Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот защо » 17 авг 2018 10:30

blue avalanche написа:
Треньорът на Левски Славиша Стоянович ще поеме върху себе си селекцията в тима. Словенецът е бил бесен от негативната развръзка с Мартин Райнов.
Той настоявал да го има на всяка цена в състава си, защото Райнов го впечатлил с изявите си. За да се избегнат подобни грешки в бъдеще, Стоянович лично щял да води преговорите с играчите, които смятал, че трябва да бъдат привлечени на "Герена'. Словенецът дори си е издействал конкретна сума, която да развърже ръцете му. Той бил категоричен, че ще се справи с новата си задача.
Според запознати, първата му цел ще бъде привличането на дефанзивен халф, който да действа до Хали Тиам заради раздялата с Жорди Гомес, която мнозина смятат, че е била неизбежна. Белмонт пък е контузен и Стоянович има само един разбивач- юношата Илия Юруков.
Освен това Стоянович се е отказал от идеята да търси защитници. Вместо това словенецът ще търси на пазара още един нападател.

Ето ви СТД, ето ви и пари. Кой каза, че "кранчето е спряло"?
Аз едно нещо не разбирам: хем Райнов бил менте, хем някои ореваха орталъка, че не сме го взели... :?
Последно???

Ми има си човек, който преценява кого да вземе. Все някой трябва да се вземе, хем вече е, ако може, вчера, ако не може, още една година контроли.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 авг 2018 10:31

сини богове написа:Тирето, гледам и те нещо вдигат глава, едва ли ще си изтърват шанса да атакуват титлата.

В неделя да не вземе да им "падне" главичката?
Не ги виждам да играят някакъв извънземен футбол.

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 17 авг 2018 10:45

blue avalanche написа:
сини богове написа:Тирето, гледам и те нещо вдигат глава, едва ли ще си изтърват шанса да атакуват титлата.

В момента никой не играе "извънземен футбол". Продължавам да твърдя, че имаме отбор в момента, който може да атакува челната тройка, а това включва и титлата. До голяма степен е и въпрос на мотивация и подход към футболистите. Щом Кабрал показа израстване, значи всичко е възможно. Мариани все повече ми харесва- бързо обработва топката и паса му е точен. Стоянович просто трябва да ги вдигне и да ги нахъса, и не на последно място, да им намери правилните позиции.

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 17 авг 2018 10:45

idontknow написа:
blue avalanche написа:
Треньорът на Левски Славиша Стоянович ще поеме върху себе си селекцията в тима. Словенецът е бил бесен от негативната развръзка с Мартин Райнов.
Той настоявал да го има на всяка цена в състава си, защото Райнов го впечатлил с изявите си. За да се избегнат подобни грешки в бъдеще, Стоянович лично щял да води преговорите с играчите, които смятал, че трябва да бъдат привлечени на "Герена'. Словенецът дори си е издействал конкретна сума, която да развърже ръцете му. Той бил категоричен, че ще се справи с новата си задача.
Според запознати, първата му цел ще бъде привличането на дефанзивен халф, който да действа до Хали Тиам заради раздялата с Жорди Гомес, която мнозина смятат, че е била неизбежна. Белмонт пък е контузен и Стоянович има само един разбивач- юношата Илия Юруков.
Освен това Стоянович се е отказал от идеята да търси защитници. Вместо това словенецът ще търси на пазара още един нападател.

Ето ви СТД, ето ви и пари. Кой каза, че "кранчето е спряло"?
Аз едно нещо не разбирам: хем Райнов бил менте, хем някои ореваха орталъка, че не сме го взели... :?
Последно???

Вече дори футболисти-ментета не искат да идват в Левски,какво остава за по-качествените...
Прав му път на Райнов.Според мен нямаше как футболист с неговото ниво да вдигне класата на отбора.
По-скоро щеше да запълва дупки в състава и да стои резерва цял сезон.

Райнов е искал да дойде,друга е била причината.В.Гранчаров вчера по" Дарик" каза защо.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 авг 2018 10:53

Грънчаров и в профила си блещи куп глупости, които накрая се оказват лъжа! Аз пък знам, че Райнов е искал заплата, колкото на Гомез и не, не го знам от сайтовете. Баста!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 17 авг 2018 11:05

blue avalanche написа:

