17 кръг /Черно море - Пирин/ 24.11 петък 17.30

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

black sea
Мнения: 658
Регистриран на: 03 авг 2013 22:36
Контакти:

Re: 17 кръг /Черно море - Пирин/ 24.11 петък 17.30

Мнениеот black sea » 24 ное 2017 22:19

Знаете ли кое е най-лошото...това че просто ни е вече абсолютно безразлично, няма тръпка, да се ядосаш, да се изнервиш, емоция няма, никаква. Поне с мен е така и се чудя въобще какво, как и защо да коментирам, тъпо ми е.
Емо Луканов е просто шеф на школата и евентуално там му е мястото. Няма никакъв треньорски опит (за старши треньор на мъжкия отбор), а очевидно и знания и потенциал. Много ми е чудно и странно как обясняват някои колко интелигентен и начетен бил той, а и с не знам си колко дипломи. Ами той горкичкия след всеки мач говори някакви несвързани и нелогични неща, направо тотални глупости. Ето това ме дразни в него и си мисля, ще ме извинявате, че г-н Луканов "хабер" си няма от това нещо наречено футбол, конкретно мъжки футбол. Бих го помолил просто да замълчи докато е старши треньор на Черно море, а после да прави каквото си иска. Не се излагайте повече г-н Луканов, би било добре за самия Вас.
За ръководството и играчите на Черно море...или нищо или само добри думи, както казват някои :lol: :oops:

Marlboro
Мнения: 314
Регистриран на: 08 апр 2009 20:50
Контакти:

Re: 17 кръг /Черно море - Пирин/ 24.11 петък 17.30

Мнениеот Marlboro » 25 ное 2017 07:28

От доста години вече се чудя защо ходя на стадиона.Дори и да вкараме гол даже не се и радвам,все ми е тая.Убиха ми тръпката,емоцията,яда,злобата,радостта и т.н.Бг футбола умря отдавна,играчите в А група не могат да водят топката,не могат да я спрат,не могат да подадат,не могат да шутира отдалеч-поради липса на сила или умение да я уцелат,пък за игра с едно докосване и дума да не става,пълен смях,жива трагедия.Смешно е и жалко,аматьори с професионални договори,получават хиляди на месец за нещо което не могат да правят.И по лошото,сами си вярват.Вярвайте ми,от самозаблудата по лошо няма.И в същото време тренера ходят тук там на стаж,изпити,учат,туй онуй,модерно,лайнерно,си еба ли майката.Връща се и решава да приложи съвременния футбол в своя клуб от Бг.И кво става,нищо.Публиката го плюе,псува иска му оставка,няма резултати.Треньора не е виновен,и най добрата рецепта да имаш,с лай на манджа не става.Така,да видим какво идва отдолу.Опа,момчета на 16,17 години за който е по важен външния вид,обръснати вежди,мишниците,крака,маникюр,педикюр.Момчета който знаят че тренират футбол,ама не знаят в кой отбор са и кой е треньора им.Обаче знаят в коя чалготека ще отидат.Идва едно поколение с промити мозъци,живеещи в болно общество.Поколение с преобърната или липсваща ценностна система.Има още хиляди проблеми,важат за всички клубове.Така че,честно казано,да ти е на и футбола смешен.Нещата ще се оправят когато хората сами решат да се оправят,кардинално.Кой както иска така да ме разбира.

Потребителски аватар
thisisthelife
Мнения: 607
Регистриран на: 07 юни 2015 10:13
Контакти:

Re: 17 кръг /Черно море - Пирин/ 24.11 петък 17.30

Мнениеот thisisthelife » 25 ное 2017 09:24

Елементарна загуба поради елементарната тактика на елементарен треньор. Сега Луканов, Сукуна, Зехиров да си стягат багажите и да не се връщат. Туристи като Миланов също да се приготвят. Разбирам да загубиш, но поне да си се опитал да спечелиш. Ние цял мач разцъкваме в средата на терена и сме убийствено предсказуеми. След поредното разиграване в средата се дава пас към крилото, което ако успее да центрира пак добре, или се бие на големия пръст към Сукуна. Не знам какъв е този фетиш в отбора да бие ъгловите си на първа греда, или на 1 метър пред вратаря. И не разбирам ''професионалистът'' Луканов какво чака да прави смени в края на мача и защо постоянно държи Зехиров и Сукуна на терена, колкото и потресаващо зле да са. Без треньор - толкова.
Truth is hate for those that hate the truth.

