Пишете си по инерция, дали въобще гледате мачовете ? Гомес оправи играта си в последните мачове.
Не можели повече да търпят хахахахаха
Падам от смях. Дойде Роси и забравихме какво е титла, купа и красива игра, нали ? Преди него, мачкахме де що мърда, бяхме започнали да строим втори музей, че нямаше къде да събираме купите, но замразихме строежа с идването на италианеца.
Години наред търпите разни некадърни треньори като сухото, мокрото, жадното, Топчо, Гонзо и т.н., а сега не спирате да мрънкате от третия мач.
Ако спас изгони Роси, дано да ви докара някой уникален некадърник. А после да го смени с още по-голям некадърник.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Балкански Орел
- Контакти:
Re: /анкета/Всекидневната около Левски
Каква беше тая тактика днеска, аз незнам.Тия футболисти ми изглеждаха като свободни електрони.Харесвах Роси, но тази игра ми идва малко в повече.
Тия футболисти си нямаха на идея къде е сътобрника на другия.Бухаха я тая топка и квото стане.Да не говорим, че си личи, че футболистите въобще не се подкрепят на терена.
Не искам да се сещам, ако преди наш футболист беше пропуснал дузпа в 90+ и някакъв търмък започне да го рогае 30+ секунди докато той коленичи на терена какво щеше да стане.Роси явно не може да направи от тези единици отбор.Поне за сега.
Венцислав Василев, тоя ще получи това което заслужава, нядявам се.
Тия футболисти си нямаха на идея къде е сътобрника на другия.Бухаха я тая топка и квото стане.Да не говорим, че си личи, че футболистите въобще не се подкрепят на терена.
Не искам да се сещам, ако преди наш футболист беше пропуснал дузпа в 90+ и някакъв търмък започне да го рогае 30+ секунди докато той коленичи на терена какво щеше да стане.Роси явно не може да направи от тези единици отбор.Поне за сега.
Венцислав Василев, тоя ще получи това което заслужава, нядявам се.
[center]Levski & Lazio[/center]
След като не можеш да биеш Витоша,Славия и Етър,мъчиш се с Верея и кой ли още не на Герена,не ставаш за Левски!
Да ходи да си води средняците в Италия.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:След като не можеш да биеш Витоша,Славия и Етър,мъчиш се с Верея и кой ли още не на Герена,не ставаш за Левски!
Роси очевидно не е на ниво и за слабаци в Италия, все пак е дошъл да е тренер в нащо китно първенство, защото не си е намерил работа другаде.
- Eeespartaco
- Контакти:
Eminem написа:Пишете си по инерция, дали въобще гледате мачовете ? Гомес оправи играта си в последните мачове.
Не можели повече да търпят хахахахаха
Падам от смях. Дойде Роси и забравихме какво е титла, купа и красива игра, нали ? Преди него, мачкахме де що мърда, бяхме започнали да строим втори музей, че нямаше къде да събираме купите, но замразихме строежа с идването на италианеца.
Години наред търпите разни некадърни треньори като сухото, мокрото, жадното, Топчо, Гонзо и т.н., а сега не спирате да мрънкате от третия мач.
Ако спас изгони Роси, дано да ви докара някой уникален некадърник. А после да го смени с още по-голям некадърник.
Да връщаме Жадното, Топчо и Гонзо!

С такива "фенове" като тук и в А сектор вчера, където един пъпеш не спря да псува всеки един играч 90 мин си заслужаваме съдбата

Гомез при всяко докосване го юркат да я подава по-бързо, но отпред като никой не се движи на кой да я даде?
Отбор на 5 мача и вече изгонихме треньора, Нашименто бил Фалшименто, Фигерейдо не ставал....

Неслучайно отбора играе много по-добре като гост, без вечните мрънкалници на Герена

Нашименто въпреки изпуснатата дузпа е халфът, който най-много се движи и търси топката, личи си че е научен играч, а такива малко сме имали последните години - дано не се срине момчето и да не изпадне в дупка.

Подкрепа за Роси и отбора, дори да не вземе Купата - да се даде време на някой треньор да изгради нещо - иначе кой сериозен треньор ще дойде при нас - ще се въртим в кръга на Жадното, Сухия и компания, които ще пропилеят иначе приличните откъм качества играчи, които имаме в момента на някои постове

Ще дойде ЛЕ, ще сложим някой Митовец и Обертан и Гомез ще се видят в чудо като почне да им обяснява с пръсти тактиката, ще отпаднем и треньора ще се оправдае че не ги е искал тези играчи

