Мнениеот Geonik » 09 юли 2018 14:43
Да направим една малка равносметка:
1. Освободихме Гошо Ангелов - наш юноша. По него почти не се плю, защото и почти не помириса терен. Търсим негова резерва, ама да не е българче !
2. Оплюхме категорично "Неможката", Никито Кръстев и Шейтанчето, а Иванов не бил готов и съответно трябало да се изпрати на село. Сашо Любенов и той не ставал! Между другото, Шейтанчето с право не иска да подписва продължение на договора си, защото вижда какво ще претърпи ако остане. Взехме някакъв вратар, за който знаем, че е по-висок от К.Иванов. За едното полувреме срещу украинците, почти да се изложи, ама айде, за първи път му беше. Така, че оплюхме си всичките юноши - вратари. А дори някой ходи да пали свещ в църкава, да би случайно да сложат Божо на вратата
3. Възвеличахме Васко ! Добре! И на мен ми е криво, че не го задържахме ! Дано момчето успее да докаже, че тъгата по него не е напразна.
4. Сега има радостни фанфари за това, че не сме задържали Вутов ! И защо, защото видите ли не бил като Меси. А ми, естествено, че не е. Ако беше, нямаше да е при нас. Айде сега да видим тази дупка кой ще я запълва. Нали искате да има алтернативи? Или да вземаме поредното "менте" за да го замести и то само защото Вутов е наш юноша!
И как смятате, какво виждат по-малките юноши? Разправа с всички, които са БЪЛГАРИ! На какво включване да се надяват? Защо смятате, че изтървахме много НАШИ играчи? Да ги изброяваме ли? Ивелин, Стивън, Близнаците, Краев и др. Не, че са нещо голямо, ама и на тяхно място не дойде нещо свясно от вънка.
И сега Стаси, Петьо, Кабов, Юруков и др. Видяха какво ги чака и утре, когато някой, пък било то и от Горно нанадолнище им свирне, можем със сигурност да кажем, че ще хукнат към него. Така милеем за нашите момчета. Само говорим, че трябва да ги налагаме, ама в първия момент сме готови да ги отстреляме безвъзвратно, за сметка на някой скъпо платен наемник, пък бил той и Обертран!
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!