Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pampi
Мнения: 4429
Регистриран на: 05 юли 2011 12:03
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот pampi » 03 юни 2018 08:44

THE G.A.M.E написа:"1982"
Моя грешка. :lol:
Все се надявам, че тоя ще влезе в спор/диспут със свои думи и аргументи. :lol: :? :roll:


Ти целия си една грешка, ама нейсе... :lol:
Важното е, че имаш "свои мисли и аргументи" и то гениални ... :lol: Например, да изтрепеш сирийците, за да може да мине от там тръбица, че да ти пръцне малко газ ... Чекай,чекай, то подобни неща за жизнено пространство и тем подобни ги плещеше един мустакат ариец, ама айде ще приемем, че са твои "мисли". Самочувствието ти , че си български патриот направо е върхът на сладоледа ... само дето идеите ти за света и хората нямат нищо общо със заветите на Ботев и Левски , ама тях кой ли ги пита, ще приемем, че загрижеността ти за личното ти тумбаче е висша форма на патриотизъм, а ксенофобията и расизма са родолюбие...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
slash1912
Мнения: 17326
Регистриран на: 15 окт 2010 10:25
Skype: извън линия
Местоположение: Пловдив,стадион "Христо Ботев",Трибуна "Изток"
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот slash1912 » 03 юни 2018 11:31

Роси Антов
4 часа
Начи оставих го да поотлежи в главата ми преди да го напиша, щото иначе щеше да пцувам на майка и да остана без профил у фейса. Та на думата. Гледах кадри от срещата на бб с путин /малките букви не са грешка/. Нашият с умилителна физиономия иска прошка и се извинява. Оня го гледа ехидно с наглите си монголските очи и се гаври с него. Досрамя ме, че съм българин. Може би нямаше да ме е толкова срам, ако нашият бе казал за какво иска прошка. Да беше казал:
Ваше величество, другарю путин, моля да ни извините, че ви дадохме писменост и православие! Благодарим, че генерал Дибич каза на българите да не се бунтуват срещу османската империя, защото ще обърне топовете срещу тях! Извинете ни, че българските опълченци на Шипка задържаха Сюлейман паша и решиха изхода на войната за проливите! Благодарим ви, че насъскахте крал Милан да ни нападне, за да няма съединение! Благодаря ви, че платихте да убият Стамболов, защото обичаше БЪЛГАРИЯ повече от русия! Благодаря ви, че ни нападнахте в Добруджа! Благодаря ви за това, че платихте за септемврийското въстание! Благодаря ви, че ни молихте да се присъединим към тристранния пакт, а после ни обявихте война и ни победихте! Благодаря ви, че платихме със златния резерв и пенсионния фонд за това, че ни окупирахте! Благодаря ви, че с ваша помощ агентите ви тук изтребиха цвета на нацията! Благодаря ви, че ни продавахте най-скъпия петрол, а ние ви внасяхме най-евтиното месо! Благодаря ви, че ни набутахте скапаните си оръжия на свръхвисоки цени, а ние ви изнасяхме зърно и цигари на свръхниски цени! Благодаря ви, че направихте част от българите македонци! Благодаря ви, че българската азбука е макединска! Благодаря ви за Белене, скъпите горива на Нехтохим и най-скъпата газ в Европа! Благодаря ви, че сте ни обирали и продължавате да ни обирате! И накрая да бе казал това, где го мислеше през цялото време. Другарю путин, аз ще се наведа, ама ви моля да ме извините, че немам вазелинче. Та може да ви заболи. Ако ви заболи, ще го цункам да ви мине.
Та с две думи:
ОТВРАТЕН СЪМ.
И с още шест:
НЕ ИСКАМ БЪЛГАРИН ДА СЕ НАРИЧАМ.
А като гледах путин и радев ме фана диария. Затова и не знам как е минала срещата. Извинете ме!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

THE G.A.M.E
Мнения: 49956
Регистриран на: 02 авг 2008 22:59
Skype: За к'во ми е ?
Местоположение: Сливен

Re: Тема за политика - България

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 юни 2018 13:05

pampi написа:ксенофобията и расизма са родолюбие...
Ехаа, расизъм, към кои ? :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Thsmith
Мнения: 23282
Регистриран на: 27 юли 2010 15:24
Местоположение: СТОЛИЧНО
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Thsmith » 03 юни 2018 22:28

pampi написа:
Thsmith написа:Седя, гледам и се смея. Ти първо си вържи връзките сам и след това давай акъл за такива работи и раздавай оценки :lol:
Пълен смях...

