Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Кашчей » 09 яну 2018 20:51

delqnski47 написа:
Кашчей написа:Ти питаше за нарушен закон. Отговаряш, като....ще си спестя сравнението, защото си много тънкообиден!

Празни приказки.Отговарям ти както ти отговаряш.И не съм тънкообиден.Даже си имам принципи да не банвам срещу лични обиди.

Ти наистина ли смяташ за празни приказки нарушениета на Кралев на Закона за държавната собственост и на Закона за концесиите, поединично и накуп?
Въобще наясно ли си за какви закони става дума и как ги е нарушил?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 09 яну 2018 20:51

sin4ec написа:
delqnski47 написа:То не е наш проблем,защото проблем нямаме,ако изключим 3-те години,които не ни се полагат в Европа.После всичко си тръгва как си беше преди.Така че проблем няма.Във фолклора дали ще присъства прасета или Литекс най-малко ме боли шмайзера(твой патент) :lol:

Проблемът е, че Литекс присъства не само във фолклора, а навсякъде около вас. И като лиценз, и като ЕИК, и като школа, персонал, шеф, спортен директор, методи на работа, абе просто сте си Литекс.
Логиката ви е изкривена. Според нея утре ние припознаваме Левски( Карлово-примерно), отебаваме дълговете за сметка на " кирливото АД" и влизаме начисто в Супер ППЛ с историята и статистиката на Левски. Забележи, че припознаваме отбор, който даже няма да има тригодишна забрана( има такива варианти).
И това ще е Левски, така ли?
Що си говорите с гъзовете? :)
Отново празни приказки, или както ти сам каза - говориш с гъза си!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 яну 2018 20:52

Синчец, правете здрава подготовка, че има няма месец и нещо ви почваме на къс пас 5 от 5! :mrgreen:
@ Ние живеем за тия мачове, особено аз де :lol: ! Всяка победа над сините е нещо, което не можеш да си купиш с пари!
Чувството е страхотно да го ева... :lol: :lol: :lol:

ПП Дай боже 8:0... 8 положения да имаме и 8-те да влязат!
Последна промяна от Teo на 09 яну 2018 20:54, променено общо 1 път.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 09 яну 2018 20:53

Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:Ти питаше за нарушен закон. Отговаряш, като....ще си спестя сравнението, защото си много тънкообиден!

Празни приказки.Отговарям ти както ти отговаряш.И не съм тънкообиден.Даже си имам принципи да не банвам срещу лични обиди.

Ти наистина ли смяташ за празни приказки нарушениета на Кралев на Закона за държавната собственост и на Закона за концесиите, поединично и накуп?

А ти знаеш ли, че днес бай Пешо наруши закона за движение по пътищата и го хванаха да пресича на червено? Аз като цесекар си посипвам главата с пепел заради бай Пешо!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 яну 2018 20:56

Teo написа:Синчец, правете здрава подготовка, че има няма месец и нещо ви почваме на къс пас 5 от 5! :mrgreen:
@ Ние живеем за тия мачове, особено аз де :lol: ! Всяка победа над сините е нещо, което не можеш да си купиш с пари!

Бе не знам кого почвате, ама да видим как ще я свършите. :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 яну 2018 21:03

sin4ec написа:
delqnski47 написа:То не е наш проблем,защото проблем нямаме,ако изключим 3-те години,които не ни се полагат в Европа.После всичко си тръгва как си беше преди.Така че проблем няма.Във фолклора дали ще присъства прасета или Литекс най-малко ме боли шмайзера(твой патент) :lol:

Проблемът е, че Литекс присъства не само във фолклора, а навсякъде около вас. И като лиценз, и като ЕИК, и като школа, персонал, шеф, спортен директор, методи на работа, абе просто сте си Литекс.
Логиката ви е изкривена. Според нея утре ние припознаваме Левски( Карлово-примерно), отебаваме дълговете за сметка на " кирливото АД" и влизаме начисто в Супер ППЛ с историята и статистиката на Левски. Забележи, че припознаваме отбор, който даже няма да има тригодишна забрана( има такива варианти).
И това ще е Левски, така ли?
Що си говорите с гъзовете? :)

И кво му е.Изпипано отвсякъде.Какъв е проблема с метода на работа на Литекс.За кво тряя да откриваме топлата вода като тя вече е открита?
И не сме отебали дълговете...поне не цялата част.Тва че ще се плати чрез търг - аз не виждам проблем.О това,което съм чел от тебе май и ти не виждаш проблем в това.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 яну 2018 21:04

sin4ec написа:
Teo написа:Синчец, правете здрава подготовка, че има няма месец и нещо ви почваме на къс пас 5 от 5! :mrgreen:

Синчец, не виждам как ще се докопате до равен поне един път от 5-те мача... :lol:
@ Покажем ли играта от последните 5-6 мача есента, на резултат ще бъдете първите два мача в чест на Баба Марта :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 яну 2018 21:06

Ozzimozzi написа:
Кашчей написа:
delqnski47 написа:

А ти знаеш ли, че днес бай Пешо наруши закона за движение по пътищата и го хванаха да пресича на червено? Аз като цесекар си посипвам главата с пепел заради бай Пешо!

Нарушението на бай Пешо с какво ощети държавата? Ти изобщо четеш ли какво пишеш? Сравняваш един бай Пешо (хипотетичен) с реални закононарушения от страна на министър?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 яну 2018 21:07

Кашчей написа:
delqnski47 написа:

Аз нарушение не виждам,а спазване както на нашия интерес като фенове така и на интересите на държавата.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 яну 2018 21:08

Teo написа:
sin4ec написа:

Синчец, не виждам как ще се докопате до равен поне един път от 5-те мача... :lol:
@ Покажем ли играта от последните 5-6 мача есента, на резултат ще бъдете първите два мача в чест на Баба Марта :mrgreen:

Ако ви свири Кабаков, всичките мачове ще ги вземете.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”