/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: /анкета/ Делио Роси

Мнениеот Player » 17 апр 2018 12:55

Интересно кой нахъса играчите да заиграят в последните два мача, че чак и сълзи да пуска Митрев. Нямаше такива като му набутаха в предните три мача. Как така изведнъж има, при положение, че допусна гол, който си беше майсторско изпълнение от най-силния отбор. Първият гол на Берое беше комедия - сълзи няма. На Ботев гола, все едно нашите бяха на пауза и защита и Митрев - сълзи няма. Тирето вкара гол от 40 метра и пак сълзи няма. Но срещу Лудогорец - има. Или нещо се е променило в съблекалнята или има нещо гнило. Роси трябва да е наясно с това, но не намеква нищо. Трябва да е наясно и с факта, че загуби ли и утре, влиза в историята ни с много лош антирекорд. Което значи и на хартия, да е най-некадърният треньор в историята ни. Защото за мен си е такъв, предвид играчи, пари, импотентно нападение, пазене на хиксове, вяла игра, липса на агресия и тн...

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 17 апр 2018 14:00

Роси дори и да падне и да влезе в историята с анти-рекорд (който ще стане брадат, защото ще трябват години за да падне), ще каже, че е имало умора, сгъстен цикъл, а в такива дербита не е толкова важно какво си тренирал и в каква форма си, а кой отбор желае победата повече. Като Синчеца ще говори, че предстоят истинските тестове за това кой става и кой не за Левски. А и докато е в борбата за купата всичко ще е простено и неуспехите ще се принизяват, дори и евентуален анти-рекорд. Накрая ще вземе да спечели купата и гледайте как другото въобще няма да е важно.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 17 апр 2018 14:12

Player написа:Интересно кой нахъса играчите да заиграят в последните два мача, че чак и сълзи да пуска Митрев. Нямаше такива като му набутаха в предните три мача. Как така изведнъж има, при положение, че допусна гол, който си беше майсторско изпълнение от най-силния отбор. Първият гол на Берое беше комедия - сълзи няма. На Ботев гола, все едно нашите бяха на пауза и защита и Митрев - сълзи няма. Тирето вкара гол от 40 метра и пак сълзи няма. Но срещу Лудогорец - има. Или нещо се е променило в съблекалнята или има нещо гнило. Роси трябва да е наясно с това, но не намеква нищо. Трябва да е наясно и с факта, че загуби ли и утре, влиза в историята ни с много лош антирекорд. Което значи и на хартия, да е най-некадърният треньор в историята ни. Защото за мен си е такъв, предвид играчи, пари, импотентно нападение, пазене на хиксове, вяла игра, липса на агресия и тн...

Питай най-вече Митрев и Прохазка как так рЕзко се надъхаха. ;) Всъщност Ралка ви го написа преди известно време, ама нали сте заети да плюете само по Роси та си го пуснахте ей така през ушите.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 апр 2018 14:16

Serafim написа:То не може гък да кажеш, понеже си анти-левскар иначе. Някои хора сме недоволни от Роси, заради това, че 9 месеца вече отбора няма никакво постоянство, а облика на отбора да играе плахо и да се опитва да взема мачовете на сигурно не се получава. Съвсем отделен въпрос е дали това е правилния манталитет и дали подхожда на отбора. Има си традиции и философии. Освен това все още остава усещането, че не е намерил точните позиции на някои играчи, като Обертан, Вутов, Кабрал. Фигейредо влезе в игра, като ляво крило срещу Лудогорец. И преди Лавината пак да ми даде пример с някоя звезда как играе навсякъде по терене, да се замисли защо този играч струва 50-60 млн. евро, а нашите по 300-400хил. Какъв ще е следващия пример? Как Гризман от крило стана нападате? К.Роналдо също? Меси, че може да играе буквално на всяка позиция в халфовата линия и нападение? И Обертан и Буш до реванша ли ще ги пазим?
То е ясно, че смяна на Роси е безсмислена на този етап. А и да бъде сменен, то трябва да е с някой, който взема същите пари, но показва по-добри резултати. Обаче по думите на италианеца май се очартава пак стабилна бройка напуснали и новодошли на лято. Предполагам поне 4. Крило/а, поне един бек, ако Фигейредо остане под наем или бъде откупен, може би нападател, Дидо ще се върне в отбора, уж Тилев е спазарен. Дано има някакъв своеобразен "рестарт" в представянето на клуба и философията на Роси, защото иначе пак 4-5 месеца ще се обиграват новите до зимния лагер и ще има извинения. Как така Тиам, Нашименто и Афонсо след няколко тренировки бяха готови за титуляри, а такива като Ривалдиньо, Белаид и Кабрал сякаш ритат квадратна топка?

