/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: /анкета/ Делио Роси

Мнениеот blue avalanche » 26 апр 2018 10:10

comorad написа:Ако Вутов играе както днес е пътник. А защо да се взема пак чужденец, Кабов чака шанс, Дидо и той.
За мен Кабов трябва задължително да е в отбора и не само на пайката а да играе.

Те и във Враца го чакат този шанс.
Извинявай, ама какво те кара да мислиш, че ако някой не е даже титуляр във Б група(да не говоря да блести) "задължително" трябва да е при нас, че и титуляр???

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 26 апр 2018 10:15

Първият полуфинал и в мача за първенство доминирахме физически след 60-та минута. Вчера пак доминирахме макар и играейки с 10 човека от 28-та минута. Ако не бяха неубедителните намеси на вратаря ни, ония отиваха на разлика.
Дейба това талянско менте и тази фалшива подготовка.
При резултат 1:0 (общ 3:0) и червен картон за дефанзивния ти халф, страхливия нулио не извади нападател, а продължи да търси положения и победа.
Искам да видя коментарите на ерзац журналистите Желю Станков, Вафльо Грънчаров и останалите псевдоспециалист които не са се събличали дори по физическо
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 26 апр 2018 10:21

Аз пък чакам Сираков, да каже нещо сега. Наскоро обясняваше как тирето лети, а ние затъваме. Да го видим сега! Има ли топки?

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 26 апр 2018 11:57

То някои хора се усъмниха, че изказванията на Сираков са леко по поръчка, а не толкова обективно мнение. Не го твърдя, но ако е така, то той няма да се обади сега.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 26 апр 2018 12:05

DrAvalanche написа:Първият полуфинал и в мача за първенство доминирахме физически след 60-та минута. Вчера пак доминирахме макар и играейки с 10 човека от 28-та минута. Ако не бяха неубедителните намеси на вратаря ни, ония отиваха на разлика.
При резултат 1:0 (общ 3:0) и червен картон за дефанзивния ти халф, страхливия нулио не извади нападател, а продължи да търси положения и победа.
Искам да видя коментарите на ерзац журналистите Желю Станков, Вафльо Грънчаров и останалите псевдоспециалист които не са се събличали дори по физическо

Полека го давай с възхвалите... Да не се окаже още следващия мач с Берое, че не сме мръднали, а играчите просто са се хвърлили на макс в мачовете с тирето. Мен точно това ме притеснява!
Нека направим серия от подобни мачове, в които се вижда раздаване, хъс, битка и не излизаме за 1:0/0:0 и тогава почвайте да пишете одите за Делио Роси.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 апр 2018 12:18

В този ред на мисли, ние кога, за последно, сме се класирали на финал за КАКВОТО И ДА Е???
Даже могъщият Реал М захвърли шампионата заради ШЛ. Арсенал се е концентрирал върху ЛЕ.
Обаче, хееййй... "Ние сме Левски", нали така? Ние чакаме въшливия мач с въшливите Берое, за да "се произнесе съдът"! Ние сме "голямата работа"... Уау!!!
Роси каза, че Левски е жив. Но виждам, че за някои Роси е "умрял".

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 26 апр 2018 12:32

koisa написа:
DrAvalanche написа:Първият полуфинал и в мача за първенство доминирахме физически след 60-та минута. Вчера пак доминирахме макар и играейки с 10 човека от 28-та минута. Ако не бяха неубедителните намеси на вратаря ни, ония отиваха на разлика.

Полека го давай с възхвалите... Да не се окаже още следващия мач с Берое, че не сме мръднали, а играчите просто са се хвърлили на макс в мачовете с тирето. Мен точно това ме притеснява!
Нека направим серия от подобни мачове, в които се вижда раздаване, хъс, битка и не излизаме за 1:0/0:0 и тогава почвайте да пишете одите за Делио Роси.

И какво ще промени резултата от мача с Чорбое? Или от който и да е мач? Ще промени добрата подготовка, приличната селекция за къси пари, почти изградения гръбнак на отбора и игрови облик? Ще промени месеците работа и невероятно търпение на този човек? Ще промени отношението му към футбола? Имаме невероятен късмет да ни води треньор знаеш и обичащ футбола. Човек с огромно желание за работа, който иска нещата да се случват по правилния начин. Някои хора и тролове е крайно време да го разберете. Ако толкова ви е трудно, припомнете си какво каза Франко Барези за Дуче Дельо при посещението си в Българиа преди няколко месеца.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 26 апр 2018 12:44

В мачовете до финала трябва да запазим титулярите здрави и без картон. За мен това е най-важното. На финалът всички на 100% и каквото сабя покаже. Ясно е, че когато всичко се решава в един мач аутсайдерът съвсем не е за пренебрегване.
110 години любов!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 апр 2018 12:54

Нов равен мач за нас и пак не успяхме да вкараме 5 гола на тирейците - това не е моят Левски!!! Вън ментето от Римини!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 26 апр 2018 12:58

Ако пуснем анкета, кое искаме повече - купа или 3-то място, ще ясен резултата. От два стола, лесно се пада. Като си на финал срещу преодолим съперник и направо домакин на мача, е ясно е кое е приоритета и за ръководството. Имат един важен мач. Дава купа, директно участие в ЛЕ, мач за още една купа, престиж, спокойствие еуфория...
Както се контузи Цветкович в един спаринг мач на ходом, така може всеки да го стори. В края на сезона, контузиите лесно се появяват, а картони има натрупани...

Върни се в “Левски”