Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ozzimozzi
Мнения: 7120
Регистриран на: 30 авг 2012 12:20
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Ozzimozzi » 12 юли 2018 09:27

gihuelo написа:Добро европейско утро !
Да видим как ще замръкнем :)

Имам лошо предчувствие ;).
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.


Красимир Иванов

gihuelo
Мнения: 5600
Регистриран на: 22 фев 2017 10:11
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот gihuelo » 12 юли 2018 10:12

Ozzimozzi написа:
gihuelo написа:Добро европейско утро !
Да видим как ще замръкнем :)

Имам лошо предчувствие ;).

Чичо Митко щом е рожденик звездите са с нас :)
Да е жив и здрав.
До сега само една издънка има, защото не го пуснаха в залата :)

Потребителски аватар
baraba
Мнения: 5101
Регистриран на: 18 юли 2008 00:02
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот baraba » 12 юли 2018 10:37

Днес денят започва много добре , дано завърши още по добре ... :)

Изображение

ЦСКА привлече централен нападател

31 кратните шампиони привличат от отбора на Беленензеш Моридес Роке Жуниор.

Информацията е на изключително авторитетния португалски вестник РЕКОРД

Нападателят е на 24 години и е висок 189 години, като впечатляват уменията му пред гола.

Статистическите показатели на Моридес са по-добри в директно сравнение с тези на Фернандо Каранга преди привличането му на стадион Българска армия.
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Red_Neck
Мнения: 13720
Регистриран на: 08 яну 2013 10:05
Skype: armenski_pop.bg
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Red_Neck » 12 юли 2018 10:45

ЧРД на чичо Митко, жив и здрав да е!

Дано днешната европейска, футболна вечер е още по-добра от вчерашната :)
Офтопик:
Едно е сигурно, днес ще е спокойно в армейския подфорум, защото подуянци ще обикалят Магията отдалеч с опашки между краката :mrgreen:
... и чакам специалистите по подготовки и приятрелски срещи да кажат дали несретниците на Дельо ще са във форма за Бока :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
delqnski47
Мнения: 23637
Регистриран на: 08 сеп 2008 20:08
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот delqnski47 » 12 юли 2018 10:56

Айде....днеска нас ли ше кецат. 8-) :lol: :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
onegavon
Мнения: 3472
Регистриран на: 17 авг 2011 08:51
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот onegavon » 12 юли 2018 10:58

Пепел ти на езика! :evil:

Ozzimozzi
Мнения: 7120
Регистриран на: 30 авг 2012 12:20
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Ozzimozzi » 12 юли 2018 13:27

На 70-годишна възраст ни напусна една от най-големите легенди на ЦСКА Димитър Марашлиев.

Той облича червения екип за първи път през 1966 година и 10 години от футболната му кариера преминават на "Армията".

За ЦСКА нападателят изиграва 244 срещи, в които отбелязва 73 гола. Като състезател на тима Димитър Марашлиев достига и до националния отбор, с който записва 8 двубоя и 3 попадения.

С червените е 6-кратен шампион на България и четири пъти е носител на Купата на Съветската армия.

Марашлиев е участник и в епичните сблъсъци от полуфинала за КЕШ между ЦСКА и Интер през 1967 година. Няколко години по-късно, през 1973-та, вкарва първия гол в срещата, в който армейците детронират действащия шампион в КЕШ - Аякс. ЦСКА печели с 2:0 и се класира на 1/4-финал в надпреварата.

С Българския национален отбор взима участие на Световното първенство през 1970 година в Мексико.

Ръководството, спортно-техническият щаб и всички служители на клуба изказват своите искрени съболезнования към близките на Димитър Марашлиев.

Очаквайте подробности за датата и мястото на погребението.

Поклон пред паметта му!

Легендите не умират!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.


Красимир Иванов

Потребителски аватар
suni
Мнения: 3096
Регистриран на: 20 авг 2009 12:25
Skype: имам

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот suni » 12 юли 2018 14:15

Да си кажа право бях решил да не си хабя думите за палячовците от тото-файтона на Гелосания. Да, ама негодниците, оскверняващи свещените четири букви, преминаха всякакви граници. Тези еничари без гащи удариха Космоса на пошлостта след като се нагъзиха на Подуяне като ромски проститутки от „Ботевградско шосе“ на изхода към магистрала „Хемус“. Това сън ли е или действителност? Как е възможно хора, претендиращи за някаква връзка с ЦСКА, да правят свирки на вечния враг от „Сухата река“?

