ППЛ: Левски (София) - Берое (Стара Загора) / 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Левски
105
43%
Равен
38
16%
Победа за Берое
99
41%

Общо гласове: 242

Потребителски аватар
hhandsome
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Берое (Стара Загора) / 1:2 FT

Мнениеот hhandsome » 01 апр 2018 21:27

1982 написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Заслужена загуба, какво повече да кажа. Роси да ме прощава, съгласен съм, че е нужно време, но кога отбора ще опита да играе според противника и срещу равностойни и по-слаби отбори да търси първи гол?

Че аз отдавна ви го написах - Роси е треньор, който цял живот е водил слабаци и средняци, логично на него и манталитетът му е такъв. Затова във всеки Божи мач Левски излиза, за да "клати" мача и ако може да измъкне точка или три, за Роси това е успех. Успех е всеки път, когато не се губи. Такова е мисленето в тимчета като Фоджа, Пескара, Палермо, Аталанта и т.н. Този човек никога не се е борил за титли, не очаквайте от него да има шампионски манталитет. ;)

Разбира се Лацио е средняк, дори изпадащ отбор. В Италия дори треньор от Серия Ц да вземеш пак ще е с три класи над българските алкохолици така че база за сравнение няма, а Роси е може би в топ 20 или топ 30 на италианските треньор и е водил отбори в Сериа А.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 01 апр 2018 21:27

Черният козел написа:
hhandsome написа:На Роси да му вземат 11 българи и да ги тренира тях. Като треньор е отличен, но се вижда че в момента няма химия в отбора. Както някои вече казаха определени футболисти като Гомез играят лежерно сякаш са дошли да поритат още малко преди да се откажат от футбола и да разгледат София. Няма хъс в някои играчи. Ако отбора е от 20 българи химията ще е на 100% и ще играем много по-силно, а сега химията е може би на 30-40% най-много, но Роси какво е виновен че състава е миш маш.

Да не го пускам аз състава.Роси ги избира.Що Станислав Иванов не е титуляр,стига глупости.Тоя целта му е купата и ще я вземе.И да се маха жабаря-подмолен.

Коя купа бре :?: Тази на аматьорската футболна лига ли :?: И там нямате шанс :idea: :!:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 апр 2018 21:30

hhandsome написа:
1982 написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Заслужена загуба, какво повече да кажа. Роси да ме прощава, съгласен съм, че е нужно време, но кога отбора ще опита да играе според противника и срещу равностойни и по-слаби отбори да търси първи гол?

Че аз отдавна ви го написах - Роси е треньор, който цял живот е водил слабаци и средняци, логично на него и манталитетът му е такъв. Затова във всеки Божи мач Левски излиза, за да "клати" мача и ако може да измъкне точка или три, за Роси това е успех. Успех е всеки път, когато не се губи. Такова е мисленето в тимчета като Фоджа, Пескара, Палермо, Аталанта и т.н. Този човек никога не се е борил за титли, не очаквайте от него да има шампионски манталитет. ;)

Разбира се Лацио е средняк, дори изпадащ отбор. В Италия дори треньор от Серия Ц да вземеш пак ще е с три класи над българските алкохолици така че база за сравнение няма, а Роси е може би в топ 20 или топ 30 на италианските треньор и е водил отбори в Сериа А.

Да, Лацио е средняк. Грандове са Ювентус, Милан и Интер. Погледни само колко титли на Италия има Лацио и колко клубове са ставали шампиони повече пъти .... ще се уплашиш.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 01 апр 2018 21:31

hhandsome написа:
Черният козел написа:
hhandsome написа:На Роси да му вземат 11 българи и да ги тренира тях. Като треньор е отличен, но се вижда че в момента няма химия в отбора. Както някои вече казаха определени футболисти като Гомез играят лежерно сякаш са дошли да поритат още малко преди да се откажат от футбола и да разгледат София. Няма хъс в някои играчи. Ако отбора е от 20 българи химията ще е на 100% и ще играем много по-силно, а сега химията е може би на 30-40% най-много, но Роси какво е виновен че състава е миш маш.

Да не го пускам аз състава.Роси ги избира.Що Станислав Иванов не е титуляр,стига глупости.Тоя целта му е купата и ще я вземе.И да се маха жабаря-подмолен.

И като се махне кой ще дойде? Топчо, Жадното, Сухия, Вили Вуцов? Връщаме се пак в порочния кръг и може да си ги връткаме пак през 6 месеца. На Мъри първия му сезон в Левски също не беше успешен.

