ППЛ: Левски (София) - Витоша (Бистрица) /4:1FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Левски (София) - Витоша (Бистрица) , Петък от 20:00
Пием по 2-3 бири след работа, отиваме на любимото ещадио, Левски бие с 3-0 за самочувствие преди срещата с пребоядисаните, Божи86 ни връща първото място (после си прави клипче в колата и вика "Само Левски"
) и всичко е точно. 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- Kris_men2000
Мача е 1:0 за нас с триста мъки.Ние не сме нищо повече от останалите отбори. Всички сме на едно ниво.Мача с Локото го доказа.Няма Паулиньо няма Маулиньо всички са един дол дренки.Какво е повече Паулиньо от другите крила на другите отбори.Нищо.Само , че знае един два финта повече и по някога му връзва.Хванат ли го изкъсо и умира.толкова му е футбола.И не говоря само за него а за всичките тъй наречени звезди на Левски който ги издигаме до небесата като , че ли са Роналдовци.
Това е истината.
Това е истината.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Kris_men2000 написа:Мача е 1:0 за нас с триста мъки.Ние не сме нищо повече от останалите отбори. Всички сме на едно ниво.Мача с Локото го доказа.Няма Паулиньо няма Маулиньо всички са един дол дренки.Какво е повече Паулиньо от другите крила на другите отбори.Нищо.Само , че знае един два финта повече и по някога му връзва.Хванат ли го изкъсо и умира.толкова му е футбола.И не говоря само за него а за всичките тъй наречени звезди на Левски който ги издигаме до небесата като , че ли са Роналдовци.
Това е истината.
Най-много обичам такива генерализации след един слаб мач. Направо да закриваме викам аз... Пак дойде това време.

И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
- Kris_men2000
specter написа:Kris_men2000 написа:Мача е 1:0 за нас с триста мъки.Ние не сме нищо повече от останалите отбори. Всички сме на едно ниво.Мача с Локото го доказа.Няма Паулиньо няма Маулиньо всички са един дол дренки.Какво е повече Паулиньо от другите крила на другите отбори.Нищо.Само , че знае един два финта повече и по някога му връзва.Хванат ли го изкъсо и умира.толкова му е футбола.И не говоря само за него а за всичките тъй наречени звезди на Левски който ги издигаме до небесата като , че ли са Роналдовци.
Това е истината.
Най-много обичам такива генерализации след един слаб мач. Направо да закриваме викам аз... Пак дойде това време.

Не критикувам отбора ,не хуля никого.Просто казвам истинската действителност.Какво лошо съм казал.Знам ,че Левски ще загуби някъде , знам , че това няма да е последната загуба.Но не там е въпроса.Много ги възхвалихме нашите играчи а в действителност не са показали абсолютно нищо.Това е.Просто малко по скромно с възхвалите.Истината е в Евро турнирите и местните дербита.Там ще видим колко са велики нашите засега прехвалени звезди.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
specter написа:Най-много обичам такива генерализации след един слаб мач. Направо да закриваме викам аз... Пак дойде това време.
Ето, че идват няколко много важни срещи (тире, Славия, Лудогорец) в които може да се оборят всякакви такива твърдения и критики. Но играем ли като вчера, нищо чудно преди декември да се намираме на 4-то място.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
koisa написа:specter написа:Най-много обичам такива генерализации след един слаб мач. Направо да закриваме викам аз... Пак дойде това време.
Ето, че идват няколко много важни срещи (тире, Славия, Лудогорец) в които може да се оборят всякакви такива твърдения и критики. Но играем ли като вчера, нищо чудно преди декември да се намираме на 4-то място.
Да, след тези всичките мачове можем да говорим по-генерално за сезона общо взето, но едва след една глупава загуба от Локо Пд е някак неразбираемо за мен...
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
- popokutepetel
- Контакти:
TristaNNN написа:Пием по 2-3 бири след работа, отиваме на любимото ещадио, Левски бие с 3-0 за самочувствие преди срещата с пребоядисаните, Божи86 ни връща първото място (после си прави клипче в колата и вика "Само Левски") и всичко е точно.
До мача с пребоядисаните имаме още един за купата с Атлетико Куклен

Що се отнася до мача Бистрица са най-слабия отбор в А група въпреки, че взеха някакви точки. Ако се подходи сериозно безпроблемно ще си ги бием. Ако вземат да се лигавят и като вчера да проспят първото полувреме може да берем ядове.
- delqnski47
- Контакти:
popokutepetel написа:TristaNNN написа:Пием по 2-3 бири след работа, отиваме на любимото ещадио, Левски бие с 3-0 за самочувствие преди срещата с пребоядисаните, Божи86 ни връща първото място (после си прави клипче в колата и вика "Само Левски") и всичко е точно.
До мача с пребоядисаните имаме още един за купата с Атлетико Куклен![]()
Що се отнася до мача Бистрица са най-слабия отбор в А група въпреки, че взеха някакви точки. Ако се подходи сериозно безпроблемно ще си ги бием. Ако вземат да се лигавят и като вчера да проспят първото полувреме може да берем ядове.
За Бистрица си се объркАл много и ще го видиш ясно след няколко дена.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.