ППЛ XVII кръг: Локо Пловдив - ЦСКА-София |26.11| 15:30ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ППЛ XVII кръг: Локо Пловдив - ЦСКА-София |26.11| 15:30ч.
Заслужена победа! 
Левски завинаги в моето сърце![
rebelheartous написа:trokadero_ написа:Честита победа , Армейци !
Отборът игра добре , както и Раул Лое показа доста добра игра .
Напред !
Пинто трябва да си се върне до Кристиан Малинов следващия мач. Никакви Раули, никакви Лоета.
На мен Лое ми хареса. Само Енрике беше слаб днес. Добър мач за Десподов. И както винаги, според мен, най-добър е Недялков.
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.
Колко отменени, но всъщност редовни голове имаме вече(за отменения гол на Лое става въпрос в днешния мач)?! Съдиите ли са малоумни, или има директива срещу ЦСКА?!
Като добавим и една засада на Меркадо, която не беше засада, защото той беше покрит от 2-ма футболисти на противника!
При същото положение след подаването на Меркадо, Каранга беше останал сам срещу вратаря! Колко такива положения незачетени имаме също?!
Иначе днес не блестяхме, но контролирахме мача! И заслужено си взехме трите точки!
Като добавим и една засада на Меркадо, която не беше засада, защото той беше покрит от 2-ма футболисти на противника!
При същото положение след подаването на Меркадо, Каранга беше останал сам срещу вратаря! Колко такива положения незачетени имаме също?!
Иначе днес не блестяхме, но контролирахме мача! И заслужено си взехме трите точки!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
- delqnski47
- Контакти:
alexdb написа:delqnski47 написа:alexdb написа:Служебна победа се присъжда като се установят фактите. Това, което се видя по телевизията е, че феновете на гостите пробиха огражденията, нахлуха на терена и станаха причина за спиране на мача.
Това обаче вече е без значение защото съдията и делегата напук на всякакви правила подновиха мача. Отделен въпрос е, че Перукан и компания твърдяха, че целта на новата лига е да се играе футбол на хубави стадиони, а практически за пореден път стана нещо съвсем друго. Реално този стадион не следва да бъде лицензиран и на него да се играят мачове. И изобщо не е само той.
Да,и се вида кристално,че майните вече бяха там и ги чакаха.Нещата няма как да се скрият,има си видео.
Вече е без каквото и да е значение. Разбира се боклуците от БФС по обичайния си начин ще замажат нещата и всичко ще остане безнаказано. Резултатите ги виждаме от години от подобно поведение - празни трибуни и футбол на нивото на футболни джуджета. Ще става и още по-зле.
Еми нищо не можем да направим.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
-
CaptainBertorelli
- Контакти:
blue avalanche написа:Локо Пд бяха излязли, за да загубят. Абсолютна апатия. Никаква реакция след гола. Все едно те водеха с 1-0...
Нищо не намеквам, ама да сравним този мач с мачовете им срещу нас...
Да го сравним. С човек повече се държаха, все едно са с човек по-малко срещу вас.
Хайл Мусолини
Лое много добре игра. Доста топки в средата на терена отне, подава добри пасове, има поглед върху играта. Недялков блести всеки мач. Мотора на отбора.
blue avalanche написа:Локо Пд бяха излязли, за да загубят. Абсолютна апатия. Никаква реакция след гола. Все едно те водеха с 1-0...
Нищо не намеквам, ама да сравним този мач с мачовете им срещу нас...
Няма кво да сравняваш, просто вие и Локомотив сте на едно ниво, и затова ти се струва, че са играли много силно срещу вас.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
skabrin написа:rebelheartous написа:trokadero_ написа:Честита победа , Армейци !
Напред !
Пинто трябва да си се върне до Кристиан Малинов следващия мач. Никакви Раули, никакви Лоета.
На мен Лое ми хареса. Само Енрике беше слаб днес. Добър мач за Десподов. И както винаги, според мен, най-добър е Недялков.
Енрике се опитваше да прави хубави неща, но като цяло си личи, че няма достатъчно игрови минути. Според мен може да бъде полезен.
RedeviL написа:skabrin написа:rebelheartous написа:trokadero_ написа:Честита победа , Армейци !
Напред !
Енрике се опитваше да прави хубави неща, но като цяло си личи, че няма достатъчно игрови минути. Според мен може да бъде полезен.
Аз също го харесвам Енрике, но днес не игра. Според мен не му е мястото на крилото.
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.
- Cheradonna
Идеално се получи,победа,нека троловете да се включат сега!!!! 
https://prnt.sc/13erlpl
Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!