Помислете за какъв грандиозен скандал става дума. Аржентинците от „Бока хуниорс“ се подиграха с вековните евроидиоти, открили на картата и … Лихтенщайн, като им отказаха поканата за бенефисния мач в чест на Георги Аспарухов, а в същото време газдовци и гьоновци се хвърлиха на амбразурата с любовни предложения и обяснения към Подуяне. Представяте ли си? Еничарите искат да участват в „джендъра“ заради „историята“, „уникалната синя публика“ и „великия Гунди“?! Остава да поканят в мъжката тройка и „проекта“ от Делиормана, за да бъде идилията пълна…

Е, това вече е ритуално самоубийство, мазохизъм и кретенизъм от компетенцията на психиатрията. Интересно, как тези смърдящи шизофреници около „пилота“ без самолет и „архитекта“ без проект си представят живота и хората? Ще се намерят ли поне стотина дебила, които да тръгнат след тях при положение, че еничарите поругават цялата родова и ценностна система на великия, единствен и неделим ЦСКА от стадион „Народна армия“?

Няма ли някой по-възрастен и по-умен да обясни на тези олигофрени, че митът „Гунди“, пред когото те се кланят със смъкнати гащи, всъщност бе номер на МВР, ДС и номенклатурата преди 10 ноември 1989 г., насочен срещу ЦСКА. Управниците по онова време решиха да компенсират недостижимото величие на армейския отбор като му противопоставят една плитка идеологическа алтернатива в лицето на комсомолеца, комуниста и образцовия гражданин Аспарухов. Веднага пояснявам, че искрено съжалявам за рано отишлия си от живота млад човек, но след като Гунди бе превърнат в политическо и медийно оръжие, той не подлежи на криворазбрана политкоректност. Защото съществуват факти…

Именно под знака на тази измислена футболна икона в продължение на десетилетия бе провеждана жестока кампания срещу ЦСКА и червената общност. И в резултат на гадната манипулация под благословията на Властта някои от най-големите армейски личности умишлено и конспиративно бяха лишени от званието „Футболист на годината“. Европа бе в краката на Никола Цанев, Димитър Якимов, Петър Жеков и Георги Денев, но нашенските измекяри от медиите гласуваха за … Кирил Ивков, Стефан Аладжов, Боби Григоров, Румянчо Горанов… и въобще за всеки случайно попаднал, само и само да не е някой от червените гении на играта, шестващи в КЕШ…

Тази необявена война продължи и в по-нови времена, когато служебният идол на БКП и С(ДС) бе провъзгласен за „Футболист на века“ пред … световната суперзвезда Христо Стоичков?! Все същият подтекст и двоен стандарт бе в основата и на чудовищния геноцид срещу ЦСКА е привържениците на отбора в периода на криминалната „демокрация“. Еничарите вероятно не са чували за подарената „безсрочно и безвъзмездно“ база на МВР докато отборите на ЦСКА бяха лишени от историческия си дом? Или не знаят за държавната помощ в размер на десетки милиони, за строежа на вересия на секторА или за спонсорите, изпращани на „Герена“ по „обществена поръчка“?!

И още нещо. Дали докато се обясняват в любов на „уникалната синя публика“ мазните кириякстефчовци са си спомнили за клетия привърженик на ЦСКА Младен Младенов, убит през 2000 г. от същите лумпени, свастики и терористи, пред които газдовци и гьоновци сега са си свалили гащите? Ами битите червени деца в Петрич и на „Герена“ през февруари 2011-та? Дали „честните“ са си дали сметка, че техни съдружници в престъпленията срещу ЦСКА са именно онези подчовеци от нарко-сектора, които преди два месеца и половина направиха опит за убийство на червени фенове на националния стадион? Тогава пострада служителката на реда Гергана Зашева, но бомбата бе за армейците.

Изменниците вероятно разчитат на късата памет на този или онзи след като не се смущават от това, че играят в един отбор с най-върлите, клинични врагове на 31-кратните шампиони. С онези, които от 70 години водят мръсна война срещу по-добрата България. С политическа протекция, милиционерски репресии, съдийски номера, мутренско насилие, медийни манипулации, сателитни системи, доноси и какво ли не от репертоара на мафията.

Еничарите за пореден път свалиха гащи и маски като се притекоха на помощ на своите съдружници от Подуяне. И това показва, че негодниците не са просто заблудени, а платени продажни. Тоест – лош човешки материал, чието място е в мръсната канализация на Сухата река. Освен това те са и обикновени тъпанари след като са тръгнали да печелят дивиденти като храчат върху историческата памет на ЦСКА. Няма как да бъдеш „честен армеец“ след като правиш свирки на врага и обслужваш неговите „опорни точки“…

ГЕОРГИ АТАНАСОВ
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
todorov
Мнения: 409
Регистриран на: 07 апр 2009 09:36
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот todorov » 12 юли 2018 15:09

ЧРД на Стратега. Здраве е дълъг живот!

Потребителски аватар
защо
Мнения: 4748
Регистриран на: 05 мар 2009 13:47
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот защо » 12 юли 2018 16:44

Светла му памет на Димитър Марашлиев!
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.


Върни се в “ЦСКА”



Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта