Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот gihuelo » 09 яну 2018 21:19

CaptainBertorelli написа:Тук спорите с един трол и с един, с който не трябва да се спори след 20:00. Тролът не е имтересен, той би тролил и подуенци по възможност. Онзи другия, фена на школите и сега твърди, че нямали нищо общо с Пеевски, защото нямало доказателства. Смятайте за какви принципи става дума...

Добавям и един от Ловеч ,които никога не е прав:)

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 09 яну 2018 21:20

Кашчей написа:
Ozzimozzi написа:
Кашчей написа:
Ozzimozzi написа:
Кашчей написа:
delqnski47 написа:Празни приказки.Отговарям ти както ти отговаряш.И не съм тънкообиден.Даже си имам принципи да не банвам срещу лични обиди.

Ти наистина ли смяташ за празни приказки нарушениета на Кралев на Закона за държавната собственост и на Закона за концесиите, поединично и накуп?
Въобще наясно ли си за какви закони става дума и как ги е нарушил?

А ти знаеш ли, че днес бай Пешо наруши закона за движение по пътищата и го хванаха да пресича на червено? Аз като цесекар си посипвам главата с пепел заради бай Пешо!

Нарушението на бай Пешо с какво ощети държавата? Ти изобщо четеш ли какво пишеш? Сравняваш един бай Пешо (хипотетичен) с реални закононарушения от страна на министър?!
Аз пък не виждам къде е вината на ЦСКА при нарушението на бай Пешо или на Кралев да кажем. По същата логика трябва да се запитаме виновни ли сме ние цесекарите, че Софиянски даде Виваком арена на динамовци, ощетявайки държавата? :) Ти като припозна Дунав и ощети държавата ние ли сме виновни? Ай сиктир!

Аз пък не виждам къде съм написал, че нарушенията са на ЦСКА..по-скоро на ЦСКА-София. Всъщност има едно-подава документи с невярно съдържание, защото, като "ЦСКА-София" може да даде отчет за сезон 2016-2017, но не и за сезон 2014-2015, ако е съвсем нов клуб, който не е развивал дейност в съответният период. Ти как мислиш..може ли да се даде отчет за този сезон, но с името "ЦСКА-София"?

Ако проблема не касае ЦСКА, то това няма отношение към темата. В тази държава весеки ден някой нарушава някакви закони и трябва ли всичко да го пренасяме тук? Не виждам за какво плачете! Ти специално като стар припознавач, би трябвало да си най-малко гузен, че твоят отбор е ощетил държавата!
[offtopic]Потребителя над мен е много прав! :arrow: :arrow: :arrow:[/offtopic]
Последна промяна от Ozzimozzi на 09 яну 2018 21:21, променено общо 1 път.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 яну 2018 21:21

Кашчей написа:
Наистина ли е спазен интересът на държавата?
Ти нарушение не виждаш, защото не си запознат със съответните закони. Не си запознат, защото не те интересуват, което е донякъде нормално. Не е нормално, когато ти кажат че има нарушение, ти да кажеш "не ме интересува, защото е в интерес на моят клуб" В такъв случай ще е добре да не подскачаш, когато нарушението не е в интерес на твоят клуб. Да ти обяснявам ли защо, или и сам ще се сетиш?!

Нарушение е тогава когато не се спази интереса на някои от двете страни,а такова ние имаме като спазване и в двата случая.Ти можеш да казваш,че и Земята е плоска,трапецовидна.Няма проблем.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 яну 2018 21:22

Ozzimozzi написа:Ако проблема не касае ЦСКА, то това няма отношение към темата. В тази държава весеки ден някой нарушава някакви закони и трябва ли всичко да го пренасяме тук? Не виждам за какво плачете! Ти специално като стар припознавач, би трябвало да си най-малко гузен, че твоят отбор е ощетил държавата!

Ся щи каже,че нищо не било ''местено'' в Русе и ,видиш ли,това било ''моралното забърсване на дълговете под килима''. :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 яну 2018 21:26

delqnski47 написа:
Ozzimozzi написа:Ако проблема не касае ЦСКА, то това няма отношение към темата. В тази държава весеки ден някой нарушава някакви закони и трябва ли всичко да го пренасяме тук? Не виждам за какво плачете! Ти специално като стар припознавач, би трябвало да си най-малко гузен, че твоят отбор е ощетил държавата!

Ся щи каже,че нищо не било ''местено'' в Русе и ,видиш ли,това било ''моралното забърсване на дълговете под килима''. :mrgreen:

Има си раздел на "Дунав 2010" и въпросите за него -там, нали, г-н Модератор?!. Гледам, че ти и там си мод, явно всички бивши цесекари сте яко запознати с нещата около "Дунав 2010"!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 яну 2018 21:27

delqnski47 написа:Има отлив на фенове,защото няма интересни мачове с противници в Европа.Като има такива мачове - ще има и фенове.Иначе аз лично ще се радвам модела ''Литекс'' да се приложи на Армията,защото е донякъде успешен.Както казах,топлата вода не е нужно да се търси.Тя е намерена.Смятам също така че и интересите на държавата ще бъдат покрити.

