Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

realist
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот realist » 26 яну 2018 00:36

Tart написа:
realist написа:
ХАХАХАХАХАХАХАХ..ще цитирам нещо от "Капитал".."за плуралистичен дебат, според което откровените измислици, лъжи и бръщолевения също могат да бъдат легитимна гледна точка."
Без да цитирам текстовете ти,че е загуба на пространство..Клоп е инат и вярва на своята преценка,но никога не е толерирал футболисти..няма и един пример

1.Сако си замина,защото бе забравил какво е професионализъм..опитваше се да превърне "тийм билдинга" в парти.
2.Няма как да разчиташ на играч за твоя отбор за в бъдещето,който не се вмества в колективния принос а и най-вече се контузва твърде често
3.Хендо не му е любимец..той е просто първия, който бе научен на "box to box" тактическите задължения..играехме с такава схема.надали знаеш кога и кога бе променена...например края на прехода бе Ван Дайк..защитник,които може да изнася топката...
4.Гомес..оценяван на близо 40 милиона евро..ние трябва да имаме егати професионалните спортисти за публика
Мисля че това са достатъчно приятни примерни анализи за посетителите на този сайт, за да определят какъв си шаран :lol:

Гомес...40 милиона евро.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Не, ти ще ме съсипеш :mrgreen: Човече, спешно потърси добър психиатър, спешно :!:

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 26 яну 2018 00:49

Onq написа:Първо Сити нямали заместник на Агуеро, после всички знаели кой бил хаахаха. Двата цитата мои, които си отбелязал не са в никакъв конфликт, а напротив, допълват специфичните действия на централния нападател. Фирмино няма спринт-факт. Фирмино не може да мине никой ек ек- факт. Фирмино е най-добър в двойните и в извеждащите подавания-факт, кажи сега къде му е мястото на терена. И заеби с тва колко гола бил вкарал. Относно това колко шансове са били дадени на Стърдиж,та той не е записал 90 минути за първенство от мача с Бърнли на 16.09.2017-та. Предишните му пълни 90 за първенство са 11.05.2016-та . Виж и колко е играл общо когато не е бил контузен и после ми говори как Клоп нямал любимци https://www.flashscore.com/player/sturridge-daniel/fwlDnzTg/
Сигурен съм ,че където и да отиде ще се представи на ниво,но дано да е в Интер, че Рома са ми мега гнусен тим.

Ясно, че ютюб клипчетата са подвеждащи ама пък представяте ли си Фирмино ако можеше да мианава хора ек-на-ек, какво щеше да е...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AKx8LOOREeM[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=B_th8R3Vgq4[/youtube]
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 26 яну 2018 00:55

KOPScousers написа:Коу счупи кръстчетата на дърварите от Еспаньол за има няма 25 минути. Спешно ни трябва играч като него, защото липсата му тепърва ще се усеща, още в събота очаквам поредния закучен мач, който нямаме ясна идея как да спечелим. А времето си тече с пълна сила... :)

Даммм, и аз, в някакъв прилив на мазохизъм изгледах дебюта му... Болно ми е да го гледам в този екип, но не мога да отрека: Коу е играча, който бе нужен на Барса и Барса е отбора, който бе нужен на Коу... Колкото и да се опитват да ни замажат очите фсжистките ПиАр-и - истината е, че ще ни липсва много Малкия... Вече ни липсва... Ама нищо, де - днес ни купиха защитник за 200к, погъделичкаха ни с поредна серия слухове от поредицата Горецка-Марез-Моура-Хамес-Луан-.... (очаквам до 31-ви да пуснат и Мертенс-Майер-Дракслер-Инсиние...). Оба седи на стенд-бай, ама за него сме тихи, щото ще ни заминат спестяванията от Коутиньо, пък и е минал 20 години, няма как да го шитнем в Испания на 3-400 % печалба след 3-4 години... На кого му пука за времето и закучените мачове, ние мислим възвишено и в перспектива: възвръщаемост-Възвръщаемост-ВЪЗВРЪЩАЕМОСТ!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 26 яну 2018 02:11

Real написа:
KOPScousers написа:Коу счупи кръстчетата на дърварите от Еспаньол за има няма 25 минути. Спешно ни трябва играч като него, защото липсата му тепърва ще се усеща, още в събота очаквам поредния закучен мач, който нямаме ясна идея как да спечелим. А времето си тече с пълна сила... :)

Даммм, и аз, в някакъв прилив на мазохизъм изгледах дебюта му... Болно ми е да го гледам в този екип, но не мога да отрека: Коу е играча, който бе нужен на Барса и Барса е отбора, който бе нужен на Коу... Колкото и да се опитват да ни замажат очите фсжистките ПиАр-и - истината е, че ще ни липсва много Малкия... Вече ни липсва... Ама нищо, де - днес ни купиха защитник за 200к, погъделичкаха ни с поредна серия слухове от поредицата Горецка-Марез-Моура-Хамес-Луан-.... (очаквам до 31-ви да пуснат и Мертенс-Майер-Дракслер-Инсиние...). Оба седи на стенд-бай, ама за него сме тихи, щото ще ни заминат спестяванията от Коутиньо, пък и е минал 20 години, няма как да го шитнем в Испания на 3-400 % печалба след 3-4 години... На кого му пука за времето и закучените мачове, ние мислим възвишено и в перспектива: възвръщаемост-Възвръщаемост-ВЪЗВРЪЩАЕМОСТ!

Горецка Байерн май го купиха вече

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 26 яну 2018 02:58

gogovcite написа:Като гледам Сако не играе в някой европейски гранд. Явно имаше проблеми с дисциплината, но футболните му качества не са достатъчни за да преглъща Клоп проблемите. Пресен пример е Коутиньо, който беше търпян доста време.
Стъридж не е направил един запомнящ се мач откакто Суарес си тръгна. И за пръв път чувам, че треньорът трябва да дава място в титулярния състав, за да си възвръщал някой формата. Обратното е, момци. Трябва да си заслужиш място в мачовете по време на тренировките. Клоп е с този човек всеки ден и съм сигурен, че е напълно наясно какво може да очаква от него в мачовете. Ние също го видяхме в епизодичните му прояви. Никой не му е виновен на Стъридж освен самия той.
Не смятам, че Клоп гради отбор от любимци. В негов интерес е отборът да върви добре.

Ето това е нивото на форумните спецове. Те викат любимец, на играчите които спазват указанията на треньора и отборната дисциплина и понеже не се пускат техните любимци, треньора бил инат и имал его. Виж как си обесняват цялата ситуация в отбора.
Най-обичат да разказват какво не можел Фирмино, а какво може никога не казват. Кога Стъридж щеше да вкара 2рия гол на Сити :?:
Да тръгне да гони този безнадежден пас и да се пребори със Стоунс - ама точно на кукуво лято. Оня даже вика-не го гледай колко гола е вкарал Фирмино :lol: Сега и това трябва да не гледаме за да може да му докарат нападател, дето щял да ги надбягва от центъра. Хубаво бе Оня, ама те Суонзи играха цял мач с 9 души в наказателното поле. Кой по-напред щеше да надбяга твоя човек от центъра :lol: Всеки път мучите едно и също, дето на вас ви се иска, ама всъщност сте много далеч от истината.
Оня ти Жезус колко по-различен нападател ти се вижда от Агуеро :?: На него ли викаш план Б?!?!? Зашото нали все говорите за някакви нападатели план Б за закучени отбори? Ти да забеляза миналата година как Агуеро беше забит пейка, защото не пресираше, а ЯЯ Туре най-силния им играч предните години, даже аха-аха да се махнат от Сити?А Роналдиньо да си забелязал как беше разкаран от Барса? Или и Пеп си я кара на любимци? А Коща да си забелязал как беше изгонен за дисциплинарни издънки? Или и Конте я кара на любимци? Ама какви Роналдиньовци, какви Кощи-Клоп изгони Сако :lol: Ами да точно така ще е - най-лесното обяснение за вашите първосигнални мозъци. Всеки си има любимци, ама Клоп най-много от всички :lol: Клоп ползваше Сако първата година, защото това беше заварил и даде шанс на АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ, включително и на бледи юноши като Чиривела, Роситър, Рандъл, Бранагън и още една камара. Айб даже му беше титуляр. Мисля че имаше статистика, че е ползвал 36 играча за периода окт15-май16. И това той го направи за да се запознае с качествата на всеки и да си прецени кой ще му върши работа на НЕГО, не на вас. От там нататък се развартя една метла и вашите любимци бяха разкарани полека-лека, а неговите останаха :lol: За ваше съжаление :mrgreen: За мен няма никакъв проблем, че докара титана Клаван и с него влязохме в топ 4, а разкара черния Барези, с който Стоук на ушиха 6:1. Ако за вас е проблем - решавайте си ги както искате.
И последно за двамата скаута на млади таланти- вие Гари Кейхил бяхте ли го чували, като беше на 20г. А колко го броиха после от Челси?!?!?!? Ама ще кажете, той после почнал да играе - почнал защото е имал треньор зад гърба, да му изтърпи грешките. Или преведено по вашему, просто му е бил любимец и онзи го е тикал :lol:

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 26 яну 2018 03:43

Thsmith написа:
KOPScousers написа:
SgtLiberty написа:Стъридж е стъклен и след 2014 тръгна на долу като игра и то много и Клоп не му е виновен,а за Сако хакарктера му изяде главата плюс лошата дисциплина,явно са неща на които Клоп държи,иначе си ме кефеше много ама уви. А Абумеянг може и да е уникален нападател ама ич не ми трябва с това си поведение което демонстрира в БвБ да ни трови съблекалнята.

Клоп работи два сезона с него в Дортмунд и не съм чувал да са имали някакви проблеми.

aa беше му забранил да ходи със шарени маратонки или нещо такова :lol:

май имаше нещо такова :mrgreen:
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 26 яну 2018 09:16

Liverpool_EC написа: За мен няма никакъв проблем, че докара титана Клаван и с него влязохме в топ 4, а разкара черния Барези, с който Стоук на ушиха 6:1. Ако за вас е проблем - решавайте си ги както искате.
И последно за двамата скаута на млади таланти- вие Гари Кейхил бяхте ли го чували, като беше на 20г. А колко го броиха после от Челси?!?!?!? Ама ще кажете, той после почнал да играе - почнал защото е имал треньор зад гърба, да му изтърпи грешките. Или преведено по вашему, просто му е бил любимец и онзи го е тикал :lol:

Е, с "титана" Клаван паднахме от Сити 0:5. Същата работа :) Обаче добре е, че ме светна защо сме загубили от Стоук с 1:6 - единствено заради Сако. Ти да видиш! :roll:

Извинявай, Гомес ли сравняваш с Гари Кейхил :lol: Я кажи ти сега, колко струва Гомесчо. Тарта заложи на 40 млн, ти на колко го оценяваш :?: :mrgreen:

Onq

Мнениеот Onq » 26 яну 2018 09:18

Gil-galad написа:
Onq написа:Първо Сити нямали заместник на Агуеро, после всички знаели кой бил хаахаха. Двата цитата мои, които си отбелязал не са в никакъв конфликт, а напротив, допълват специфичните действия на централния нападател. Фирмино няма спринт-факт. Фирмино не може да мине никой ек ек- факт. Фирмино е най-добър в двойните и в извеждащите подавания-факт, кажи сега къде му е мястото на терена. И заеби с тва колко гола бил вкарал. Относно това колко шансове са били дадени на Стърдиж,та той не е записал 90 минути за първенство от мача с Бърнли на 16.09.2017-та. Предишните му пълни 90 за първенство са 11.05.2016-та . Виж и колко е играл общо когато не е бил контузен и после ми говори как Клоп нямал любимци https://www.flashscore.com/player/sturridge-daniel/fwlDnzTg/
Сигурен съм ,че където и да отиде ще се представи на ниво,но дано да е в Интер, че Рома са ми мега гнусен тим.

Ясно, че ютюб клипчетата са подвеждащи ама пък представяте ли си Фирмино ако можеше да мианава хора ек-на-ек, какво щеше да е...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AKx8LOOREeM[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=B_th8R3Vgq4[/youtube]

Е да ама не може. От двата клипа дето си пуснал има един случай и то е с гръб прави финта на Зидан и тва е. Няма експлозивност за съжаление и мястото му е за десятка а не девятка, там ще бъде много по-полезен

Onq

Мнениеот Onq » 26 яну 2018 09:42

Liverpool_EC написа:
gogovcite написа:Като гледам Сако не играе в някой европейски гранд. Явно имаше проблеми с дисциплината, но футболните му качества не са достатъчни за да преглъща Клоп проблемите. Пресен пример е Коутиньо, който беше търпян доста време.
Стъридж не е направил един запомнящ се мач откакто Суарес си тръгна. И за пръв път чувам, че треньорът трябва да дава място в титулярния състав, за да си възвръщал някой формата. Обратното е, момци. Трябва да си заслужиш място в мачовете по време на тренировките. Клоп е с този човек всеки ден и съм сигурен, че е напълно наясно какво може да очаква от него в мачовете. Ние също го видяхме в епизодичните му прояви. Никой не му е виновен на Стъридж освен самия той.
Не смятам, че Клоп гради отбор от любимци. В негов интерес е отборът да върви добре.

