Тенис - Всекидневна тема
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тенис - Всекидневна тема
Жалко за края на мача. Поздравления за Чунг и играта му. Страхотен турнир за скромното момче и определено и ми допадна стилът му. Късмет през сезона и .... в София да НЕ е в половината на Гришо.  Днес, обаче, му дойде малко в повече. Не влезе добре в мача, пласираше ударите си в средата на корта, опита се да изостри играта, но идваха грешките. След първия сет тотално се пречупи, а после физическите проблеми тотална го отказаха да се бори. Струва ми се, че напусна корта малко виновен към публиката  

JackPackage написа:Барса като има повече победи в директните мачове с вас и по-малко трофеи, значи ли че са по-велик отбор>
Не и в официални мачове.
Red_Neck написа:Виж го че брои само мачовете от ГШДай му пример с Юве, които са с положителен баланс срещу Реал в ШЛ ... и го питай пак
Споменал съм нещо за 23 победи, не четеш ли?
Юве има загубени два финала от Реал Мадрид с обща голова разлика 1:5. Всичко друго е nonsense.
Моля, футболягите да се преместят в друга тема. Тук си говорим за тенис.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Очаквано помията Бабош развали златния шлем.  

А иначе оня пумпал Виландерс е казал, че е нормално Федерер да бъде обгрижван, да му забързват кортовете и топките, защото е най-хубавото нещо, което се е случвало на тениса. 

А иначе оня пумпал Виландерс е казал, че е нормално Федерер да бъде обгрижван, да му забързват кортовете и топките, защото е най-хубавото нещо, което се е случвало на тениса.

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Едва ли забързват кортовете заради Федерер.   По тази логика в Ню Йорк са му врагове, защото "Артър Аш" стана по-бавен корт
  По тази логика в Ню Йорк са му врагове, защото "Артър Аш" стана по-бавен корт   Иначе Макенроу го каза: "Той е златната кокошка на тениса". Лице на спорта от 12-13 години, завърна се още по-силен след контузия, играе меко казано впечатляващо в момента.... и е на 36+ год.  Съвсем нормално е да го слагат да играе мачовете си на най-големите арени в прайм тайм-а.
   Иначе Макенроу го каза: "Той е златната кокошка на тениса". Лице на спорта от 12-13 години, завърна се още по-силен след контузия, играе меко казано впечатляващо в момента.... и е на 36+ год.  Съвсем нормално е да го слагат да играе мачовете си на най-големите арени в прайм тайм-а. 
Кики Младенович не може да спечели мач на сингъл, но двойките й се отразяват добре
За утре Возняцки или Халеп ? Халеп е комшийка, но Возняцки е по-готина ... датчанката ми се струва с по-добри шансове
  Халеп е комшийка, но Возняцки е по-готина ... датчанката ми се струва с по-добри шансове  

По тази логика в Ню Йорк са му врагове, защото "Артър Аш" стана по-бавен корт
  По тази логика в Ню Йорк са му врагове, защото "Артър Аш" стана по-бавен корт   Иначе Макенроу го каза: "Той е златната кокошка на тениса". Лице на спорта от 12-13 години, завърна се още по-силен след контузия, играе меко казано впечатляващо в момента.... и е на 36+ год.  Съвсем нормално е да го слагат да играе мачовете си на най-големите арени в прайм тайм-а.
   Иначе Макенроу го каза: "Той е златната кокошка на тениса". Лице на спорта от 12-13 години, завърна се още по-силен след контузия, играе меко казано впечатляващо в момента.... и е на 36+ год.  Съвсем нормално е да го слагат да играе мачовете си на най-големите арени в прайм тайм-а. Кики Младенович не може да спечели мач на сингъл, но двойките й се отразяват добре