дайте да не се заблуждаваме, ама играят доста по-смислен футбол от нашата мъка в момента. И са по-добре и физически и кондиционно, и игрово. И новите им попълнения са по-добри от нашите. Упс, извинете де, ние всъщност май имаме само едно единствено ново попълнение тоя сезон до момента (ако не броим Полачек, който е второто такова)
Хубавото е, че до нашите мачове с тях и с командата на Кирчо има цял месец за поне леко подобрение на нещата.
Но в нападение - и Маурдес е по-добър и качествен от Буш, и Десподов е по-добър от Костов, така като гледам и най-новия им нападател ми прилича на по-качествен от загадката ни Ривалдиньо.
Ще се повторя с мнението си от вчера, ама от трите отбора ние имаме най-слаб като единици състав. Не казвам, че не трябва да се надяваме, да спираме да подкрепяме отбора си или нещо такова, но реалностите са това, за наше съжаление. И така като гледам ще бъдат такива до пролетта поне

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 17 авг 2018 11:10

Аз пък чух, че Красимир Иванов и Вангелов са прецакали трансфера, който е бил почти 100% сигурен. После Спас им "говорил" на висок тон, защото е обещал на Славиша поне един трансфер до края на седмицата, а сега к*р. :oops:

Така, че няма да се учудя, ако наистина Спас е оставил Славиша да търси играчи.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 авг 2018 11:12

helic написа:
blue avalanche написа:

дайте да не се заблуждаваме, ама играят доста по-смислен футбол от нашата мъка в момента. И са по-добре и физически и кондиционно, и игрово. И новите им попълнения са по-добри от нашите. Упс, извинете де, ние всъщност май имаме само едно единствено ново попълнение тоя сезон до момента (ако не броим Полачек, който е второто такова)
Хубавото е, че до нашите мачове с тях и с командата на Кирчо има цял месец за поне леко подобрение на нещата.
Но в нападение - и Маурдес е по-добър и качествен от Буш, и Десподов е по-добър от Костов, така като гледам и най-новия им нападател ми прилича на по-качествен от загадката ни Ривалдиньо.
Ще се повторя с мнението си от вчера, ама от трите отбора ние имаме най-слаб като единици състав. Не казвам, че не трябва да се надяваме, да спираме да подкрепяме отбора си или нещо такова, но реалностите са това, за наше съжаление. И така като гледам ще бъдат такива до пролетта поне

Аз пък казвам, че играчите ни в защита + Тиам, Обертан и Паулиньо са по-добри от техните, че и от тези на Лудогорец. Имаме два-три невралгични поста, където имаме играчи, но просто им трябва израстване. Мариани, Нашименто и Кабрал са такива, трябва им постоянство.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 17 авг 2018 11:15

helic написа:дайте да не се заблуждаваме, ама играят доста по-смислен футбол от нашата мъка в момента. И са по-добре и физически и кондиционно, и игрово. И новите им попълнения са по-добри от нашите. Упс, извинете де, ние всъщност май имаме само едно единствено ново попълнение тоя сезон до момента (ако не броим Полачек, който е второто такова)

Не знам, но аз не съм впечатлен от тирето... Вярно, в момента са в по-добра форма от нас, имат по двама-трима играчи на всеки пост, но това в последните няколко години е все така... Винаги започват "ударно", ако мога така да се изразя. Около Нова Година им свършват силичките и пролетта ги спасява само факта, че ние не спираме да се дъним срещу другите и вече сме на 15 точки зад тях.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 авг 2018 11:27

koisa написа:
helic написа:дайте да не се заблуждаваме, ама играят доста по-смислен футбол от нашата мъка в момента. И са по-добре и физически и кондиционно, и игрово. И новите им попълнения са по-добри от нашите. Упс, извинете де, ние всъщност май имаме само едно единствено ново попълнение тоя сезон до момента (ако не броим Полачек, който е второто такова)

Не знам, но аз не съм впечатлен от тирето... Вярно, в момента са в по-добра форма от нас, имат по двама-трима играчи на всеки пост, но това в последните няколко години е все така... Винаги започват "ударно", ако мога така да се изразя. Около Нова Година им свършват силичките и пролетта ги спасява само факта, че ние не спираме да се дъним срещу другите и вече сме на 15 точки зад тях.

...т.е. и на вас ви свършват силичките. :lol: Малко по-бързо. А в тия 15 точки(13 по скоро) имаме цели 8 точки спечели срещу вас 1:1.Само за протокола. :lol: Смешно е да се отрича,че в момента сте трети по сила в България и дотам.Ще видим тоя сезон,но аз виждам,че ви напуснаха Прохазка и Гомес,които са най-активни в мачовете срещу нас,а нашите трансфери,смея да твърдя,са по-добри от предишните.Но ще видим.И вие имате добри играчи -> Паулиньо,Обертан и Яблонски,например.И все пак...вземете си още някой бек. :mrgreen:
Последна промяна от delqnski47 на 17 авг 2018 11:37, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”