W84me написа:
Пускайте си направо темата за мача с Пирин, тоя е ясен, като бял ден - поредна футболна драма от сорта на първия мач с Верея.
Важното е да се подготвят добре за чупене на копита на добитъци след 4 дни

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
W84me написа:
Пускайте си направо темата за мача с Пирин, тоя е ясен, като бял ден - поредна футболна драма от сорта на първия мач с Верея.
ЦСКА _завинаги написа:3:0 И всички на стадиона.
Дано, за 8-и март да ми донесат букет от голове!
snakebite написа:Абсолютно сигурна победа. Идва поредния кръводарител, след старозагорците !
За разлика от смелите момчета от Морето и Дунав, тука идват ибрикчиите начело с Краси Балъков, до скоро виден кадър на ЦСКА-София и бивш треньор на Литекс !
Прогноза: 3:0 или 4:0 с поне два гола на Каранга!
Апропо, Стойкас Стоилов и Боби Галчев днес ще правят ли изявления по фейсбук относно съдийството на мача Дунав - ЦСКА-София или съм ги пропуснал нещо ??
hydetoshi написа:[offtopic]По логиката,че еди кой си бил кръводарител на ЦСКА. Излиза,че Морето и Дунав са кръводарители на един друг отбор."Смелите момчета" от Варна и Русе не бяха толкова смели вчера и в мача в който Сините ходейки прегазиха Дунав 4:0 на собствения им стадион. Морето и 11:10 човека пак нищичко не могат да направят срещу Големия брат. А на треньора им в кой отбор му мина кариерата ? А на предишния им треньор? Само да попитам. И въобще населението на България е колкото това на Лондон,така че приказките са повече от излишни. Тук всички се познават и всеки е някакъв на някой.[/offtopic]
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:
hydetoshi написа:За ЦСКА по-голяма мотивация от това,че УЕФА ги пуска в Европа не може да има. И ако довечера почнат да разхождат фланелките ,това ще е обида за всички фенове. Дал съм прогноза 3:1 но по-реално изглежда победа с 3-4 гола разлика.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
TNT написа:Жалко,че в днешния мач няма да може да прецените истинското състояние на отбора си.Очаквам нов хетрик на Карангов и как отбора ви набира скорост и още и още суперлативи.....
![]()
Warped написа:hydetoshi написа:За ЦСКА по-голяма мотивация от това,че УЕФА ги пуска в Европа не може да има. И ако довечера почнат да разхождат фланелките ,това ще е обида за всички фенове. Дал съм прогноза 3:1 но по-реално изглежда победа с 3-4 гола разлика.
Споко, Балъков е опекъл вече победата. Че ще е разгром е ясно, най вероятно 3 или 4 на 0. Етър, както си и казват, ще се готвят за мача с Левски.
Потребители, разглеждащи този форум: djd, ivo55, Sens85 и 14 госта