Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

maxi1914
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот maxi1914 » 09 яну 2018 15:00

metodito написа:
maxi1914 написа:
metodito написа:Брей, от Ередивиси. Доообре. Цвьоле са един от хитовете в Холандия в момента.

https://uk.soccerway.com/players/hervin-ongenda/215660/

Миналата година има цели 3 мача. Като резерва. :lol:

Краев като имаше 50 мача та вързахме .

Осъзнаваш ли що за дивотия каза? Абе, какво ли се учудвам. Нашето винаги не става, чуждото винаги е по-добро! Кой ще ни уважава, като нямаме самочувствие. Като отидат в чужбина, българите масово плюят родината си и сънародниците. Не народ. а... :!:

За какво да те уважават бе човек за 20 години един Бербатов и 2ма Петрови . И до там . Каква чужбина понеже Чочев,Гълабинив, Краев , ако искаш и Божинов дето имаше потенциал кажи ми кои постигна нещо в чужбина . Само един посочи преспективен играч защото аз не се сещам . Посочи ми един дето ще струва нас 500 хил . евро без да е играл една година и е играл с такива звезди . Човек който не се е наложил в ПСЖ заради милионната селекция .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 яну 2018 15:02

Извади всички голове, които Краев е вкарал във всички турнири и извади точките, които ни е донесъл, както и мястото, на което щяхме да сме. Помисли за това какво е лицето на "Левски" днес и какво означаваше да имаме голмайстор, не само българин, но и израснал на Герена. Това дете беше всичко онова, което тези легионери не са били и щом са акостирали в "Левски", значи няма и да са. Извинявай, но и Роси го каза за футболистите, които "искат" да дойдат тук.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 09 яну 2018 15:04

maxi1914 написа:Всичките сте станали като бабите пред блока . Много знаете и разбирате и все нещо не ви е на кеф . И вие не знаете какво искате . Когато няма трансфери защо няма . Когато има защо са такива . Идва човек от школата на ПСЖ от която е тръгнал и Обертан . При това избиран два пъти за най-голям талант на школата . Човек играл с Ибра на годините когато се чудехме нашия талант Краев защо не качва килограми . Човек струващ над 500 хил. евро без да играе половин година искан и от Олимпиакос . Едно трябва да ви е ясно този човек има качества . Да има и забележки но това е съвсем нормално за състоянието в което сме от толкова години . Може селекцията да е бавна тромава и каква ли не още . Но едно е ясно поне взимаме хора които хората са гледали по телевизията и са се докоснали до големия футбол . А веднъж заиграл с Ибра ще искаш пак да се върнеш там и то когато си на 22 . Само съпоставете визитките на нашите надежди от цяла България с този и после търсете косури .

Общо-взето най-смисленото мнение. А най-точното определение за феновете, макар да не обичам поставянето под общ знаменател е, че не знаят какво искат. "Ама тоя като Нар, ама то по-добре Стаси, ама то такива, дето не са играли половин година за какво са ни... Абе, защо няма нови, кога ще се вземат играчи? Трябват ни по всички постове, трябват ни вкарвачи и бързи крила".
Нар в близо 60-те си мача за Левски не е преодолял нито един противников играчи, а сигурно бе сред най-бързите футболисти в ППЛ. А Станислав Иванов го мачкат и му отнемат топката, а той не може дори и нарушение да си изработи. За това става дума, като си говорим за тактическа подготовка и грамотност. По-скоро това са нагледни примери за неграмотност. Тоя може да не е нищо особено и да не е в добра кондиция, но със сигурност е на светлинни години пред други (умишлено не казвам наши), около неговите години.

Май много хора пропуснаха това, над което Роси наблегна - че на футболистите (ама тези добрите, дето могат да направят разлика) не им се идва в България. Мисля си, че Спас се опитва да създаде една добра визитка за отбора, като привлича подобни на Обертан, Гомес, този французин, исландски национал, Делио Роси за треньор и тн.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 яну 2018 15:09

maxi1914 написа:
Осъзнаваш ли що за дивотия каза? Абе, какво ли се учудвам. Нашето винаги не става, чуждото винаги е по-добро! Кой ще ни уважава, като нямаме самочувствие. Като отидат в чужбина, българите масово плюят родината си и сънародниците. Не народ. а... :!:

За какво да те уважават бе човек за 20 години един Бербатов и 2ма Петрови . И до там . Каква чужбина понеже Чочев,Гълабинив, Краев , ако искаш и Божинов дето имаше потенциал кажи ми кои постигна нещо в чужбина . Само един посочи преспективен играч защото аз не се сещам . Посочи ми един дето ще струва нас 500 хил . евро без да е играл една година и е играл с такива звезди . Човек който не се е наложил в ПСЖ заради милионната селекция .[/quote]

Не говоря конкретно за това момче от ПСЖ. Някак си много лесно стана добър по дефолт. Да се "наложат" някъде съвсем не е толкова лесен въпрос и тема. Става въпрос за много неща. Няма как да не го пускаш в мачове на мъжете и да очакваш да стане нещо от него. И защо трябва да се налага "някъде" другаде? Не мислиш ли, че е по-важно да помага на нас? Гонзо къде се наложи. Освен може би в Хърватия... Но негов гол ни закара до мач с Ливърпул. Примерно.

