delqnski47 написа:TristaNNN написа:koisa написа:TristaNNN написа:Ебаси скандалните и срамни коментари правите, да ви е*а във форумните специалисти!
Такива е*ачи като теб все е*ани ходят накрая... Ама и клуба страда най-много от тях...
Клубът не страда най-много от такива като мен, уверявам те! Щото такива като мен са на стадиона в 80% процента от мачовете в София, независимо дали противникът е Витоша, Пирин, Литекс или играем финал за купата. Такива като мен, драги ми диван спецо, участват понякога в работни групи покрай инициативите на различни организации на привържениците, към които такива като теб, освен че не проявяват капчица интерес, дори не си правят труда да прочетат какво се прави и защо. Такива като мен, оставят в магазина под сектор А минимум по 200 кинта на година. Такива като мен никога не си позволяват да скандират "Умерете селяни", "Чичо Венци .....майката" и подобни грозни и вулгарни скандирания. Такива като мен са на стадиона, за да пеят "Само Левски, оле!". а не "К*р за едикойси" и то без да трошат седалки, да рисуват пречупени кръстове и да гърмят бомби. Пък нека клубът да страда от такива като мен
[offtopic]И кво ся?Хората нямат право на мнение,различно от твоето ли?Какво общо имат мненията за треньора и т.н. от това колко кинти си хвърлял на стадиона?!?
Малко като страничен наблюдател влизам,но просто е дразнещо да се дава наклон на останалите.[/offtopic]
Хората имат право на мнение относно Роси, както и всичко останало около Левски, разбира се. Ама първият плюе жлъчно по треньора що не е взел Бушев в групата, ама румънчето е контузен. Е, чий да го дири в групата тогава, питам аз човека с мнението??? Вторият пък ми обяснява тука, че клубът страдал от такива като мен, ама нали аз понеже нямам право на мнение сигурно, все пак му обясних туй-онуй, във връзка с твърдението му, че такива като мен са пробелмът на Левски. Пък ти, "Малко като страничен наблюдател" си ни ясен като бял ден ... Видя тука малко възможност и тъничко дрисна...сефте.