Той моделът Литекс барабар със самият Литекс вече си е на Армията. И какво постигна Литекс?
Интересите на държавата...до онзи ден серете по държавата, сега гледате да ѝ покриете интересите... :)
Стига с тия смешки, ти поне не си от ганчувите тролове тука, дето мажат с гъз и език в името Му.
Каква Европа те гони с този допотопен футбол? С тези ли бабугери и нигери, свършващи въздуха в 55 минута ще играеш там? Ми нали те хваща някой от Скандинавията и те качва на черешата!
Освен физически, те са и тактически неграмотни. Тази трупа върши работа само тука, и то под условия. Ма Каранга го хвана исландеца и не му даде да диша (този викинг определено е грамотен играч). Ама никакви шансове в ЕКТ, забрави!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 09 яну 2018 21:32

Каранга освобождаваше място за Тиаго, който я мушна два пъти покрай неориентирана исландска топола. Но това на 7+ не се вижда!
Последна промяна от CaptainBertorelli на 09 яну 2018 21:41, променено общо 1 път.
Хайл Мусолини

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 яну 2018 21:34

Кашчей написа:
Ozzimozzi написа:
Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:Ти питаше за нарушен закон. Отговаряш, като....ще си спестя сравнението, защото си много тънкообиден!

Празни приказки.Отговарям ти както ти отговаряш.И не съм тънкообиден.Даже си имам принципи да не банвам срещу лични обиди.

Ти наистина ли смяташ за празни приказки нарушениета на Кралев на Закона за държавната собственост и на Закона за концесиите, поединично и накуп?

А ти знаеш ли, че днес бай Пешо наруши закона за движение по пътищата и го хванаха да пресича на червено? Аз като цесекар си посипвам главата с пепел заради бай Пешо!

Нарушението на бай Пешо с какво ощети държавата? Ти изобщо четеш ли какво пишеш? Сравняваш един бай Пешо (хипотетичен) с реални закононарушения от страна на министър?!

Драги ми Професоре,след като си убеден че министър Кралев е нарушил законите на Република България защо не сезираш Прокуратурата и по този начин да възтържествува Правдата и ти да станеш неин носител.Сега по-сериозно,кажи ми за кой път повтаряш едно и също и само трупаш едни бройки коментари без да ни казваш нищо съществено.Ако имаше нещо незаконно при даването на базите на ЦСКА нали първи газдовците щяха да заведат дела и да атакуват търга,мислиш ли че Домусчиев и Пеевски щяха да оставят на мира Ганчев ако имаше и най-малкото съмнение за закононарушение.Не знам защо всички от моралния сектор забравяте че този "подарък" от държавата струва на ФК ЦСКА-София над 800 хил.лв. годишно,няма друг футболен клуб в България подложен на подобен рекет от държавата,няма и кой друг собственик освен Гриша Ганчев да дава такива луди пари само защото си държи на думата дадена пред феновете на ЦСКА .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 яну 2018 21:37

peliforewer написа:
Кашчей написа:
Ozzimozzi написа:
Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:Ти питаше за нарушен закон. Отговаряш, като....ще си спестя сравнението, защото си много тънкообиден!

Празни приказки.Отговарям ти както ти отговаряш.И не съм тънкообиден.Даже си имам принципи да не банвам срещу лични обиди.

Драги ми Професоре,след като си убеден че министър Кралев е нарушил законите на Република България защо не сезираш Прокуратурата и по този начин да възтържествува Правдата и ти да станеш неин носител.Сега по-сериозно,кажи ми за кой път повтаряш едно и също и само трупаш едни бройки коментари без да ни казваш нищо съществено.Ако имаше нещо незаконно при даването на базите на ЦСКА нали първи газдовците щяха да заведат дела и да атакуват търга,мислиш ли че Домусчиев и Пеевски щяха да оставят на мира Ганчев ако имаше и най-малкото съмнение за закононарушение.Не знам защо всички от моралния сектор забравяте че този "подарък" от държавата струва на ФК ЦСКА-София над 800 хил.лв. годишно,няма друг футболен клуб в България подложен на подобен рекет от държавата,няма и кой друг собственик освен Гриша Ганчев да дава такива луди пари само защото си държи на думата дадена пред феновете на ЦСКА .

Защото нямам НатУрален акт за всичко изписано от теб :mrgreen:

Идея си нямаш колко неща не знаеш, но така сте вие, с НатУралните актове!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 09 яну 2018 21:45

Кашчей написа:
peliforewer написа:
Кашчей написа:
Ozzimozzi написа:
Кашчей написа:
delqnski47 написа:Празни приказки.Отговарям ти както ти отговаряш.И не съм тънкообиден.Даже си имам принципи да не банвам срещу лични обиди.

Защото нямам НатУрален акт за всичко изписано от теб :mrgreen:

Идея си нямаш колко неща не знаеш, но така сте вие, с НатУралните актове!

А вие с „Айброксите” как сте бре, г-н Засада?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “ЦСКА”