Първа лига XXVI кръг: ЦСКА-София - ''Левски''

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Първа лига XXVI кръг: ЦСКА-София - ''Левски''

Мнениеот Ozzimozzi » 19 мар 2018 15:46

PFC Litex написа:По-скоро единственият въпрос е, това според вас нормално ли е, като поведение на професионален футболист?
Толкова ли няма десетки други начини да празнуваш една победа.

Пожелавам му на Каранга да отиде да играе в държава на запад от Словения и Унгария, и да направи същите тези действия и там.

Вас пък с русенеца не мога да ви разбера. Все едно тоя ой е бил за вас! Като не ви харесва, не го гледайте бре! Какво сте го зяпнали така? Може пък на някоя левскарка да и харесва! ;)
[offtopic]Това, което целуваш на профилната си снимка каквое? :)[/offtopic]
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 мар 2018 15:54

PFC Litex написа:По-скоро единственият въпрос е, това според вас нормално ли е, като поведение на професионален футболист?

Пожелавам му на Каранга да отиде да играе в държава на запад от Словения и Унгария, и да направи същите тези действия и там.

Айде айде...нали не си е изкарал онаята работа. :lol: Пък и тва е надуваем балон.На тебе може на ой да ти прилича,но проблема си е твой. :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 мар 2018 16:05

Аз проблем нямам, но щом ви харесва подобно идиотско поведение никой не ви спира да му се радвате.

Усещам сериозен рев в паузата за националите.
Последна промяна от PFC Litex на 19 мар 2018 16:20, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 мар 2018 16:07

Ozzimozzi написа:
Кашчей написа:Няма да ти разяснявам защо преди няколко години Кукоч получи червен картон след последния съдийски сигнал!

Би ли ни припомнил кога Кукоч е получавал червен картон след мач (и изобщо червен картон) с екипа на ЦСКА, защото ми се струва, че отново говориш глупости?

Славия..Гошо Петков...нищо ли не ти говорят? Всъщност, това беше друг клуб, друг отбор, а ти си фен на "ЦСКА-София" екс "Литекс-Ловеч" и не си запознат

Хърватският ляв бек на ЦСКА Тончи Кукоч веднага реагира на наказанието, което получи. Дисциплинарната комисия на БФС го наказа за два мача за блъскане на Георги Петков в тунела на „Българска армия” след края на мача ЦСКА – Славия (0:0).

Когато пиша, че не сте запозанти с правилата ми вярвай, защото за футболистите мачът започва с пристигането на стадиона и свършва след отпътуването им оттам. Както и засада се свири, не само ако си играл с топката при положение на засада, а и ако влияеш на вратаря, когато си в положение на засада..примерно има двама твои играчи в положение на засада пред него, когато друг стреля към вратата.
Честита ви победа иначе вчера! Играли сте по-добре-победили сте! Миналата седмица за такъв терен отложиха мач в Русе, но вчера в София се игра..Браво на такива делегати и съдии, като вчерашните!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 19 мар 2018 16:18

Кашчей написа:
Ozzimozzi написа:
Кашчей написа:Няма да ти разяснявам защо преди няколко години Кукоч получи червен картон след последния съдийски сигнал!

Би ли ни припомнил кога Кукоч е получавал червен картон след мач (и изобщо червен картон) с екипа на ЦСКА, защото ми се струва, че отново говориш глупости?

Славия..Гошо Петков...нищо ли не ти говорят? Всъщност, това беше друг клуб, друг отбор, а ти си фен на "ЦСКА-София" екс "Литекс-Ловеч" и не си запознат

Хърватският ляв бек на ЦСКА Тончи Кукоч веднага реагира на наказанието, което получи. Дисциплинарната комисия на БФС го наказа за два мача за блъскане на Георги Петков в тунела на „Българска армия” след края на мача ЦСКА – Славия (0:0).

Когато пиша, че не сте запозанти с правилата ми вярвай, защото за футболистите мачът започва с пристигането на стадиона и свършва след отпътуването им оттам. Както и засада се свири, не само ако си играл с топката при положение на засада, а и ако влияеш на вратаря, когато си в положение на засада..примерно има двама твои играчи в положение на засада пред него, когато друг стреля към вратата.
Честита ви победа иначе вчера! Играли сте по-добре-победили сте! Миналата седмица за такъв терен отложиха мач в Русе, но вчера в София се игра..Браво на такива делегати и съдии, като вчерашните!

[offtopic]Никой никога няма да ти повярва вече ,че познаваш правилата!
Няма нужда да се опитваш да ни убедиш в обратното. Само загуба на време[/offtopic]

ludiafan

Мнениеот ludiafan » 19 мар 2018 16:19

delqnski47 написа:

Айде айде...нали не си е изкарал онаята работа. :lol: Пък и тва е надуваем балон.На тебе може на ой да ти прилича,но проблема си е твой. :lol: :lol:

[offtopic]Делянски, тоя като е такъв моралист, защо не го накажеш заради аватара му ? Лично аз се чувствам обиден от него, а и форума се чете от деца . :mrgreen:[/offtopic]
Тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор.

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 19 мар 2018 16:20

delqnski47 написа:

Значи, ако е гей параД - ВСИЧКО Е ТОЧНО, иначе не ми се връзва със спортно събитие, има си някакви граници - аз поне съм родител ;)
Примерно този форум - как се преценява от модератори, кое е добре и кое - НЕ !?
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 мар 2018 16:23

ELFen написа:
delqnski47 написа:

Значи, ако е гей параД - ВСИЧКО Е ТОЧНО, иначе не ми се връзва със спортно събитие, има си някакви граници - аз поне съм родител ;)

Не е гей парад,защото на събитието,което се проведе вчера,имаше и хетеросексуални жени,а тоя ой според мене беше отправен към тях.Аз така го тълкувам -> Каранга пропагандира любов...нещо,което вие не разбирате!!! :roll: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 19 мар 2018 16:26

ludiafan написа:
delqnski47 написа:

[offtopic]Делянски, тоя като е такъв моралист, защо не го накажеш заради аватара му ? Лично аз се чувствам обиден от него, а и форума се чете от деца . :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Делянски, аз имам абсолютно същия въпрос? Как на този моралисти аватари му е среден пръст а подписа " Боли ме оя" и в същото време не му харесва снимката на Каранга?[/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 мар 2018 16:30

ludiafan написа:
delqnski47 написа:

[offtopic]Първо да накаже BRF за подписа му, перманентно, защото и подписът му е перманентен![/offtopic]
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”