Хем казваш, че Кабрал ритал топката като квадратна, хем ревеш, че пак ще сменяме 4 играча?
Десен бек търсим отдавна и това няма нищо общо с напускащи и новодошли. Ама друго си е да манипулираш...
То, вас ако слуша човек, трябваше да пусне Обертан и Буш срещу Л-ц, да ги нашарят с картони, да изпуснат 1-2 мача и пак ВИЕ същите щяхте да оревете орталъка що ги пуснал!
И хайде да си го кажем в очите:
Ако бяхме били Л-ц какво щеше да се случи? Освен да приближим Хибрида на 3 точки от титлата? Щяхме изведнъж да станем голям отбор? Да се пъчим и да се бием в гърдите? Да се издигнем в очите на слепите?
Ако е за примери, мога и още да ти дам. Как левичарят Робен играе на дясното крило, а десничарят Рибери - на лявото. Ама файда няма.
Ривалдиньо кога успя да го "разкриеш"?

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 17 апр 2018 14:47

Лавина, не мога да ти разбера тезата. По-скоро го играеш контра на всеки.
Нека всеки поддръжник на Роси да си отговори:
1/Има ли някакво развитие играта ни при Роси? Ама не спрямо Митов, а спрямо първите мачове на Делио.
2/Харесва ли ви играта на Левски като отбор?
3/Има ли потенциал в този отбор или играчите са посредствени?
4/Може ли Делио Роси да развие този отбор и вярвате ли, че ще го направи?
5/ Отговарят ли резултатите, играта на възнаграждението, което Роси получава?
6/ Има ли по-добри варианти от Роси?
7/ Носи ли Роси вина за трансферни резили като Кабрал, Белмонт, Ривалдиньо?
8/Мислите ли, че с друг треньор Левски ще постига по-добри резултати?
9/ Задоволява ли ви Левски да играе в 3 мача през годината, а в останалото време да играе "контроли"?
след като си отговорите на тези въпроси, последният е най-лесният
10/Трябва ли Роси да си тръгне след края на сезона?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 17 апр 2018 15:07

Роси щял да направи антирекорд и дори да вземе купата нямало значение :) :)
Някои хора или защитават чужди интереси или са си хейтъри по призвание. И сега се презастраховат, ако все пак вземем купата, да продължават да плюят на воля.
Митов като направи 7 поредни победи, а загуби двата най-важни мача с кое го помните?
Някой помни ли, че при Топузаков също имаме 4 поредни загуби за първенство? А, че при Ясен Петров за един месец направихме 5 загуби във всички турнири? Едва ли. Но всички помнят с кой треньор последно станахме шампиони преди 9 години.
Ако вземем купата, за мен няма значение някаква статистика. Ако за бившите червени, настоящи оранжеви има, тогава да си припомнят 10 мача без вкаран гол и, ако не се бъркам, 12 без победа.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 апр 2018 15:10

bilyaletdinov написа:Лавина, не мога да ти разбера тезата. По-скоро го играеш контра на всеки.
Нека всеки поддръжник на Роси да си отговори:
1/Има ли някакво развитие играта ни при Роси? Ама не спрямо Митов, а спрямо първите мачове на Делио.
2/Харесва ли ви играта на Левски като отбор?
3/Има ли потенциал в този отбор или играчите са посредствени?
5/ Отговарят ли резултатите, играта на възнаграждението, което Роси получава?
6/ Има ли по-добри варианти от Роси?
7/ Носи ли Роси вина за трансферни резили като Кабрал, Белмонт, Ривалдиньо?
9/ Задоволява ли ви Левски да играе в 3 мача през годината, а в останалото време да играе "контроли"?
след като си отговорите на тези въпроси, последният е най-лесният
10/Трябва ли Роси да си тръгне след края на сезона?

Аз не съм точно привърженик на Роси, но ще се пробвам. :) Идеята за анкетата е добра. Нека всеки си каже мнението.
1. Не. Есента ми харесваше повече играта
2. Не.
3. Да, има потенциал и то голям. Играчи като Давид, Холмар, Паулиньо, Костов, Гомес, Нашименто, поне за нашето първенство са добри.
4. Аз не вярвам, но може да се лъжа.
5. Този въпрос ми се струва излишен или не го разбирам.
6. Да.
7. Това и аз питам? Вече няколко пъти. Смятам, че му ги "водят" и го карат да ги включва. А защо смяташ, че Кабрал и Белмонт са "резили"?
8. Не мисля, убеден съм.
9. Много ясно, че не.
10. Тук се солидаризирам с THE GAME - нека остане за евротурнирите - ако стигнем до тях.

Аз все си мисля, че има неща от кухнята, които не знаем...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 апр 2018 15:27

bilyaletdinov написа:Лавина, не мога да ти разбера тезата. По-скоро го играеш контра на всеки.