ShooterMan
Мнения: 7816
Регистриран на: 23 окт 2010 16:56
Местоположение: Варна
Контакти:

Re: 17 кръг /Черно море - Пирин/ 24.11 петък 17.30

Мнениеот ShooterMan » 25 ное 2017 11:07

Позорен мач. Вече всички идват на Тича за задължителни 3 точки, независимо дали са взимали заплати, дали са последни в класирането или изпадащи....Треньора физкултурник е ясен. За Жоро Илиев 1000 пъти съм писал, че докато има водеща и решаваща роля тоя отбор ще затъва и затъва все повече. Нито фалове може да бие, нито корнери, нито дузпи....а това са РЕШАВАЩИ моменти в днешния футбол и ситуации, които накланят в една или друга посока. Колкото пъти е трябвало да ги наклони на нашата винаги ги е накланял на другата. Още зимата СПЕШНО трябва да се търси класен халф, а Жоро на пейката като помощник, където би трябвало да е и основната му роля. Разбира се, такива мерки един фиклултурник и подлога на шефовете като Луканов никога не би взел, той даже Гонзо го беше шубе да ги вземе, да не говорим за предишните. Не знам кой и как, но от Лудогорец някоя от резервите им в средата тип Кампаняро трябва да бъде взет тук, защото сме тотално БЕЗИДЕЕН отбор и за тази БЕЗИДЕЙНОСТ нито Сукуна е виновен, нито Зехиров, нито някой друг. Още преди година и половина казахме - върнете Жоро, но НЕ ГРАДЕТЕ отбора около него! Е, да, ама не....и от този миг нищо добро не е се е случило на Тича, НЕ СМЕ ИЗИГРАЛИ даже и 1 силен мач, не сме победили даже и 1 силен отбор - нито Литекса, нито Левски, нито Лудогорец, срещу всеки класен отбор бяхме надигравани категорично, а вече и слабаците ни надиграват или надхитрят (защото имаме физкултурник на пейката). Луканов го мислех за по-добър от Прическата, но тогава бяхме къде-къде по мъжки отбор, тук пак си беше крепсот, а и играехме по-добре мамка му, от тоя само Зафиров май е бил по-зле :x
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Xamy
Мнения: 828
Регистриран на: 21 май 2010 23:04
Контакти:

Re: 17 кръг /Черно море - Пирин/ 24.11 петък 17.30

Мнениеот Xamy » 25 ное 2017 13:13

Защо толкова плюеш по Жоро? Той е един от малкото, които знаят какво правят на терена.
Знам, че другите те игнорират, ама не всеки успява.
Виж сега състава и ми кажи - около кого да се гради отбора? Нали няма да ми кажеш Мариян Огнянов? Или пак ще напишеш 20 реда с глупости, завършващи с Ернандес и нищо общо с текущата ситуация.

Колкото до изпълнението на статични - спомням си при последния гол на Жоро Илиев от пряк свободен, беше си казал "абе не съм добър изпълнител, гледам само да прехвърля стената". Нека и други да се пробват. Ама и там ситуацията е същата. Не си ги спомням другите играчи да се изявявали на статични в предишните си отбори, че тук да им се пречи.
А иначе имаше статистика, че в добрите първенства има доста голове от статични, но у нас си няма добри изпълнители, нито има добри заучени комбинации. И у нас, въпреки слабите защити, доста малко голове се вкарват. Туй последното е от мен.

На мен също ми направи впечатление, че играчите нямат желание. Най-добрите играчи у нас явно са и най-големи звезди. Така че няма смисъл да се напрягат да се сборят за спорни топки, да си гонят човека назад или пък да се стараят да напарвят нещо напред. А тоя Сукуна си пази головете, ама не знам за къде...

ShooterMan
Мнения: 7816
Регистриран на: 23 окт 2010 16:56
Местоположение: Варна
Контакти:

Re: 17 кръг /Черно море - Пирин/ 24.11 петък 17.30

Мнениеот ShooterMan » 25 ное 2017 13:29

Аз не плюя по Жоро! Но не може да залагаш бъдещето на клуба в краката на играч на 37 години!!! АЛООО, същите дето сега подскачате като някой НАПОМНИ възрастта на Жоро....наричахте Кривия дъртак, а беше на 32-33!!! Опомнете се. Защо не погледнеш ПРОСТИТЕ ЕЛЕМЕНТАРНИ ФАКТИ:
1. ФАКТ - от 2009 до 2014 - абсолютно нищо запомнящо се на терена, като изключим есента на 2013, когато направихме силни мачове с лидерите. Успехи - никакви за отбора, живутуркане с долната част на таблицата.
2. ФАКТ - Жоро отива в Китай, зима 2014....от там насетне (и да с Ернандес и още други халфове) - Купа на България, Суперкупа, участие в ЕКТ, силен и качествен ОФАНЗИВЕН футбол, идеи и голове
3. ФАКТ - Жоро се връща от Китай 2016 началото - от там насетне - асболютно кръгла нула сме на терена, НИКАКВИ успехи, даже сме вече и явно неконкурентни на терена на всеки по-силен отбор. А днес - даже и на по-слабите. Плюс едно отпадане от деца-аматьори за Купата и там Гонзо няма вина да се разбереме....
Това НЕ Е плюене, това са ФАКТИ! Фактите се, че от няколко сезона той не е същия играч и го говорихме това, говорихме, че НЕ бива да му се поверява ВОДЕЩА роля. Да, ама вие си знаете своето...ами като имаш водеща роля, то хората ще ИЗИСКВАТ от тебе! Няма да изискваме от Огнянов! Царската корона тежжи! Значи да плюеме Огнянов за слабите ни игри (въпреки ,че е с най-много голове), да плюеме крилото Зехиров - дето и 1 сезон няма в отбора ни ежа ни няма....ама ЛИДЕРА, който трябва да дава тон, настроение и качество - аааа, там няма. За мен след дузпата в Подуене кариерата на Жоро е само като помощник треньор и в игра - само ако има много контузени и наказани. Когато се научи да бие преки - да бие, като не може - има и други играчи, да видиме тях...ето, оня англичанин му показа как се бие, 1 удар - 1 гол, 0:1. Това е положението.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Vladislav
Мнения: 1592
Регистриран на: 28 сеп 2010 08:14
Контакти:

