delqnski47 написа:Много ме кефи как някои хора виждат у ''новосъздал се клуб'' някакво ''морално измиване на ръцете'',което пак коства загуби за тези,които имат да вземат пари и постоянно си натякват тъпата пропаганда колко ''морална постъпка била'' като същевременно отново се губят пари.Много ''по-морално'',видиш ли,било да си направиш чисто нов клуб без да платиш и стотинка от старите задължения,вместо да участваш на търг,бази и т.н. с цел да покриеш някаква част от тях.Да ти имам провинциалната логика,но какво се учудвам.
А ти, забавляващият се, какво морално виждаш в това, да домъкнеш от на майната си, малко вляво и леко надолу, един клуб в София, и да обявиш на всеослушание, че видиш ли, това е клубът, който е създаден в София през 1948-а? Не усещаш ли, че този клуб няма никакво право да твърди, че е на 70 години, след като тази година навършва 97?
И да, клубът фалира, имуществото се разпродава, а на негово място се
създава нов клуб. Всички са така досега, с изключение на вас.
Не разбрах, като приехте преименуваният "Литекс-Ловеч" как овъзмездихте ощетените от ЦСКА?
ПП-Може пак да ме баннеш, защото ти винаги намираш повод, дори и да няма причина, но хайде, като модератор, да спреш с обиди и предизвикателства към определени потребители, става ли?!? Дори не знаеш какво е провинция, наясно ли си с това?!