MuFc1878 написа:Филм+ каква е тая пародия![]()
Това е на Булсатком един платен канал. А специално за мача, симпатични са ми и двата отбора и затова залагам на зрелищен хикс- 2:2,3;3, защо не и 4:4

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
MuFc1878 написа:Филм+ каква е тая пародия![]()
Madridist написа:MuFc1878 написа:Филм+ каква е тая пародия![]()
Това е на Булсатком един платен канал. А специално за мача, симпатични са ми и двата отбора и затова залагам на зрелищен хикс- 2:2,3;3, защо не и 4:4Убеден съм, че в интернет ще се намери и то с много добро качество на Сопкаста
Не, нищо няма да се плаща допълнително! Само за филмите е платен канала, за мача ще е свободен.Gonzo0009 написа:Madridist написа:MuFc1878 написа:Филм+ каква е тая пародия![]()
Това е на Булсатком един платен канал. А специално за мача, симпатични са ми и двата отбора и затова залагам на зрелищен хикс- 2:2,3;3, защо не и 4:4Убеден съм, че в интернет ще се намери и то с много добро качество на Сопкаста
Значи за това се плаща допълнително овиснах май...
acmilan написа:Аз съм пристрастен и няма да правя прогнози.Колега интерист дурекс,не ти отива този аватар,но щом те прави по-голям пич няма лошо
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
0007 написа:Не е ли по ТВ+,не по ФИЛМ+
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост