Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
На линияmetodito
- Контакти:
Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)
Ми в осем от десет случая те такива привличат. Вчера се чудих. Ако успеем да привлечем този младеж, Ондженда, и той се окаже точно, като тея крила в Холандия - изключително бързи и технични машинки... кой ще играе с него. В смисъл, там е нещо често, отнема една такава машинка топката в своето поле и включва турбото. Врум-врум, за секунди е в тяхното поле и най-често по земя търси играчите в наказателното, които са бягали през време на контрата с него наравно... При нас кой? Може би Черната сила? Имаше нещо подобно с Гари. Гари вече пред вратата им, Цецо Генков ся тръгва със специфичното си темпо...
Последна промяна от metodito на 11 яну 2018 10:15, променено общо 1 път.
metodito написа:Никой не е "пищял" при наемник, който става. Поне аз не помня някой да е мрънкал за Йорга, за Жо, Зе и тъ нъ. Аз се учудвах, че примерно тук се троли един Аниете, който беше преместен на крилото и веднага беше "разкрит", че не става, а просто не е за крилото, още повече за това, което съвпада с крака, с който се подпира... За Гомес как примерно да кажеш лоша дума? Черната сила пък за мен не става като футболни качества за нападателя, който ни трябва, но момчето има желание да се докаже. Което е хубаво. И публиката го вижда. Сашко също нямаше качества за "Левски", но и той не съм го виждал да се пести. Играеше с голям хъс.
До момента Гомес не показва с абсолютно нищо, че заслужава да играе в Левски, да не говорим за гарнираното му титулярно място... Има сносно центриране и до там...
Човек трябва да е сляп, за да не види, че испанецът играе изключително бавен футбол, абсолютно предвидим, бавно боравене с топката, бавна скорост и т.н. Да не забравяме, че при наказанието му за мача с Дунав (п-во) ни беше най-добрия мач (откъм скорост, атаки и т.н.)...
Не знам каква подготовка ще направи, но трябва да вдигне нивото поне 2-3 пъти.
"Черната сила" нямал според теб качества за нападател? Да, не е технически перфектен, както и му куца ФП, но момчето си върши работата повече от перфектно, предвид субективните фактори...
metodito написа:Ми в осем от десет случая те такива привличат. Вчера се чудих. Ако успеем да привлечем този младеж, Ондженда, и той се окаже точно, като тея крила в Холандия - изключително бързи и технични машинки... кой ще играе с него. В смисъл, там е нещо често, отнема една такава машинка топката в своето поле и включва турбото. Врум-врум, за секунди е в тяхното поле и най-често по земя търси играчите, които са бягали през време на контрата с него наравно... Може би Черната сила?
Този младеж не е играл официален мач от миналата година лятото...
Миналият трансферен прозорец пак е бил "свободен агент", а никой не го е искал...
Сам си прави изводът как ще "включва турбото и ще прави врум-врум"...
П.С. Дано, ако подпише, ме опровергае...
-
На линияmetodito
- Контакти:
Е, Гомес е на 32, човек.
А за един централен нападател да си върши "перфектно" работата, означава да вкарва почти всеки мач. Все пак, както и отбелязах, показва желание да успее момчето, иска.
-
Jordan1914
- Контакти:
Спартак Търнава иска Роман Прохазка?!?!

- damyanov1963
Jordan1914 написа:Спартак Търнава иска Роман Прохазка?!?!![]()
![]()
Даже Роман си подготвял жилище в Търнава.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- modor
- Контакти:
Меридиан мач.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
-
На линияmetodito
- Контакти:
Беше титуляр всеки мач при Роси. Move along, фейк нюз.
-
Serafim
- Контакти:
Ако му е писнало от "развитие в застой" нищо чудно да си иде в родината човека. И с тях и с нас ще се бори за влизане в ЕКТ.
Аз се надявах, че Гомес като го върнат по-назад, ще играе подобно на Дяков. Вярно, че той е подчертано дефанзивен халф, но има много добър поглед над играта и умее пасовете, играе силно под напрежение и рядко губи топката. Освен това и тича много.
Аз се надявах, че Гомес като го върнат по-назад, ще играе подобно на Дяков. Вярно, че той е подчертано дефанзивен халф, но има много добър поглед над играта и умее пасовете, играе силно под напрежение и рядко губи топката. Освен това и тича много.
Последна промяна от Serafim на 11 яну 2018 11:27, променено общо 1 път.
Абе хора кога ще почнат да се привличат БЪЛГАРИ най-сетне в Левски?? Винаги отбора е бил силен с българи какви са тия африканци постоянно нямам думии