Тук се стоварва вината ИЗЦЯЛО върху треньора(в случая Роси), а същевременно се хленчи, че ботушари като Прохазка и Вутов ТРЯБВАЛО да останат в отбора.
И, ДАЖЕ, се твърди, че имали още какво да дадат. Стига, видите ли, да дойдел вълшебника в "голубом вертолете" и да им намерел точните места по терена. ТОВА как да го разбирам?
Говорят за разни Тилевци - Милевци... И как с тях ще станем несъкрушимия хегемон "от тайги до британских морей". :mrgreen:
Абе, вие нормални ли сте?
Как разбрахте, че Ривалдиньо е "трансферен резил"?

Че откъде да знам?
Изображение
Ти знаеше ли преди една година как ще играем с Роси и докъде ще стигнем?

Справка т.8 :mrgreen:

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 17 апр 2018 16:12

Лавина, от доста време в Левски не е имало толкова силни футболисти. Не знам защо с хващаш за един Прохазка и Вутов.
Само ще ти напомня, че същия този Вутов направи адски силен полусезон в Ботев и спечели Купата, като той си вкара и на финала.
Нали не смяташ, че ако Ривалдиньо беше толкова добър нямаше да кара по 1 полусезон във всеки отбор, в който е бил? Или пък как Тиам влиза и става нон стоп титуляр, а Ривалдиньо не може да хване ръка и да влезе в групата.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 17 апр 2018 16:17

blue avalanche написа:Хем казваш, че Кабрал ритал топката като квадратна, хем ревеш, че пак ще сменяме 4 играча?
Десен бек търсим отдавна и това няма нищо общо с напускащи и новодошли. Ама друго си е да манипулираш...
То, вас ако слуша човек, трябваше да пусне Обертан и Буш срещу Л-ц, да ги нашарят с картони, да изпуснат 1-2 мача и пак ВИЕ същите щяхте да оревете орталъка що ги пуснал!
И хайде да си го кажем в очите:
Ако бяхме били Л-ц какво щеше да се случи? Освен да приближим Хибрида на 3 точки от титлата? Щяхме изведнъж да станем голям отбор? Да се пъчим и да се бием в гърдите? Да се издигнем в очите на слепите?
Ако е за примери, мога и още да ти дам. Как левичарят Робен играе на дясното крило, а десничарят Рибери - на лявото. Ама файда няма.
Ривалдиньо кога успя да го "разкриеш"?

Кабрал бе трансфер, след идването на Роси, предполагам го е одобрил, за да е в отбора. Но нищо не показа, като игра, абсолютно посредствено представяне. Един гол има срещу Дунав преди Нова Година. Ривалдиньо също е одобрен от италианеца (и въобще няма повод да мислим, че тези играчи не са в отбора, с негово съгласие). Не съм го "разкривал" бразилеца. Той какво игра въобще, за да видим става ли или не, но с Берое и Морето игра точно нищо. 3 месеца близо е в отбора, а не може да влезе във форма. Защо на зима казва, че не иска нови играчи, ако няма да са по-добри от сегашните, само за текучеството, а вече говори за тестове и че във футбола имало много играчи, които играят добре в слабите/неважните мачове. (или както там си формира изречението, не ми се търси). Нали предпочиташе да тренира тези, с които разполага, защото го познават.
Викаш за какво да се напъваме за първенството, а? За кво да пуска играчите във форма? Той от тия ротации спираше моментално малкото хората във форма - Буш, Обертан, Горанов и отпадането на Панайотов от титулярния състав. Колкото и да е лимитиран от качества, си беше във форма. Ти до кога предлагаш да ги пази? За реванша ли чак?
Продължавай да ми даваш примери с едни от най-добрите играчи по постовете си в последните години. Рибери и Робен са мерило за Прохазка и Вутов, като обърнати крила, няма що. И двамата имат такова ускорение и дрибъл, че и 10 години по-млади защитници не могат да им отнемат топката. Когато Левски стане Байерн, ела ми ги сравнявай. То и Ладата има 4 колела, задно и двигател, ама не е Мерцедес, нали. Примери мога да ти дам още, ама файда няма.
Омаловажаваш евентуален успех над Лудогорец, на гол тумбак чифте пищови щяло да бъде, едва ли не. А тая тенекия купата какво ще е? Освен път към ЛЕ, ама ние с твоето мислене "да се бием в гърдите, ако бием в първенството" ще изпуснем пътя за тaм през 3-то място.
А и ти си този, който манипулира, споменавайки "Тилевци и Милевци" и те ли щели да ни вдигат нивото (визирайки мен). Ама аз не съм казал, че Тилев, нито Милев ще ни оправят, а че и той (ако е спазарен наистина) ще е в бройката на новите, които ще чакаме 4-5 месеца да се обиграват.

Върни се в “Левски”