Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот mikata » 18 юли 2018 22:42

С роси направихме един от най-слабите сезони в историята на клуба !
Последна промяна от mikata на 18 юли 2018 22:48, променено общо 1 път.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 18 юли 2018 22:47

mikata написа:Със роси направихме един от най-слабите сезони в историята на клуба !

Да не казвам голяма дума, но дори и един Вили Вуцов щеше се справи по-добре от ментето и разбира се нямаше да взима тези пари, които пророка ги взе.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 юли 2018 22:48

Здраво копаете дъното.
Нещо се сменя, когато има с какво да се смени, а не те първо да се търси.
Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 юли 2018 22:50

metodito написа:
Значи, все пак не съм го виждал само аз. И аз се питам - от какво беше продиктувано това? Печелившият футбол, въобще много рядко е красив. Печелившият футбол е даже грозен, пресметлив. Но печеливш.

Отговорът е прост: Тиам. Това беше липсващото звено. Именно той уплътни центъра и позволи на други да имат допълнителни функции.
Както и да е.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юли 2018 22:51

mikata написа:Със роси направихме един от най-слабите сезони в историята на клуба !

А не мислиш ли, че седми в крайното класиране е по-слабо? Това обаче наистина беше един от най-слабите сезони и статистиката спечелени - неспечелени мачове е не красноречива, а крещяща. Но аз си мисля, че може би още нищо не сме видели...

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 18 юли 2018 22:53

PFC Litex написа:Здраво копаете дъното.

Когато имаш играчи като Прохазка, Панайотов и Вутов и ги освободиш (поне да бяха ги продали за някакви пари) за сметка на ментета като Белмонт, Кабрал и Нашименто нещата няма как да станат. Със сигурност вината за това не е само на Роси.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юли 2018 22:54

sin4ec написа:
metodito написа:
Значи, все пак не съм го виждал само аз. И аз се питам - от какво беше продиктувано това? Печелившият футбол, въобще много рядко е красив. Печелившият футбол е даже грозен, пресметлив. Но печеливш.

Отговорът е прост: Тиам. Това беше липсващото звено. Именно той уплътни центъра и позволи на други да имат допълнителни функции.
Както и да е.

Уплътнил. Нищо не е уплътнило, момчето. Аз вече допускам, че Роси не знае как и него да използва и това е провокирало мнението ми за него. Говоря за това, че есента играехме внимателно, предпазливо - някои го наричат "спряло и грозно", но аз съм на друго мнение. Пролетта заиграхме по съвсем друг начин и тотален провал. Не, че бяхме супер есента, но бяхме доста по-ефективни в дефанзивен план.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 18 юли 2018 22:57

metodito написа:
popokutepetel написа:После почнаха да му набиват каната, че отбора играел дефанзивно, че феновете не харесвали тази игра и т.н. И реално напролет Дедо смени схемата с по-офанзивна, ама пък почнахме да пускаме голове и да се пропукваме отзад.

Много хора го виждахме това, но нали тук се проповядва мантрата как Левски трябва да се надиграва с Витоша, Хасково и БарЦелона и Делио си промени схемата. Истината е, че и с неговата "титулярна" пак нямаше да имаме успех поради факта, че нямаме изпълнители за нея. При такава схема и 4 положения за мача трябва да имаш нападател, който ще реализира минимум 1. Ние такъв нямаме. Същото е и с крилата.. Той си искаше обърнати крила, което с качествените изпълнители е добър приом,но нашите Кабрал и Вутов само се мъчеха. Та Делио освен поради многото мрънкане срещу дефанзивния футбол смени схемата и от немай къде. Жалко, че не му тръгна тук. Все още твърдя, че не е слаб треньор, просто не е за нас.
Чичо Гошо..хммм май по-добре от Яската.. Ама ние нямаме кинтите на Домусчиев.
110 години любов!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 юли 2018 22:59

LSFC 1914 написа:
PFC Litex написа:Здраво копаете дъното.

Когато имаш играчи като Прохазка, Панайотов и Вутов и ги освободиш (поне да бяха ги продали за някакви пари) за сметка на ментета като Белмонт, Кабрал и Нашименто нещата няма как да станат. Със сигурност вината за това не е само на Роси.

В кой е вината не зная, но с тези, които си изброил, какво постигнахте?
Изобщо нямам и грам идея да браня, който и да е било, но при вас неуспя треньор, като Йоканович, а следващият, който ще дойде едва ли ще е по-добър от тези преди него.
Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 юли 2018 23:03

След равните с Витоша и Славия стана ясно,че роси не е човека за нас. Мачовете с Берое на Герена пролетта в които по 5-6 мин. не се срещахме с топката вече се убедих,че не става за Левски!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”