Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот specter » 17 авг 2018 18:19

groti написа:
specter написа:
groti написа:Тъй като гледам, че правим паралел между нас и ребрандирания тим е редно да признаем, че са по-качествен отбор от нас. Просто те надградиха иначе нелошите играчи от Литекс + нови сполучливи трансфери. Но и това е нормално. Не всеки отбор има привилегията да не плаща дългове. Отделно Литекс винаги е имал по-качествена скаутска мрежа от нас (което, явно не е трудно), а сега и ползва и привилегиите, на които се радваше и покойния клуб. Аз лично не очаквам повече от 3то място този шампионат.

:shock: На коя позиция, различна от нападателя, тирето имат по-силни футболисти от нашите по-точно? Кои техни играчи са по-силни от Горанов, Холмар, Яблонски, Цветкович, Тиам, Нашименто, Паулиньо, Обертан? Мариани засега не го включвам в сравненията, защото още не съм си изградил някакво кой знае какво мнение за него, макар че загатва, че ги има качествата. При вратарите е 50-50 като цяло. Миналия сезон единствената причина да бъдат с толкова много точки пред нас се дължеше в не малка степен именно на липсата ни на голаджия, какъвто те имаха в лицето на Каранга, както и разбира се - Неможка Митрев и в един мач (с Ботев) Ники Кръстев, които ни лишиха от значително количество точки, a да не говорим, че заради първия за малко и финала за купата щяхме да изпуснем.

Цветкович и Горанов са нека ги наречем спорни футболисти. Не им отричам качествата, но както в даден мач могат да са играч на мача, така може и да са грешници. Нашименто е добър на име, но не виждам с какво е покрил изискванията към момента. Обертан е добър играч, когато се разиграе..има мачове, в които е дупка. Тиам и Паулиньо,Холмар, Яблонски - съгласен. Но нямаме стабилност. Не може с по един играч на пост. Ами като има 2ма контузени и 1 наказан? Отборът е съвкупност от 18-20 играча. Ние имаме 11 титуляра и оттам нататък е кофти положението. Затова за мен те са по-качествен отбор. Имат по-дълга скамейка с качествени играчи, което им дава голямо предимство през сезона.

Е, не мисля, че е правилно да кажеш особено за Горанов вече, че е спорен футболист. Това можеше да важи за него в началото като дойде. След като взехме Фигейредо уж за титулярен бек, определено израстна значително и си поддържа това високо ниво. Цветкович от предния сезон, когато влезна във форма също беше много полезен и в защита, и в нападение. За дълбочината в състава си абсолютно прав и то това се знае отдавна, но за съжаление тия, които трябва да направят нещо по тоя въпрос бездействат и в края на сезона пак усещам как ще се стига до едно чудене и вайкане защо стана така, а не по другия начин... Но пък има още две седмици до края на трансферния прозорец, та нека видим какво ще стане (не че имам някакви надежди, де). Общо взето, ако всички са здрави ние имаме футболисти точно като за един титулярен състав и на скамейката нито един, който може да влезне и да вдигне нивото или да обърне мач, което като за отбор като Левски с амбиции е меко казано несериозно.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 17 авг 2018 18:39

Der Schmarotzer написа:Ако останалите отбори играят срещу тирето, така както играят срещу Левски, полевите играчи на тирето стават обикновени ритнитопковци, а основен играч - главния съдия, без него, победите им се броят на пръстите на лявата ръка на капитан Кук от филмчетата за Питър Пан.

Това мнение в техния форум няма да издържи час. Вчера написах, че ГГ си е назначил съдия за мача с Лудогорец и няма да имат проблеми от европейско естество с картоните и мнението изчезна.
Брутална цензура и пропаганда.
Те губят само заради глобална конспирация от ФИФА, УЕФА, БФС, Киро, БАТКОВ и който се сетиш иначе минимум финал шампионска лига.
Техните играчи са най добрите, треньора - гениален, а ГГ просто боК.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 авг 2018 19:47

Литекс не ме притесняват особено със защитата си. Там са плетки отвсякъде. Не ме притесняват Мауридес и Десподов-тези могат да бъдат опазени, Кобнхавн показаха как. Не ме притесняват Джеси-Меси и тем подобни цигойнери. Притесняват ме двама човека от халфовата им линия-а именно Пинто и този новият, Бикел. С тези двамата ще берем ядове и трябва да мислим , т.е. Славиша да мисли, как да неутрализира силните им страни.
В мачовете с Рига оранжевите бяха трагични. Със Славия-също.С датчаните имаха проблясъци на моменти, но като цяло има някаква тежест в играта им. Дали защото прекалено разчитат на нападателното си дуо да направи някой фокус, нямам представа. Но трудно си подават и задържат топката, особено на скорост, бавно се прегрупират. Миналата есен не беше така.
Споменатите двама обаче създават ударен юмрук в центъра, който освен да се бори здраво и да отнема топки, може бързо да създаде числен превес в дадена зона и оттам да направи проблем. Макар Пинто да не е в супер форма в момента. Неутрализирането на тези двамата е по-важно дори от това на Десподов-Мауридес.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 авг 2018 20:28

