Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот delqnski47 » 18 авг 2018 17:47

blue avalanche написа:
delqnski47 написа:
specter написа:Не е много по темата, но ми попадна една доста добре написана статия за тиренцата, която мисля, че ще ви е интересно да прочетете. Заслужава си, определено. :geek:

https://segabg.com/node/14243

[offtopic]Ти тиренцата не ги мисли 8-) Само от трансфера на Каранга и ЛЕ без продадените билети същите са заработили едно грубо .. 8 361 000 леа,ако инфото в нета е вярно!И ще ти напомня,че едно дружество,за да същестува...трябва да заработва кешовица.Само намеквам. ;)[/offtopic]

...8 361 000 леа,ако инфото в нета е вярно

Тук ключовата дума е АКО. ;)

[offtopic]Чувствай се поканен да ги оспориш в червения подфорум. ;)[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 18 авг 2018 18:01

.
Последна промяна от Der Schmarotzer на 18 авг 2018 19:34, променено общо 1 път.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 18 авг 2018 18:04

specter написа:
Der Schmarotzer написа:
delqnski47 написа:
specter написа:Не е много по темата, но ми попадна една доста добре написана статия за тиренцата, която мисля, че ще ви е интересно да прочетете. Заслужава си, определено. :geek:

[offtopic]Ти тиренцата не ги мисли 8-) Само от трансфера на Каранга и ЛЕ без продадените билети същите са заработили едно грубо .. 8 361 000 леа,ако инфото в нета е вярно!И ще ти напомня,че едно дружество,за да същестува...трябва да заработва кешовица.Само намеквам. ;)[/offtopic]

Значи вече имате парички да купите Имблемата

Ее, недей така... Не давай такива кофти идеи. Емблемата си е с отделни пари... Малко по-натам. :lol:

Аз от добро сърце им давам акъл, щото там трудно достигат до добри идеи, когато трЕбе да се дават мъни...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 18 авг 2018 18:05

blue avalanche написа:
delqnski47 написа:

...8 361 000 леа,ако инфото в нета е вярно

Тук ключовата дума е АКО. ;)

Вие сте натряскали над десет милиона дългове, които продължават да растат...ако инфото от нета е вярно. Не можем да бъдем сигурни. Бе ако случайно е вярно и Литекс ще иде в небитието, както ЦСКА. Обаче няма страшно, утре ще припознаете друг, вдругиден трети и т.н. Морал и чест са думи, които не са във вашия речник.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 авг 2018 19:44

Пуснах за малко "дербито на Пловдив"... Голяма грешка! По едно време се завъртя и мегаталанта Вутов, дето искал 14 000 евро :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 авг 2018 21:24

W84me написа:Пуснах за малко "дербито на Пловдив"... Голяма грешка! По едно време се завъртя и мегаталанта Вутов, дето искал 14 000 евро :mrgreen:

Вчера Панайотов, заедно с Райнов и останалите щеше да спука топката във Варна. Много "силно включване". :twisted:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 авг 2018 21:26

blue avalanche написа:
W84me написа:Пуснах за малко "дербито на Пловдив"... Голяма грешка! По едно време се завъртя и мегаталанта Вутов, дето искал 14 000 евро :mrgreen:

Вчера Панайотов, заедно с Райнов и останалите щеше да спука топката във Варна. Много "силно включване". :twisted:

Бродират, бродират по целия терен. Вутов барна топката един път и обърка паса :oops:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 авг 2018 21:43

W84me написа:
blue avalanche написа:

Бродират, бродират по целия терен. Вутов барна топката един път и обърка паса :oops:

Вутов, ако вкара един гол, ще стане "Принцът на Пловдив". А, ако вкара всичките 3 гола, дето вкара за нас миналия сезон, ще го обявят за БоК!!! А с другия "син" супермегаталант Ст.Петков и неоценения Балтанов+"детето-чудо" Неделев ще "къртят мивки"!
Дръжте се, че идем! :twisted:
Айде да бягам, че ще ме обвинят, че мразя българските(особено сините) таланти... :mrgreen:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 авг 2018 22:08

blue avalanche написа:Вутов, ако вкара един гол, ще стане "Принцът на Пловдив". А, ако вкара всичките 3 гола, дето вкара за нас миналия сезон, ще го обявят за БоК!!! А с другия "син" супермегаталант Ст.Петков и неоценения Балтанов+"детето-чудо" Неделев ще "къртят мивки"!
Айде да бягам, че ще ме обвинят, че мразя българските(особено сините) таланти... :mrgreen:

Според мен Тодор Неделев е тотално приключил за истински футбол. Ще остане в Ботев до краят на кариерата си, същия като Вутов и Стивън Петков.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 авг 2018 22:20

W84me написа:
blue avalanche написа:Вутов, ако вкара един гол, ще стане "Принцът на Пловдив". А, ако вкара всичките 3 гола, дето вкара за нас миналия сезон, ще го обявят за БоК!!! А с другия "син" супермегаталант Ст.Петков и неоценения Балтанов+"детето-чудо" Неделев ще "къртят мивки"!

Според мен Тодор Неделев е тотално приключил за истински футбол. Ще остане в Ботев до краят на кариерата си, същия като Вутов и Стивън Петков.

Мене ако питаш, Неделев "големият футбол" никога не го е започвал. Беше един медиен балон, който бързо-бързо се спука в Майнц. И оттогава никой не е успял да го "надуе". Въпреки жалките напъни на смешниците от Диема.

Върни се в “Левски”