sinfen14 написа:Вратар,който сме гледали на Герена,както и офанзивен футболист с италиански паспорт.Това за старт.
Брех брех ти ли правиш селекцията
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
sinfen14 написа:Вратар,който сме гледали на Герена,както и офанзивен футболист с италиански паспорт.Това за старт.
Serafim написа:metodito написа:filcolins написа:Аз искам добри играчи. Тази игра е красива с добри играчи. Олигофрените, които вечно реват за нещо да издухат сополите и да лягат. Ако се вземе по добър от Паньотов е екстра. Между другото Тиам е две класи над Веско
Чашката не прощава и на мен, но и на теб. Тиам ще е с две класи над ВАско, кога си легнеш без сополи.
Мнозина не разбират реално случващото се, нали?
Ти си единствения, който ги усеща нещата, благодарение на сънищата си.Просветли ни в поредната конспирация как "Срас" иска да източи и унищожи клуба с това, като не подписва с Роман и Васко.
На някои хора не им се отразява добре липсата на мачове. Поне като има срещи могат да се фокусират да коментират играта. А така се ориентират към конспирации и всяко едно действие на ръководството има някаква задни мисъл.
metodito написа:Днес. На 30 точки зад първия. Екзалтация, въодушевление. Не го разбирам, ама нейсе.
metodito написа:Serafim написа:metodito написа:filcolins написа:Аз искам добри играчи. Тази игра е красива с добри играчи. Олигофрените, които вечно реват за нещо да издухат сополите и да лягат. Ако се вземе по добър от Паньотов е екстра. Между другото Тиам е две класи над Веско
Чашката не прощава и на мен, но и на теб. Тиам ще е с две класи над ВАско, кога си легнеш без сополи.
Ти си единствения, който ги усеща нещата, благодарение на сънищата си.Просветли ни в поредната конспирация как "Срас" иска да източи и унищожи клуба с това, като не подписва с Роман и Васко.
На някои хора не им се отразява добре липсата на мачове. Поне като има срещи могат да се фокусират да коментират играта. А така се ориентират към конспирации и всяко едно действие на ръководството има някаква задни мисъл.
Нека да направим обзор на това, което се случи, откакто Срас е в "Левски", пък всеки сам да си направи изводите.
Когато "новата власт" дойде в "Левски", тя завари един що-годе добър отбор и един... нормален треньор. Не знам за теб, но лично аз се питах как Стойчо щеше да се представи в Европа, предвид това, което беше направил с Разград (с Лудогорец в първенството може да се каже, че почти се провали, след като "Левски" можеше да му вземе титлата, макар и с далеч по-скромна селекция). Първото действие на новата власт беше да освободи Стоев, на базата на... на какво?
Така, Гонзо назначава Майстора. Идва Срас и казва не ща нищо старо, ала-бала. Подобно на всички управленци в "Левски", с него започва летоброенето и с него свършва света.
Първи пирон в ковчега: назначението на Пелето. Несъстоятелен нищоможач.
Втори пирон. Успешното натирване на треньора (помниш: "не ща нищо старо").
Трети пирон. Гонзо и Стойчо оставиха едно нелошо наследство, в което личаха фигурите на Бурабия, Костадинов, Йорга, Краев, Веско. Силни фигури, които бяха изчистени. Шансовете за нещо в Европа бяха погребани.
Четвърти пирон: назначенията на Митов, Буки, Борката.
Днес. На 30 точки зад първия. Екзалтация, въодушевление. Не го разбирам, ама нейсе. Задава се Европа.Идва Европа, силни фигури се махат от "Левски".... Та, човек, пак ти казвам, преди да иронизираш, помисли.Имай си доверие на сатрапа. Но за мен няма нищо случайно, че за две години, "Левски" не е мръднал и на йота! Даже напротив. Той завари клуба на първо място, с победа над Лудогорец. Завари една работеща машина. Нужно беше да се добави малко качество (отказа на Петрович за селекция) и това е.
terata написа:metodito написа:Serafim написа:metodito написа:filcolins написа:Аз искам добри играчи. Тази игра е красива с добри играчи. Олигофрените, които вечно реват за нещо да издухат сополите и да лягат. Ако се вземе по добър от Паньотов е екстра. Между другото Тиам е две класи над Веско
Нека да направим обзор на това, което се случи, откакто Срас е в "Левски", пък всеки сам да си направи изводите.
Когато "новата власт" дойде в "Левски", тя завари един що-годе добър отбор и един... нормален треньор. Не знам за теб, но лично аз се питах как Стойчо щеше да се представи в Европа, предвид това, което беше направил с Разград (с Лудогорец в първенството може да се каже, че почти се провали, след като "Левски" можеше да му вземе титлата, макар и с далеч по-скромна селекция). Първото действие на новата власт беше да освободи Стоев, на базата на... на какво?
Така, Гонзо назначава Майстора. Идва Срас и казва не ща нищо старо, ала-бала. Подобно на всички управленци в "Левски", с него започва летоброенето и с него свършва света.
Първи пирон в ковчега: назначението на Пелето. Несъстоятелен нищоможач.
Втори пирон. Успешното натирване на треньора (помниш: "не ща нищо старо").
Трети пирон. Гонзо и Стойчо оставиха едно нелошо наследство, в което личаха фигурите на Бурабия, Костадинов, Йорга, Краев, Веско. Силни фигури, които бяха изчистени. Шансовете за нещо в Европа бяха погребани.
Четвърти пирон: назначенията на Митов, Буки, Борката.
Днес. На 30 точки зад първия. Екзалтация, въодушевление. Не го разбирам, ама нейсе. Задава се Европа.Идва Европа, силни фигури се махат от "Левски".... Та, човек, пак ти казвам, преди да иронизираш, помисли.Имай си доверие на сатрапа. Но за мен няма нищо случайно, че за две години, "Левски" не е мръднал и на йота! Даже напротив. Той завари клуба на първо място, с победа над Лудогорец. Завари една работеща машина. Нужно беше да се добави малко качество (отказа на Петрович за селекция) и това е.
Ти трябва спешно да ходиш някъде да се лекуваш. Първо, Стоев го махна Иво Тонев. Никъв Русев нямаше тогава в клуба. Второ, Петрович отново е избор на съшия тоя Тонев. Трето, никой не го е натирвал, а сам си вдигна чукалата (за трети път!!!). Четвърто, когато Стоев стана шампион с Лудогорец, Левски завърши пети!!! Когато заради Везалов не взехме титлата треньор им беше Петев. Тва ти го казаха сто пъти, сто различни човека обаче ти си кат някъв невменяем и пак не вдяваш. Силните фигури като Бурабия, Костадинов и Краев САМИ поискаха и напуснаха. Абе въобще само директиви , които само ти виждаш са ти в главата.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Warped написа:За какво ще си говоритеКажете ако смятате, че клуба отива зле финансово и управленски, защо тогава предлагате да се взимат играчи със заплата 30к евро????
Та казваш, че даже небили много.. Отдруга страна , че тима не се управлява добре и тн.
![]()
Усещаите се малко
koisa написа:metodito написа:Днес. На 30 точки зад първия. Екзалтация, въодушевление. Не го разбирам, ама нейсе.
Честно казано и аз не го разбирам това въодушевление в повечето списващи тук. Човек ще каже, че сме станали шампиони, или поне купата сме вдигнали!
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Потребители, разглеждащи този форум: TristaNNN и 16 госта