sin4ec написа:Литекс не ме притесняват особено със защитата си. Там са плетки отвсякъде. Не ме притесняват Мауридес и Десподов-тези могат да бъдат опазени, Кобнхавн показаха как. Не ме притесняват Джеси-Меси и тем подобни цигойнери. Притесняват ме двама човека от халфовата им линия-а именно Пинто и този новият, Бикел. С тези двамата ще берем ядове и трябва да мислим , т.е. Славиша да мисли, как да неутрализира силните им страни.
В мачовете с Рига оранжевите бяха трагични. Със Славия-също.С датчаните имаха проблясъци на моменти, но като цяло има някаква тежест в играта им. Дали защото прекалено разчитат на нападателното си дуо да направи някой фокус, нямам представа. Но трудно си подават и задържат топката, особено на скорост, бавно се прегрупират. Миналата есен не беше така.
Споменатите двама обаче създават ударен юмрук в центъра, който освен да се бори здраво и да отнема топки, може бързо да създаде числен превес в дадена зона и оттам да направи проблем. Макар Пинто да не е в супер форма в момента. Неутрализирането на тези двамата е по-важно дори от това на Десподов-Мауридес.

Тук някой спомена, че африканците, с които подписахме и пратихме в Хебър под наем играли някакви контроли с някакви наши юноши. И били гола вода. Имаш ли впечатления?
Споменатите двама обаче създават ударен юмрук в центъра, който освен да се бори здраво и да отнема топки, може бързо да създаде числен превес в дадена зона и оттам да направи проблем.

Срещу тях "на ринга" е Тиамант! Не смятам, че е по-лош от Бикел.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 авг 2018 20:42

blue avalanche написа:Тук някой спомена, че африканците, с които подписахме и пратихме в Хебър под наем играли някакви контроли с някакви наши юноши. И били гола вода. Имаш ли впечатления?
...

За печките нямам никакво инфо. Но и те не знаят къде се намират още, бягат от всеки маркуч - да не е змия. :shock: Нормално.
Тиам има много качества. И много трески за дялане. Аз казвам, каквото съм видял: тези са най-опасните играчи на тирето, защото създават предпоставка за контрол над централната зона. А Пинто и я подава, и я бие добре-яли сме му попарата вече! Бикел също е с прилична техника, хубав пас, чете играта.
Тиам сам няма да се справи. Нужна е отборна игра и стратегия, това е работа на тренера!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 17 авг 2018 20:48

Мен ме притеснява само нашия отбор... Както можем да бием всеки (ако ни тръгне играта), така и да загубим/хиксираме...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 17 авг 2018 20:53

Когато се заговори, че ще идва Райнов, бях сигурен, че с така заформящата се двойка, ще смажем в средата всички - много, ама наистина много качествен играч. С доктор Тиамов до него, щяха да си паснат идеално. Какво стана не знам, та да се развали калимерата, но нищо чудно да са му шепнали на Чефо, да не го взема, за да не прави проблеми на две отборчета. И това не е за първи път през последните 3 годинки.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 авг 2018 21:01

Der Schmarotzer написа:Когато се заговори, че ще идва Райнов, бях сигурен, че с така заформящата се двойка, ще смажем в средата всички - много, ама наистина много качествен играч. С доктор Тиамов до него, щяха да си паснат идеално. Какво стана не знам, та да се развали калимерата, но нищо чудно да са му шепнали на Чефо, да не го взема, за да не прави проблеми на две отборчета. И това не е за първи път през последните 3 годинки.

[offtopic]Не. По-скоро на Райнов му е показано, че не е здравословно да ходи в Левски. Инциденти стават, знаеш, я кола те блъсне, я си счупиш крак.[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 авг 2018 21:03

sin4ec написа:
blue avalanche написа:Тук някой спомена, че африканците, с които подписахме и пратихме в Хебър под наем играли някакви контроли с някакви наши юноши. И били гола вода. Имаш ли впечатления?
...

За печките нямам никакво инфо. Но и те не знаят къде се намират още, бягат от всеки маркуч - да не е змия. :shock: Нормално.
Тиам има много качества. И много трески за дялане. Аз казвам, каквото съм видял: тези са най-опасните играчи на тирето, защото създават предпоставка за контрол над централната зона. А Пинто и я подава, и я бие добре-яли сме му попарата вече! Бикел също е с прилична техника, хубав пас, чете играта.
Тиам сам няма да се справи. Нужна е отборна игра и стратегия, това е работа на тренера!

Ееее...те, африканците, доста време тренираха с отбора.
Пинто и Бикел никога не започват едновременно мачовете. Пинто и Малинов са "обичайните заподозрени".

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 17 авг 2018 22:43

Общото ми мнение след мача днес е че Цветков,Райнов и Цонев са хвани единият удари другият. Панайотов игра твърде малко за отценка може би Бандаловски ми изглежда някак си помъдрял и изчистил играта си а Илян Илиев не е мръднал и грам като треньор така че дотук с българските играчи при положение че Георги Илиев е най добрият на терена мисля че няма какво да се каже

Върни се в “Левски”