pampi написа:Що мислиш се затича бат ти Бойко към Москва? ;)

За да открадне някой и друг млрд докато заробва страната си. Е... за сметка на нашите интереси, но какво значение има? Дали бойчето ще захлеби и путя и другите олигарси по с-мата. Кво значение има, че пампи ще плаща. Ох, чакай... то ще плащат тези, които все пак им се налага да плащат държавния рекет под формата на данък. :lol:


С една дума викаш и той се нареди до Меркел, Макрон, японеца и ред други, дето се наредиха на опашка да "откраднат" некой друг милиард... :lol:
Това ли успя да измисли англосаксонската ти главица? Смити, Смити, ние сме от държавите загубили "студената" война, но докато другите от нашата черга(Унгария, Словения, Чехия и ...) се борят с победителя за да решат този проблем, ние като робско племе ... Все пак "мъдростите" - "Преклонена главица сабя не я сече" и "Интереса клати феса" не са полски или унгарски и затова техните етноси растат, докато след има-няма 100 години по нашите земи ще има само цигани и мигранти...


Абе, французина и германката са там за да вземат нещо от него, а не да му дадат. С Русия може да се преговаря само от позиция на превъзходство/сила. Иначе това не променя редицата на заграбване от олигагарските, но там сметката ще я платят руснаците. Тяхна си работа... Нямам нищо против и ние да участваме в такъв тип проект, но не и от тези дето ни предлагат на нас и трябва ние да плащаме, а не те.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pampi
Мнения: 4429
Регистриран на: 05 юли 2011 12:03
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот pampi » 04 юни 2018 12:12

Thsmith написа:
Абе, французина и германката са там за да вземат нещо от него, а не да му дадат. С Русия може да се преговаря само от позиция на превъзходство/сила. Иначе това не променя редицата на заграбване от олигагарските, но там сметката ще я платят руснаците. Тяхна си работа... Нямам нищо против и ние да участваме в такъв тип проект, но не и от тези дето ни предлагат на нас и трябва ние да плащаме, а не те.


"...позиция на превъзходство..." :lol: Германия и Франция отишли на крака при Путин и преговарят от " позицията на превъзходство"... :lol: Ти да видиш!
Отидоха да молят цената на петрола да не се вдига, драги ми Смити!След като Доналд скочи на Иран и иска санкции, де отива петрола? Вова заяви , че на него 60 долара на барел му стигат, да се разбират по между си с Доналд по партийно му. На Доналд скъпия петрол му е на далавера, защото:
Най-голямото находище на шистов петрол в историята беше открито в западната част на щата Тексас.
Службата за геоложки проучвания на САЩ обяви, че запасите във „Вълчия бивак” (Wolfcamp) се оценяват на 20 млрд. барела нефт, 400 млрд. куб. метра природен газ и 1.6 млрд. барела газов кондензат.
Добивът на газ и петрол = земетресения
Бумът на шистовия газ в Европа губи инерция
Новото находище е три пъти по-голямо от откритото през 2013 г в Бейкън, „Три Форкс”.
„Вълчия бивак” има най-големите запаси от шистов петрол, намирани някога в САЩ, по данни на Службата за геоложки проучвания.
„Фактът, че това е най-голямото откритие, което сме правили, само идва да покаже, че дори и в области, където са произведени милиарди барели петрол, все още има потенциал да намерите още милиарди,” посочват от Службата за геоложки проучвания.
Въпреки че т. нар. „шистова революция”, която удвои добива на петрол в САЩ, реално беше осъществена по време на мандата на настоящия президент Барак Обама, има реална опасност тя да се разрасне при новата администрация на Доналд Тръмп.
По време на кампанията си милиардерът заяви, че ще премахне ограниченията за добив на нефт, наложени от предшественика му.




Шистовият петрол е на далавера при цени над 70-80 долара барел. Те там е заровено кучето! Иран,ядрени сделки, тероризъм, тинтири-минтири... всичко е до пари...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
ivan56
Мнения: 10814
Регистриран на: 02 май 2012 11:08
Местоположение: Бургас
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот ivan56 » 04 юни 2018 16:10

Добре, де, аз ли нещо не разбирам или нашите международни шофьори са идиоти.
Хората искат да им осигурят условия и адекватно заплащане на командировъчни(нали все плачем за европейски заплати), да не спят като кучета по камионите, обаче те щели да иницират референдум за излизане от ЕС ако се приемат тези мерки :?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Thsmith
Мнения: 23282
Регистриран на: 27 юли 2010 15:24
Местоположение: СТОЛИЧНО
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Thsmith » 04 юни 2018 16:41