Перспективни играчи. ОК, един Панайотов. Кръстев. Дидо.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 яну 2018 15:09

Serafim написа:Тоя може да не е нищо особено и да не е в добра кондиция, но със сигурност е на светлинни години пред други (умишлено не казвам наши), около неговите години.

Обоснови се. Ако искаш, де...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 яну 2018 15:14

Kris_men2000 написа:Франсис Нар -2.Един и десет с вдигнати ръце.Става за разиграващ халф.Изглежда ми малко надебелял.Роси ще го отсвири.

Защо не Жоазиньо 2? Жо колко беше с "вдигнати ръце"? И "елегантен" ли беше?

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 09 яну 2018 15:15

metodito написа:Извади всички голове, които Краев е вкарал във всички турнири и извади точките, които ни е донесъл, както и мястото, на което щяхме да сме. Помисли за това какво е лицето на "Левски" днес и какво означаваше да имаме голмайстор, не само българин, но и израснал на Герена. Това дете беше всичко онова, което тези легионери не са били и щом са акостирали в "Левски", значи няма и да са. Извинявай, но и Роси го каза за футболистите, които "искат" да дойдат тук.

Ти сериозно ли ? Вади си умножавай си на корен квадратен ако искаш . За нашите деца думата е посредственост . След 5 години само ти ще си спомняш за головете на Краев който не доведоха до нищо . Но аз ще помня Аниете и Йорга . И не мисля , че си по-голям капацитет от хората в ПСЖ . Когато играч минал през този клуб на 20 и дойде при нас ма 22 трябва да се радваме а не да гледаме колко е играл . Защото само при евентуален трансфер ще сме на + .

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 яну 2018 15:18

metodito написа:Извади всички голове, които Краев е вкарал във всички турнири и извади точките, които ни е донесъл, както и мястото, на което щяхме да сме. Помисли за това какво е лицето на "Левски" днес и какво означаваше да имаме голмайстор, не само българин, но и израснал на Герена. Това дете беше всичко онова, което тези легионери не са били и щом са акостирали в "Левски", значи няма и да са. Извинявай, но и Роси го каза за футболистите, които "искат" да дойдат тук.

Стига с тоя Краев, де... Ти роднина ли си му, агент ли??? Егати и детето-чудо!!! Дето търка пейката на "Средната земя"! Като остана неоценен и неразбран в Левски, що не го оцениха в Дания? И те ли не го разбраха? А, може би, го "разбраха".

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 09 яну 2018 15:20

metodito написа:
maxi1914 написа:

За какво да те уважават бе човек за 20 години един Бербатов и 2ма Петрови . И до там . Каква чужбина понеже Чочев,Гълабинив, Краев , ако искаш и Божинов дето имаше потенциал кажи ми кои постигна нещо в чужбина . Само един посочи преспективен играч защото аз не се сещам . Посочи ми един дето ще струва нас 500 хил . евро без да е играл една година и е играл с такива звезди . Човек който не се е наложил в ПСЖ заради милионната селекция .

Не говоря конкретно за това момче от ПСЖ. Някак си много лесно стана добър по дефолт. Да се "наложат" някъде съвсем не е толкова лесен въпрос и тема. Става въпрос за много неща. Няма как да не го пускаш в мачове на мъжете и да очакваш да стане нещо от него. И защо трябва да се налага "някъде" другаде? Не мислиш ли, че е по-важно да помага на нас? Гонзо къде се наложи. Освен може би в Хърватия... Но негов гол ни закара до мач с Ливърпул. Примерно.

Перспективни играчи. ОК, един Панайотов. Кръстев. Дидо.[/quote]
Панайотов изобщо не ми го слагай в сметките . Нито ние го направихме играч нито нищо . Наистина добър трансфер но до там е участието на Левски . За Кръстев съм съгласен и е може би единствения който гори в мачовете . За Дидо има много много време .
Как да не говориш конкретно за това момче след като последните ти постове са само за него . И как пък по дефолт решихте , че не става ?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 яну 2018 15:25

Може и да става. Просто, Цвьоле не е Аякс и вероятно, ако беше добър, нямаше да има три мача за една година и то като резерва. Иначе Цвьоле заедно с Утрехт и АЗ играят може би най-симпатичния футбол в момента в Холандия. След Аякс.

Аз говоря за това, че искам да привличаме футболисти, играещи активно в отборите си, а ако е офанзивен футболист да има голове, асистенции... А не да възраждаме кариерата на някакви вечни таланти. На Запад не са като нас и пускат младите, независимо от възрастта им.

Нито ние го направихме играч нито нищо

Тук не съм съгласен. Дано наистина някой италиански отбор не потвърди думите ми.
Последна промяна от metodito на 09 яну 2018 15:30, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Левски”