За утре Возняцки или Халеп ?
 Халеп е комшийка, но Возняцки е по-готина ... датчанката ми се струва с по-добри шансове
Халеп ! Да спечели АО и да си върне циците   Колкото до победите на товарача и плескавеца над Маестрото ... Кога да ги бие той, като те не могат да стигнат даже до среща с него
  Колкото до победите на товарача и плескавеца над Маестрото ... Кога да ги бие той, като те не могат да стигнат даже до среща с него   Тия тотално са свършили курса ... Товарача бил играч ... ама на дунавско хоро
  Тия тотално са свършили курса ... Товарача бил играч ... ама на дунавско хоро  

Колкото до победите на товарача и плескавеца над Маестрото ... Кога да ги бие той, като те не могат да стигнат даже до среща с него
  Колкото до победите на товарача и плескавеца над Маестрото ... Кога да ги бие той, като те не могат да стигнат даже до среща с него   Тия тотално са свършили курса ... Товарача бил играч ... ама на дунавско хоро
  Тия тотално са свършили курса ... Товарача бил играч ... ама на дунавско хоро  
Леевски, оле   

- 

ЦСКА _завинаги
- Контакти:
Очертава се още 1 титла за Федерер.

ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!
						- 

ЦСКА _завинаги
- Контакти:
TodorT написа:Едва ли забързват кортовете заради Федерер.По тази логика в Ню Йорк са му врагове, защото "Артър Аш" стана по-бавен корт
Иначе Макенроу го каза: "Той е златната кокошка на тениса". Лице на спорта от 12-13 години, завърна се още по-силен след контузия, играе меко казано впечатляващо в момента.... и е на 36+ год. Съвсем нормално е да го слагат да играе мачовете си на най-големите арени в прайм тайм-а.
Кики Младенович не може да спечели мач на сингъл, но двойките й се отразяват добре
За утре Возняцки или Халеп ?Халеп е комшийка, но Возняцки е по-готина ... датчанката ми се струва с по-добри шансове
Аз съм за Халеп.
В колко почва финала?

ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!
Финал жени: събота (27.01.18г) 10:30 
Финал мъже: неделя (28.01.18г) 10:30

Финал мъже: неделя (28.01.18г) 10:30
HoUs4oOL написа:

Богохулства Виландер, как ще го определя като "нещо".
 Иначе Чилич май вече е свалил гарда, защото е казал, че няма да търси реванш за Уимбълдън. Дано на финала да не го даде като статист от миманса.
  Иначе Чилич май вече е свалил гарда, защото е казал, че няма да търси реванш за Уимбълдън. Дано на финала да не го даде като статист от миманса.Re: Тенис - Всекидневна тема
sapio0o написа:boabbb написа:Да бяха сега товарача и плескавеца ... мамата си тракаше
Точно ти недей да се усмихваш, че виж какви си ги ръсил по време на полуфинала на Надал с Федерер на АО 2014. Бързо се самозабравихте, до вчера никакви ви нямаше по форумите.boabbb написа:За съжаление поредното 3-0 за Надал се очертаваГледах само 1-вия сет и ми беше достатъчно
Ама то и съвсем доскоро, като наближеше мач на Федерер с Ноле, помня как фенчетата на швейцареца пишеха със свити сърчица ..... защото знаеха, че ги чака пореден бой.

Бяха едни смирени, кротки ...... сега само ехидничат и иронизират, щото Ноле и Надал имат проблеми и Роджър използва намалението и ниже титли срещу нулева конкуренция. Затова и беше такава радост, като отпадна онзи ден "гадната плескавица" ....... щото колкото и да е зле в момента, на тях им е свитичко вътрешно по навик.
  Бяха едни смирени, кротки ...... сега само ехидничат и иронизират, щото Ноле и Надал имат проблеми и Роджър използва намалението и ниже титли срещу нулева конкуренция. Затова и беше такава радост, като отпадна онзи ден "гадната плескавица" ....... щото колкото и да е зле в момента, на тях им е свитичко вътрешно по навик.  
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.