Да идва който иска,но да се играе футбол.Какво играем при роската,нищо !!! На тоя купата му е в главата и това е :lol: За какво да ходя на стадиона,да си чешам топките ли !!!
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
hhandsome
Контакти:

Мнениеот hhandsome » 01 апр 2018 21:33

1982 написа:
hhandsome написа:
1982 написа:

Да, Лацио е средняк. Грандове са Ювентус, Милан и Интер. Погледни само колко титли на Италия има Лацио и колко клубове са ставали шампиони повече пъти .... ще се уплашиш.

Е зависи с кой го сравняваш. Лацио редовно си е около 4-6 място, ако това е средняк... Ти кой очакваш да вземем Карло Анчелоти или Макс Алегри? Кой български треньор е водил отбор от ранга на Лацио? Досега Левски не е имал толкова високопрофилен треньор, ако изключим Люпко Петрович.

Потребителски аватар
hhandsome
Контакти:

Мнениеот hhandsome » 01 апр 2018 21:34

Черният козел написа:Да идва който иска,но да се играе футбол.Какво играем при роската,нищо !!! На тоя купата му е в главата и това е :lol: За какво да ходя на стадиона,да си чешам топките ли !!!

Е човек трябва да има алтернатива и планове когато взима дадено решение, а не просто "тоя не става, махаме го". Да се види кой му е алтернатива на Роси и тогава евентуално може да се обсъжда смяна.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 01 апр 2018 21:34

hhandsome написа:
Черният козел написа:

И като се махне кой ще дойде? Топчо, Жадното, Сухия, Вили Вуцов? Връщаме се пак в порочния кръг и може да си ги връткаме пак през 6 месеца. На Мъри първия му сезон в Левски също не беше успешен.

Само това ли са опциите според теб? Ивайло Петев е свободен, Кокала или Воин Войнов също се някакви опции. А що не Лаптопа? И това ти го казвам на прима виста. Ако се размисля сигурно има много други. Отделно поемане на отбора от доказан треньор не е задължителна предпоставка за успех. Въпросът наистина опира до химия. Е виж ГМО-то как играеха при предишния и как Стамен Белчев, който няма визитка ги вдигна. Виж обратния пример с Каузата - Стоев, Петев и Дерменджиев бяха недоказани треньори като поеха този отбор, но видяхме резултатите които постигна отбора. Сега дойде супер-доказания Херо и отбора играе много по-зле и е на път да загуби титлата при все, че като класа и футболисти са поне ниво над ГМО-то.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 01 апр 2018 21:36

Между другото държанието на Роси на пресконференцията е малко тъпо. Вярно, че има езикова бариера, но за пореден път се опитва да отклонява въпроси, като се впуска в технически термини и оправдания кое как не се е получили и загубините точки са следствие точно на това. Малко от малко има журналисти, дето са видяли 2 и 200 във футбола ни, без значение кой отбор подкрепят и какви изказвания си позволяват. Според мен много респект му отдават на Роси. Гранчаров е един от малкото, които си позволяват по-хапливи въпроси. Жалко, че много рядко се включва, а по-често дават думата на вечно търсещите под вола телето Русев и Ники Александров. Впрочем, Грънчаров на кой отбор е фен?

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 01 апр 2018 21:42

Serafim написа:Между другото държанието на Роси на пресконференцията е малко тъпо. Вярно, че има езикова бариера, но за пореден път се опитва да отклонява въпроси, като се впуска в технически термини и оправдания кое как не се е получили и загубините точки са следствие точно на това. Малко от малко има журналисти, дето са видяли 2 и 200 във футбола ни, без значение кой отбор подкрепят и какви изказвания си позволяват. Според мен много респект му отдават на Роси. Гранчаров е един от малкото, които си позволяват по-хапливи въпроси. Жалко, че много рядко се включва, а по-често дават думата на вечно търсещите под вола телето Русев и Ники Александров. Впрочем, Грънчаров на кой отбор е фен?

Какво да каже? За мен проблемът в отбора е изцяло психологически. Роси на фона на треньорите в Бг е № 1. Футболистите не са лоши. Показаха в определени мачове качества. Като цяло обаче тюрлю гювеч. Баламските грешки във всеки мач показват точно това - много голяма скованост и напрежение и то при положение, че няма видими причини за това. Просто няма химия.
Роси така или иначе ще си тръгне. Според мен колкото по-рано толкова по-добре. И изобщо няма да е за учудване ако при следващия треньор същите тези футболисти покажат коренно различен футбол и игра.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 01 апр 2018 21:42

Скоро ще го гледаме това и тука. :)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ysnoRO7MYlQ&t=53s[/youtube]

Върни се в “Левски”