ППЛ: Левски (София) - ЦСКА-София (София) 2:3 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - ЦСКА-София (София) , Вторник от 18:30

Мнениеот W84me » 15 май 2018 11:16

TristaNNN написа:
W84me написа:Десния бек пак ще е Найденов. Дано се намери някой да му помага, дано и Прохазка се справи отзад.

Не е много сигурна тая работа. В групата се вижда името на Папазов, който също може да започне като централен защитник, а Прохазков да мине на бека. Даже, този вариант е по-разумен, защото оранжевите ще са с титулярните си крила и вероятно от там ще опитат да ни пробият, пък Найденов, завалийката, няма да има голям шанс срещу Десподов и Джеси, докато пъргавината и рутината на Прохазков ще му помогнат да се справи по-добре със затварянето на фланга.

"Пъргавината" на Прохазков все едно не съм го видял :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 май 2018 11:18

W84me написа:
TristaNNN написа:
W84me написа:Десния бек пак ще е Найденов. Дано се намери някой да му помага, дано и Прохазка се справи отзад.

Не е много сигурна тая работа. В групата се вижда името на Папазов, който също може да започне като централен защитник, а Прохазков да мине на бека. Даже, този вариант е по-разумен, защото оранжевите ще са с титулярните си крила и вероятно от там ще опитат да ни пробият, пък Найденов, завалийката, няма да има голям шанс срещу Десподов и Джеси, докато пъргавината и рутината на Прохазков ще му помогнат да се справи по-добре със затварянето на фланга.

"Пъргавината" на Прохазков все едно не съм го видял :mrgreen:

Добре де, замени "пъргавина" с "атлетизъм" и всичко е точно. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 май 2018 11:22

Те па тея едни крила имат, мани-мани. Единствено Космонавта става за нещо. А се видя Роман, че страшно добре раздвижда халфовата ни линия, когато е в центъра. За съжаление, треньорите на "Левски" не го виждат. :evil: Бих искал да започнем с Ривалдиньо, Паулиньо и Костов. Като Паулиньо - ето я изненадата - да е на върха на атаката.Зад тях Гомес, а дефанзивни халфове Васко, Роман и Нашименто. Отзад Шейтанов на вратата и пред него младоци някакви. А между другото Белаид веднъж го сложиха бек и учудващо за мен се справи. А защо не един Кабрал например на бека?
Последна промяна от metodito на 15 май 2018 11:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 май 2018 11:24

Струва ми се, че с оглед на играчите, които имаме за тоя мач, ще пуснем всичко в атака.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 май 2018 11:31

Мен от тея ме притесняват само Космонавта, един португалски халф де имат брадат и Манолев. Мнението ми е, че като единици имаме по-добър състав от тях. Единствено такъв като Каранга нямаме. Нямат нито Давид, нито Гомес. Паулиньо за мен е по-добър от Десподов. Нашименто и Роман са по-добри халфове от техните. ОК, може би и вратаря им, но не е нещо изключително. В настоящия мач обаче, при отсъствието на Давид и Холмар, нещата се поизравняват. А и Роман или Найденов на бека... :oops:

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 15 май 2018 11:38

TristaNNN написа:Ебаси скандалните и срамни коментари правите, да ви е*а във форумните специалисти! :evil:

Такива е*ачи като теб все е*ани ходят накрая... Ама и клуба страда най-много от тях... :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 15 май 2018 11:51

metodito написа:Те па тея едни крила имат, мани-мани. Единствено Космонавта става за нещо. А се видя Роман, че страшно добре раздвижда халфовата ни линия, когато е в центъра. За съжаление, треньорите на "Левски" не го виждат. :evil: Бих искал да започнем с Ривалдиньо, Паулиньо и Костов. Като Паулиньо - ето я изненадата - да е на върха на атаката.Зад тях Гомес, а дефанзивни халфове Васко, Роман и Нашименто. Отзад Шейтанов на вратата и пред него младоци някакви. А между другото Белаид веднъж го сложиха бек и учудващо за мен се справи. А защо не един Кабрал например на бека?

Добре ,че не си треньор на Левски :lol: :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 май 2018 12:10

..
Последна промяна от metodito на 15 май 2018 12:16, променено общо 1 път.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 май 2018 12:12

koisa написа:
TristaNNN написа:Ебаси скандалните и срамни коментари правите, да ви е*а във форумните специалисти! :evil:

Такива е*ачи като теб все е*ани ходят накрая... Ама и клуба страда най-много от тях... :oops:

Клубът не страда най-много от такива като мен, уверявам те! Щото такива като мен са на стадиона в 80% процента от мачовете в София, независимо дали противникът е Витоша, Пирин, Литекс или играем финал за купата. Такива като мен, драги ми диван спецо, участват понякога в работни групи покрай инициативите на различни организации на привържениците, към които такива като теб, освен че не проявяват капчица интерес, дори не си правят труда да прочетат какво се прави и защо. Такива като мен, оставят в магазина под сектор А минимум по 200 кинта на година. Такива като мен никога не си позволяват да скандират "Умерете селяни", "Чичо Венци .....майката" и подобни грозни и вулгарни скандирания. Такива като мен са на стадиона, за да пеят "Само Левски, оле!". а не "К*р за едикойси" и то без да трошат седалки, да рисуват пречупени кръстове и да гърмят бомби. Пък нека клубът да страда от такива като мен :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 май 2018 12:17

TristaNNN написа:
koisa написа:

Клубът не страда най-много от такива като мен, уверявам те! Щото такива като мен са на стадиона в 80% процента от мачовете в София, независимо дали противникът е Витоша, Пирин, Литекс или играем финал за купата. Такива като мен, драги ми диван спецо, участват понякога в работни групи покрай инициативите на различни организации на привържениците, към които такива като теб, освен че не проявяват капчица интерес, дори не си правят труда да прочетат какво се прави и защо. Такива като мен, оставят в магазина под сектор А минимум по 200 кинта на година. Такива като мен никога не си позволяват да скандират "Умерете селяни", "Чичо Венци .....майката" и подобни грозни и вулгарни скандирания. Такива като мен са на стадиона, за да пеят "Само Левски, оле!". а не "К*р за едикойси" и то без да трошат седалки, да рисуват пречупени кръстове и да гърмят бомби. Пък нека клубът да страда от такива като мен :!:

[offtopic]И кво ся?Хората нямат право на мнение,различно от твоето ли? :lol: Какво общо имат мненията за треньора и т.н. от това колко кинти си хвърлял на стадиона?!?
Малко като страничен наблюдател влизам,но просто е дразнещо да се дава наклон на останалите.[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”