Ето това е нивото на форумните спецове. Те викат любимец, на играчите които спазват указанията на треньора и отборната дисциплина и понеже не се пускат техните любимци, треньора бил инат и имал его. Виж как си обесняват цялата ситуация в отбора.
Най-обичат да разказват какво не можел Фирмино, а какво може никога не казват. Кога Стъридж щеше да вкара 2рия гол на Сити :?:
Да тръгне да гони този безнадежден пас и да се пребори със Стоунс - ама точно на кукуво лято. Оня даже вика-не го гледай колко гола е вкарал Фирмино :lol: Сега и това трябва да не гледаме за да може да му докарат нападател, дето щял да ги надбягва от центъра. Хубаво бе Оня, ама те Суонзи играха цял мач с 9 души в наказателното поле. Кой по-напред щеше да надбяга твоя човек от центъра :lol: Всеки път мучите едно и също, дето на вас ви се иска, ама всъщност сте много далеч от истината.
Оня ти Жезус колко по-различен нападател ти се вижда от Агуеро :?: На него ли викаш план Б?!?!? Зашото нали все говорите за някакви нападатели план Б за закучени отбори? Ти да забеляза миналата година как Агуеро беше забит пейка, защото не пресираше, а ЯЯ Туре най-силния им играч предните години, даже аха-аха да се махнат от Сити?А Роналдиньо да си забелязал как беше разкаран от Барса? Или и Пеп си я кара на любимци? А Коща да си забелязал как беше изгонен за дисциплинарни издънки? Или и Конте я кара на любимци? Ама какви Роналдиньовци, какви Кощи-Клоп изгони Сако :lol: Ами да точно така ще е - най-лесното обяснение за вашите първосигнални мозъци. Всеки си има любимци, ама Клоп най-много от всички :lol: Клоп ползваше Сако първата година, защото това беше заварил и даде шанс на АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ, включително и на бледи юноши като Чиривела, Роситър, Рандъл, Бранагън и още една камара. Айб даже му беше титуляр. Мисля че имаше статистика, че е ползвал 36 играча за периода окт15-май16. И това той го направи за да се запознае с качествата на всеки и да си прецени кой ще му върши работа на НЕГО, не на вас. От там нататък се развартя една метла и вашите любимци бяха разкарани полека-лека, а неговите останаха :lol: За ваше съжаление :mrgreen: За мен няма никакъв проблем, че докара титана Клаван и с него влязохме в топ 4, а разкара черния Барези, с който Стоук на ушиха 6:1. Ако за вас е проблем - решавайте си ги както искате.

Ти си развалена плоча бре. Никой не е казал ,че Фирмино е слаб, бях супер доволен от привличането му и все още съм. Просто налагането му на тази позиция лишава отборът от топ нападател. Фирмино си ги вкарваше тези голове и в Хофенхайм вкарва си ги и тука. Няма нужда да е център нападател за да бележи толкова. Стърлинг и Салах са крила , но вкарват повече от 99 % от напдателите в Англия. Въпросът за мен никога не е бил Фирмино или Стърдиж, а защо не Фирмино и Стъридж. Бил давал шанс Клоп на всички, кога? В един мач в тиквената купа. Аре стига глупости. Какво си ми изписал десет реда за Гуардиола и дали той има любимци, какво ме интересува ман сити, тук говорим за Клоп и Ливърпул. Реалиста даде достатъчно примери за това как не работи с равен аршин. Всеки може да има слаб мач, но не всеки след един слаб мач бива забит на пейката за месеци, като преди тва пак е седял месеци там.Точно Стърдиж беше играч, кйто можеше да реши мача, както го направи в предпоследния си мач, в който игра. Той може и да бяга без да бъде настигнат и да покаже техника на една носна кърпичка и да бие рязко или да направи светкавично двойно точно с Фирмино и да го вкара под плонжа на вратаря преди той да е разбрал какво става. Фирмино никога не е на върха на двойните подавания. Той е човекът, който изостря атаката със скрит пас и тва е най-голямата му сила. На мача със Суонзи нямаше по-слаб играч от Фирмино. Нямаше вярно отиграване, а на края със затворени очи изтърва 10000% положение. Това не го прави слаб играч, но ако се беше случило на някой друг, нямаше да помирише терен след такъв мач. Клоп си има любимци, и който го отрича е кон с капаци. То бива да защитавате Клоп като матросов на амбразурата, но чак толкова не бива. Голям треньор, голям мотиватор, луд симпатяга е , гори в мачовете, но си има недъзи. Инатът и високомерието му пречат да се развие до край.

Tart
Контакти:

Мнениеот Tart » 26 яну 2018 10:38

realist написа:
Извинявай, Гомес ли сравняваш с Гари Кейхил :lol: Я кажи ти сега, колко струва Гомесчо. Тарта заложи на 40 млн, ти на колко го оценяваш :?: :mrgreen:

Явно трябва да пояснявам и обяснявам всичко :) . Transfermarket определя стойността му на 18м евро..там може да вземеш "минималната цена". Последното, което четох..е не помня спортната обсерватория, но бяха взети, оценени "години","потенциал за развитие","спортно технически качества(развити последната година и за развиване) и т.н. Беше втори по скок в цената..след Габриел Жесус..оценката..39м евро.Transfermarket определяше цена за Гомес, преди 18 месеца - 5м евро..малко преди това - 3м евро. В контекста на коментара ми на твоя..че който и да вземеш от публиката ни ще се представи по-добре от него :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Ливърпул”