Re: 17 кръг /Черно море - Пирин/ 24.11 петък 17.30

Мнениеот Vladislav » 25 ное 2017 15:24

Неразбориите при влизането в игра на Минчев казват всичко за този мач (и не само за този). Тотално безхаберие, пълна аматьорщина и безкрайна незаинтересованост. Ако по някаква причина вчера на стадиона имаше 400 човека следващия път едва ли ще има и 40.

sicilianecat
Мнения: 748
Регистриран на: 23 май 2016 21:22
Контакти:

Re: 17 кръг /Черно море - Пирин/ 24.11 петък 17.30

Мнениеот sicilianecat » 25 ное 2017 19:08

Вижте Верея без пари как играе на Герена, ние на Герена като стъпим и ни омекват краката, до тук късмет за ''Левски'', че Верея не води, Илиян Илиев е направил отбор, който играе футбол и може да се надиграва с всеки отбор, знае и как да се защитава, а ние платежоспособните с големите заплатаджии сме пълни гъби :idea:
Превърнахме се и в домакинска мишка номер 1 на А група, всеки средняк и слабак знае, че може да си вземе точки на ''Тича'', а преди това тук беше кошмарно гостуване за всички... Когато ни липсваше класа и техника, компенсирахме с агресивност и твърда игра, а сега играем мек и посредствен футбол, не става така!


п.с. и докато пиша, гол с ръка в 93-тата за милиционерите, евала :!: :!: :!:

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Мнения: 810
Регистриран на: 24 дек 2010 09:56
Контакти:

Re: 17 кръг /Черно море - Пирин/ 24.11 петък 17.30

Мнениеот BEROE_StZ » 25 ное 2017 20:35

thisisthelife написа:Елементарна загуба поради елементарната тактика на елементарен треньор. Сега Луканов, Сукуна, Зехиров да си стягат багажите и да не се връщат. Туристи като Миланов също да се приготвят. Разбирам да загубиш, но поне да си се опитал да спечелиш. Ние цял мач разцъкваме в средата на терена и сме убийствено предсказуеми. След поредното разиграване в средата се дава пас към крилото, което ако успее да центрира пак добре, или се бие на големия пръст към Сукуна. Не знам какъв е този фетиш в отбора да бие ъгловите си на първа греда, или на 1 метър пред вратаря. И не разбирам ''професионалистът'' Луканов какво чака да прави смени в края на мача и защо постоянно държи Зехиров и Сукуна на терена, колкото и потресаващо зле да са. Без треньор - толкова.

.................
Зехира.....една година след срама с покойния отбор за купата той беше "0" в малкото мачове в които игра. И все гледаше лошо и като че ли беше сърдит за нещо. Не знам Гонзо защо го прибра в Черно море. Доколкото съм го гледал във ваши мачове се стараеше доста повече отколкото в Берое. Любимецът на Хубчев. Тези неща ги писахме още лятото....
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
ogrizko
Мнения: 5148
Регистриран на: 30 ное 2008 13:30
Контакти:

Re: 17 кръг /Черно море - Пирин/ 24.11 петък 17.30

Мнениеот ogrizko » 25 ное 2017 21:18

Доста мислих след двубоя, опитвах се да анализирам защо допуснахме загубата ....превъртах положенията едно след друго ...и достигнах го извода, че паднахме заради контузията на Старокин и извършената принудителна смяна със Стефан Станчев. При положение, че играхме с обърнати крила в края на мача ....то излиза, че по целия ляв фланг сме играли с десничари, което идва май малко в повече. И е прав Луканов като казва, че не бяхме достатъчно конкретни при фала .....сигурен съм, че със Старокин, който е левичар щяхме да сме по-конкретни и нямаше да се стигне до тоя фал отляво и оттам гола в последната секунда. Отделно щяхме да имаме и още една смяна да забавим мача да не ни направят Пирин някоя опасна контра както за съжаление и стана ...стига разбира се да има наличен достатъчно лепкопласт за още смени :oops:
Изображение


Върни се в “Черно море”



Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта