Ако в България има феърплей...
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ако в България има феърплей...
Когато става въпрос за пари, всичко отива на заден план!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
borwick написа:Мисля ,че е доста нагло да се повдига ,тази тема точно от привърженик на /византийците,еклери/ .Защото всички знаем ,кои са ТИМ и какви са методите им на работа.Хайде, да се погледнете първо в огледалото и след това,другите наоколо!
Първо ще сложа малко????????????????????????????После ще попитам модовете-византийците,еклерите,дали е равно на думи като говеда,турски подлоги и мога ли аз да ги използвам в обръщение към феновете на Левски?Защото като гледам реакциите досега,явно е нещо нормално фен на Левски да ги употребява по адрес на фен на моряците.И хайде сега да видим какви са методите на работа на ТИМ и в паралел тези на Батков.ТИМ-могъщ консорциум от фирми,присъстващи на фондовата борса,абсолютно финансово прозрачни.В смисъл,всеки техен лев е ясно от къде идва и къде отива.Няма скрито-покрито.От друга страна,Батков!Адвокат,с неясен произход на парите и още по неясен начин на издръжка на футболен клуб като Левски.Какви дела трябва да води един адвокат,че да издържа какъв да е ФК в България.Още повече Левски.Какво толкова НЕРЕДНО са направили ТИМ,че да трябва чак да се гедаме в огледалото?Направиха ни неправомерно шампиони ли?Крадат играчи от други клубове без да плащат ли?Ходят с бухалките по чуждите стадиони да им плашат играчите ли?Кажи какво?Толкова са лоши,че постоянно има покани да поемат Левски.Не мога да си обясня какво искаш да кажеш.Но онова с еклерите го разбрах.Искаш да се заяждаш!
Последна промяна от Veso1913 на 26 яну 2010 18:21, променено общо 1 път.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
borwick написа:Мисля ,че е доста нагло да се повдига ,тази тема точно от привърженик на /византийците,еклери/ .Защото всички знаем ,кои са ТИМ и какви са методите им на работа.Хайде, да се погледнете първо в огледалото и след това,другите наоколо!
Пич, объркАл си влака. Ако беше прочел по-внимателно щеше да видиш, че официално темата е за изпадащите, а не за ревящите.
БТВ, ще ми е интересно да развиеш темата: "Всички знаем кои са ТИМ и какви с аметодите им на работа.“ Но като я развиваш гледа й да постнеш поне малко факти, техни изказвания ,интервюта и декларации, а не да преписваш изсмукани статии от ДБ и други медии, които си пълнят страниците и сайтовете с непотвърдена информация (като снощната, че Левски щели да вземат /до седмица/ А. Александров, примерно).
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
Нито той е прав, нито пък вие. Аз един моряк не видях да привежда някога си факти-колко пък Левски е бил подпиран от съдиите. Ама си плюят ли плюят. Тоя е като тях-нищо по-различно-малко хора в този форум могат да ме изненадат с добри разсъждения и мнения. Оня па "турски подлоги"-това откъде ти хрумна бря пич. Защото аз еклери мога да ти кажа откъде идва и не са го измислили левскари. И за тим могат да се кажат много неща, но не ми се занимава с плюене, а и така няма да се променят нещата...
Иначе феърплей в България може и да има скоро под натиска на "Европата", но хората няма да се променят поне в близките илядо години и това е тъжното.
Ай със здраве...
Иначе феърплей в България може и да има скоро под натиска на "Европата", но хората няма да се променят поне в близките илядо години и това е тъжното.
Ай със здраве...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
parvanoff написа:Нито той е прав, нито пък вие. Аз един моряк не видях да привежда някога си факти-колко пък Левски е бил подпиран от съдиите. Ама си плюят ли плюят. Тоя е като тях-нищо по-различно-малко хора в този форум могат да ме изненадат с добри разсъждения и мнения. Оня па "турски подлоги"-това откъде ти хрумна бря пич. Защото аз еклери мога да ти кажа откъде идва и не са го измислили левскари. И за тим могат да се кажат много неща, но не ми се занимава с плюене, а и така няма да се променят нещата...
Ай със здраве...
Колега, за съжаление никой не може да извади факти нито за съдии, нито за уреждане на срещи. Иначе до сега щеше да има хора в затвора и много лесно щеше да се утвърди феърплея. Това, обаче не означава, че не се вижда от самолет кога съдията си има поръчка за изпълнение. Със здраве.
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
-
ЛЕВСКАРКА
- Контакти:
Моето мнение, че от този шампионат има феърплей по-терените и стават доста интересни мачове.
Така, че има някакъв напредък от нашите бг отбори.
Така, че има някакъв напредък от нашите бг отбори.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
cristely написа:parvanoff написа:Нито той е прав, нито пък вие. Аз един моряк не видях да привежда някога си факти-колко пък Левски е бил подпиран от съдиите. Ама си плюят ли плюят. Тоя е като тях-нищо по-различно-малко хора в този форум могат да ме изненадат с добри разсъждения и мнения. Оня па "турски подлоги"-това откъде ти хрумна бря пич. Защото аз еклери мога да ти кажа откъде идва и не са го измислили левскари. И за тим могат да се кажат много неща, но не ми се занимава с плюене, а и така няма да се променят нещата...
Ай със здраве...
Колега, за съжаление никой не може да извади факти нито за съдии, нито за уреждане на срещи. Иначе до сега щеше да има хора в затвора и много лесно щеше да се утвърди феърплея. Това, обаче не означава, че не се вижда от самолет кога съдията си има поръчка за изпълнение. Със здраве.
Никой не го отрича това! Както от самолет се видя, че съдията изпълняваше поръчка за купата. Но когато ние протестирахме срещу съдиите, тук се чуваха мнения колко ни били подпирали-и след много мои питания бяха измислени 2-3 ситуации за фрапантно подпиране за 20 години-това имам предвид. Също и от самолет се вижда какво правят тим във Варна, но ти искаш факти нали-и аз смятам, че си прав-трябва да се работи с факти...
И Левскарке-точно пък ти как може да твърдиш, че има феърплей не ми е ясно-изглежда не гледаш мачове на любимия ни отбор... Или съдиите не са по терените?...
Последна промяна от parvanoff на 26 яну 2010 19:12, променено общо 2 пъти.
само Левски и България
Колко си жалък,не знаеш.
Само Черно море.
Ако в България има феърплей...
Много голям процент от феновете на водещите отбори у нас НЯМА да бъдат доволни

-
bluesupport
- Контакти:
Veso1913 написа:borwick написа:Мисля ,че е доста нагло да се повдига ,тази тема точно от привърженик на /византийците,еклери/ .Защото всички знаем ,кои са ТИМ и какви са методите им на работа.Хайде, да се погледнете първо в огледалото и след това,другите наоколо!
Първо ще сложа малко????????????????????????????После ще попитам модовете-византийците,еклерите,дали е равно на думи като говеда,турски подлоги и мога ли аз да ги използвам в обръщение към феновете на Левски?Защото като гледам реакциите досега,явно е нещо нормално фен на Левски да ги употребява по адрес на фен на моряците.И хайде сега да видим какви са методите на работа на ТИМ и в паралел тези на Батков.ТИМ-могъщ консорциум от фирми,присъстващи на фондовата борса,абсолютно финансово прозрачни.В смисъл,всеки техен лев е ясно от къде идва и къде отива.Няма скрито-покрито.От друга страна,Батков!Адвокат,с неясен произход на парите и още по неясен начин на издръжка на футболен клуб като Левски.Какви дела трябва да води един адвокат,че да издържа какъв да е ФК в България.Още повече Левски.Какво толкова НЕРЕДНО са направили ТИМ,че да трябва чак да се гедаме в огледалото?Направиха ни неправомерно шампиони ли?Крадат играчи от други клубове без да плащат ли?Ходят с бухалките по чуждите стадиони да им плашат играчите ли?Кажи какво?Толкова са лоши,че постоянно има покани да поемат Левски.Не мога да си обясня какво искаш да кажеш.Но онова с еклерите го разбрах.Искаш да се заяждаш!
Хайде стига с тези глупости, всички знаем как ТИМ натрупаха пари. Започвате като феновете на ЛОКО Пд, един мафиот ги направи шампиони и го изкараха велик човек. Какъв феърплей търсите в държава, в която народа, като му дадеш 5лв. те прави герой, независимо колко си черен в действителност. Имам чувството, че и дявола да купи някой отбор и да га класира 1-2 места по-нагоре в класирането, феновете ще започнат да му се кланят. ТИМ, Чорни, Г. Илиев, Батков и всички останали са деца на една и съща майка, това е истината.
Върни се в “Футбол - България”