NBA 2017-18
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA 2017-18
Айверсън би Лейкърс в един мач, с представяне сходно на това на ЛеБрон от първия в тази серия. И двете не помогнаха кой знае колко, само дето тоя на Филаделфия развали 15-0 в плейофите тогава.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Drunken_Master
- Контакти:
rhaegar написа:Айверсън би Лейкърс в един мач, с представяне сходно на това на ЛеБрон от първия в тази серия. И двете не помогнаха кой знае колко, само дето тоя на Филаделфия развали 15-0 в плейофите тогава.
Ти сериозно ли обърна внимание на този пост... :Д
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Един мач ама ги скъса.. Леброна да не отиде към 0 мача

Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- Drunken_Master
- Контакти:
Warped написа:Един мач ама ги скъса.. Леброна да не отиде към 0 мача![]()
![]()
Стига писа глупости...Виж това ! Един от най-любимите ми мачове...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GTH65786An4[/youtube]
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Warped написа:Един мач ама ги скъса.. Леброна да не отиде към 0 мача![]()
![]()
![]()
Няма да му е за първи път на финали.
Иначе гледам, че главният "тройкохвъргач" снощи е "доставял" щедро.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Drunken_Master написа:Ти сериозно ли обърна внимание на този пост... :Д
Яд ме е за онзи мач. Както сигурно феновете на ГСУ ги е яд за едната загуба във финалите миналия сезон. Ама те поне си имат рекорда в редовния сезон за утеха.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- obi4am_pirin
- Контакти:
Drunken_Master написа:obi4am_pirin написа:Drunken_Master написа:Страхотен мач на Стеф Къри ! А ЛеБроната трябваше да поеме нещата в свои ръце.Беше видимо изнервен...
Ако си вземем двете домакинства сме шампиони... Много важни следващи два мача
Кливланд ги отписвай вече...
Никой не отписвам... Уориърс ще трябва да си заслужат титлата.При две победи на Кливланд в следващите два мача ще стане много интересно... Гаранция че мерника на тройкохвъргачите ще трепне...
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
- Drunken_Master
- Контакти:
Имало било "специалисти",които били казали,че съдиите не бутат Уориърс...И кои са тези "специалисти" ? Скип Бейлис или кречеталото Стивън Ей Смит,дето са най-отявлените хейтъри на ЛеБрон...Да му е*а майката,трябва да си или за черни очила или да не си се събличал по физическо или омразата ти към най-комплексният играч в историята,да е по-голяма от това да се опиташ да видиш истината...По-голяма тесла от тази в последната четвърт,когато в три поредни ситуации ощетен бе именно ЛеБрон Джеймс никога не съм виждал.Дори и във вторият мач имаше подобни "странни" отсъждания,при които ЛеБрон получи техническо.Говоря за третата четвърт,когато три минути преди краят свириха изключително смешно нарушение на ЛеБрон,а срещата бе завързана все още.Разбира се,че когато падаш с двадесет точки,няма как да виниш съдиите,това е ясно...Само че,когато противниковият отбор е получил солидна помощ от съдии...и ДжейАр Смит известен още и като ДжейАр Мисс,няма как да се вдигнеш.Самочувствието ти вече е смазано.Не случайно преди няколко дни в оувъртайма Уориърс ги отнесоха.Просто везните се обърнаха мълниеносно..
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9C39yTCrAAo&index=82&list=PLcAqbH5xL5-MsqM-GdRiVI4STzqjjY7qb&t=0s[/youtube]
Цял сезон съдиите са щета. Добре че сега пр****ха Леброна та да скочат повече хора срещу тях.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Drunken_Master написа:Имало било "специалисти",които били казали,че съдиите не бутат Уориърс...И кои са тези "специалисти" ? Скип Бейлис или кречеталото Стивън Ей Смит,дето са най-отявлените хейтъри на ЛеБрон...Да му е*а майката,трябва да си или за черни очила или да не си се събличал по физическо или омразата ти към най-комплексният играч в историята,да е по-голяма от това да се опиташ да видиш истината...По-голяма тесла от тази в последната четвърт,когато в три поредни ситуации ощетен бе именно ЛеБрон Джеймс никога не съм виждал.Дори и във вторият мач имаше подобни "странни" отсъждания,при които ЛеБрон получи техническо.Говоря за третата четвърт,когато три минути преди краят свириха изключително смешно нарушение на ЛеБрон,а срещата бе завързана все още.Разбира се,че когато падаш с двадесет точки,няма как да виниш съдиите,това е ясно...Само че,когато противниковият отбор е получил солидна помощ от съдии...и ДжейАр Смит известен още и като ДжейАр Мисс,няма как да се вдигнеш.Самочувствието ти вече е смазано.Не случайно преди няколко дни в оувъртайма Уориърс ги отнесоха.Просто везните се обърнаха мълниеносно..
Само като прочетох това умотворение, ми стана ясно колко е обективен този "коментар".
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.