Тва са глупости. Кво значи да им осигурят? Нищо не се постига с регулации. Знаеш кога някой ще ти плати за да спиш в хотел? Всичко ще е за сметка на шофьора, а още повече ще трябва да си остави и товара без надзор. Ясно е, че правят дъмпинг на цени и хората се опитват да направят същото за което се ежат на Дони и да се защитят. Просто не е това начина.

pampi написа:
Thsmith написа:
Абе, французина и германката са там за да вземат нещо от него, а не да му дадат. С Русия може да се преговаря само от позиция на превъзходство/сила. Иначе това не променя редицата на заграбване от олигагарските, но там сметката ще я платят руснаците. Тяхна си работа... Нямам нищо против и ние да участваме в такъв тип проект, но не и от тези дето ни предлагат на нас и трябва ние да плащаме, а не те.


"...позиция на превъзходство..." :lol: Германия и Франция отишли на крака при Путин и преговарят от " позицията на превъзходство"... :lol: Ти да видиш!
Отидоха да молят цената на петрола да не се вдига, драги ми Смити!След като Доналд скочи на Иран и иска санкции, де отива петрола? Вова заяви , че на него 60 долара на барел му стигат, да се разбират по между си с Доналд по партийно му. На Доналд скъпия петрол му е на далавера, защото:
Най-голямото находище на шистов петрол в историята беше открито в западната част на щата Тексас.
Службата за геоложки проучвания на САЩ обяви, че запасите във „Вълчия бивак” (Wolfcamp) се оценяват на 20 млрд. барела нефт, 400 млрд. куб. метра природен газ и 1.6 млрд. барела газов кондензат.
Добивът на газ и петрол = земетресения
Бумът на шистовия газ в Европа губи инерция
Новото находище е три пъти по-голямо от откритото през 2013 г в Бейкън, „Три Форкс”.
„Вълчия бивак” има най-големите запаси от шистов петрол, намирани някога в САЩ, по данни на Службата за геоложки проучвания.
„Фактът, че това е най-голямото откритие, което сме правили, само идва да покаже, че дори и в области, където са произведени милиарди барели петрол, все още има потенциал да намерите още милиарди,” посочват от Службата за геоложки проучвания.
Въпреки че т. нар. „шистова революция”, която удвои добива на петрол в САЩ, реално беше осъществена по време на мандата на настоящия президент Барак Обама, има реална опасност тя да се разрасне при новата администрация на Доналд Тръмп.
По време на кампанията си милиардерът заяви, че ще премахне ограниченията за добив на нефт, наложени от предшественика му.




Шистовият петрол е на далавера при цени над 70-80 долара барел. Те там е заровено кучето! Иран,ядрени сделки, тероризъм, тинтири-минтири... всичко е до пари...



Стига писа глупости и показва невежество бре. Цената на петрола не се определя от дребния. Той може да направи отстъпка за да го изтърпят и да имат причина да заложат на портмонето, а не на убежденията. Надценка няма как да сложи...
И естествено, че го правят от доминираща позиция. Приказките как санкциите ги правят по силни си ги остави за някой дето яде домати с колците.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
ivan56
Мнения: 10814
Регистриран на: 02 май 2012 11:08
Местоположение: Бургас
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот ivan56 » 04 юни 2018 17:00

Смити, целият проблем идва от лобито на превозвачите, че ще им олекне печалбата.
Щели били да оставят товара без надзор, първо, че има охраняеми паркинги, второ че кво го ебе шофьора за товара, това си проблем на собственика на фирмата и трето, всеки товар си има застраховка.
Като не иска да плаща за хотел на шофьора, фирмата му ще прави курсове до Чепръчане не до Марсилия и всичко ще бъде ок. :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Thsmith
Мнения: 23282
Регистриран на: 27 юли 2010 15:24
Местоположение: СТОЛИЧНО
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Thsmith » 04 юни 2018 17:14

Просто ще отреже от заплата на шофьора : ) И няма как шофьора да не го интересува товара. 100% му орязват главата ако нещо стане с товара.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
ivan56
Мнения: 10814
Регистриран на: 02 май 2012 11:08
Местоположение: Бургас
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот ivan56 » 04 юни 2018 17:47

Той пък от своя страна, ще източи малко нафта, и ще са фифти фифти. :lol:
От страна на нашите тарикати, ги цакат с тия правила, ама погледнато от страната на белите държави, идват някакви прошляци и тарикати и им правят дъмпинг.
Най-нормалното нещо е да ги смачкат.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...


Върни се в “Свободна зона”



Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Soulen и 15 госта