Червени Воини написа:Просто ГФС-то доказа че е подуенско.какво си наумят подуенци това се случва. затова футбола ни е толкова зле от години.САМО ЦСКА успява да по някакъв начин да засрами българския футбол със свойте постижения и футболисти
- metodito
- Контакти:
Аз съм в потрес от Роси и това вчера. Немам думи.
Инак... абе, тея редят състава по форума. В последните дни прочетох поне две или три мнения да играем в схемата две крила и колче между тях: ретроградна и спряла схема. Е, как е сега. Също и мнения Роман да седне на пейката. Как е? Хареса ли ви? Найс, а? Айде нема нужда.
А този Нашименто - раничката и отдека е.
Лигльовци на този отбор му не требват! И без това играем без изявен плеймейкър. Пфу! Как да е. Краят на сезона наближи и определено ми се оформя твърдо мнение вече.
Единствените, които заслужават похвала от вчера, за мен са Фигейредо и Тиам, и донякъде Найденов. Ама мястото му е в средата на терена!
Инак... абе, тея редят състава по форума. В последните дни прочетох поне две или три мнения да играем в схемата две крила и колче между тях: ретроградна и спряла схема. Е, как е сега. Също и мнения Роман да седне на пейката. Как е? Хареса ли ви? Найс, а? Айде нема нужда.
А този Нашименто - раничката и отдека е.

Единствените, които заслужават похвала от вчера, за мен са Фигейредо и Тиам, и донякъде Найденов. Ама мястото му е в средата на терена!

- metodito
- Контакти:
nikoko написа:Много дълго време защитавах Роси, опитвах се да намеря оправдания за играта на Левски...
Днес обаче границата беше премината, от тук до края на сезона ако ще да спечели купата и да победи във всички мачове от първенството, аз искам Делио Роси да си ходи.
Аз не мога повече да търпя подобна игра, дори и тя да носи успехи / а, поне за сега индикация за успехи няма/.
Не мога да проумея защо Кабрал продължава да получава шансове, титулярно място ?!? Ако на хора като Рошу или Станислав Иванов беше даден същия шанс бих разбрал, но с какво Кабрал заслужава повече от тях?
Ами Гомез има ли нужда да го коментирам, как е възможно да е титуляр във всеки мач и да изпълнява всички статични положения, от които от началото на пролетния полу-сезон не произтича нищо.
Според мен Прохазка е много ограничен от към футболни качества, но с абсолютно неограничено сърце и желание да изрине терена и да победи, аз на негово място днес просто щях да напусна и терена и Левски... да пуснат Кабрал титуляр вместо теб, да ти вземат капитанската лента, да получаваш в пъти по-малка заплата и да не ти предлагат нов договор, да не ти дадат дузпата при положение, че имаш поне 6 вкарани дузпи и нито една пропусната... честно поставете се на негово място ?!????
И Букарев колко и да не го харесвам и колкото и да смятам, че не става за треньор и ръководител, когато каза репликата за гнилата ябълка, какво мислите че имаше предвид? Когато се отнасяш по този начин към най-сърцатия и отдаден футболист, значи всичко е гнило- от атмосферата в съблекалнята до последната канцелария...
Ако в Левски смятат, че Прохазка няма нужните качества, да му го кажат в прав текст, и да го пуснат да отиде в друг отбор при първа оферта, не да го разиграват и да се подиграват с него
След днешния мач съм отвратен, отвратен отвсякъде, и никакви успехи до края на сезона няма да променят мнението ми
И като чуя за "звезди" като Обертан ми се повръща, погледнете статистиката на Божката Краев миналата година и тази на Обертан от тази година... ябълката не само е гнила ами мирише- толкова гадно и лошо, че се надявам да ги умъртви всичките "ръководители" и "собственици" на Герена.
Много искрено мнение. Браво!
Лично аз малко почвам да се чувствам като, когато изпаднахме във втората седмица...
metodito написа:Аз съм в потрес от Роси и това вчера. Немам думи.
А този Нашименто - раничката и отдека е.Лигльовци на този отбор му не требват! И без това играем без изявен плеймейкър. Пфу! Как да е. Краят на сезона наближи и определено ми се оформя твърдо мнение вече.
Само тука сме способни да изгоним футболист след 2 мача за отбора...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Предлагам Спас да последва примера на ПАОК, да слезе на терена с малко хора от сектора (ако още има останали непродали се там) и да се саморазправи с някой самозабравил се рефер.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- JackPackage
- Контакти:
W84me написа:metodito написа:Аз съм в потрес от Роси и това вчера. Немам думи.
А този Нашименто - раничката и отдека е.Лигльовци на този отбор му не требват! И без това играем без изявен плеймейкър. Пфу! Как да е. Краят на сезона наближи и определено ми се оформя твърдо мнение вече.
Само тука сме способни да изгоним футболист след 2 мача за отбора...
Е Цветкович след мача със Сутиеска още го изгонихме

Найденов заслужавал похвала

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]