ППЛ: Витоша (Бистрица) - Левски (София) / 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Левски
89
60%
Равен
43
29%
Победа за Витоша
17
11%
 
Общо гласове: 149

fen1914
Мнения: 776
Регистриран на: 06 дек 2008 22:26

Re: ППЛ: Витоша (Бистрица) - Левски (София) / Неделя / 17:30 /

Мнениеот fen1914 » 19 ное 2017 23:54

Очевидно Роси няма идея как да подреди отбора в нападение. Освен това, нямам спомен досега да е дал указание на централен нападател да изпълни дузпа. Днешният мач спокойно можеше да го играе още от началото с трима защитници и с двама нападатели, ама нали е голям стратег и залага на защитата. Сигурно още мисли как да спечели титлата и не му пука дали на стадиона ще има 10 000 или 100 човека :mrgreen: Следващата веселба ще е в Русе, но вероятно и тогава ще го оставят на спокойствие да отработва схемата.

Потребителски аватар
eelche
Мнения: 2125
Регистриран на: 08 сеп 2009 00:50
Местоположение: Havana,Cuba
Контакти:

Re: ППЛ: Витоша (Бистрица) - Левски (София) / Неделя / 17:30 /

Мнениеот eelche » 20 ное 2017 02:41

ChuckNorris написа:Търпяхме всякакви глупости като обърнати крила, идиотски тактики, закъснели смени, поставяне на играчи на неправилни позиции и т. н. Списъкът е дълъг. Смятам, че за болшинството фенове търпението се изчерпа днес. Треньора няма никаво оправдание, че не може да бие най-слабия отбор в първенството на пъпа на София. С този човек начело не ни чака нищо добро, ако ще не шведски национали ами и Неймар да доведат. Пак ще има мъка като с Ботев Гълъбово, Монтана и това днес, което просто е върхът. Стига толкова! Ако това се беше случило при български треньор или при Петрович дори не мога да си представя какво щеше да се случва във форума.


Извън анализите и спортно-техническата част най-слабият мач след домакинството срещу Хайдук Сплит тази година...Все едно Ники,Топчо,Виторио и инж.Иванов бяха тренирали отбора и правили разбор преди мача.Oт трибуните изглеждаха още по-трагични отколкото след репортажа,който изгледах.

Ще ви кажа какъв е проблема - всичко започна от малоумната идея на дуета Ники Келнера-Борето още от миналият полусезон да не се разчита на националният състезател Георги Костадинов, Джереми Де Нойер, Мехди Бурабия,които бяха изградили невероятен синхрон в средата на терена и можехме само да надградим,но уви...От глупака не можеш да очакваш умни решения.

Мащабната селекция на 14 нови играчи + нов треньор си бяха и ще си останат социален експеримент. Титлата вече е безумен мираж, но предстои много важно гостуване в Русе. Този отбор на Левски страда от дълбочина в състава - това е горчивата и болезнена истина. Кабрал и Белмонт които бяха взети на пожар са абсолютни трансферни разочарования + слабата форма на дуета Буш-Мапуку и безумно слабата форма Антонио (за физиката му не искам и да коментирам,чуплив като стъкло) и факта,че Прохазка само вратар не е играл при Роси, резултатите са си повече от логични. Жорди и Обертан като че ли отбиват номера и чакат края на полусезона,знаейки че общо взето са незаменими...Ако не ми вярвате пуснете си мача,пардон,мъката срещу Ботев Гълъбово за Купата,където резервите вместо да изорат терена играха все едно в квартален мач от махалата...

Дон Роси директно се отказа от играчи,които не са научени на А и Б в тактически план.Струва ми се доста консервативен и не желаещ да прави промени,но той не е и виновен за така стеклите се обстоятелства.На този етап толкова си и можем - моля се само дано някой измежду Обертан и Гомез да не се контузи,че тогава хептен отиде коня в реката...Тук ако има някой с авторитет в ръководството би трябвало да наложи глоби за слабата и немотивирана игра,както предложих преди няколко седмици, а даже написах имейл и до Краси Иванов.

Толкоз по темата - няма какво да си чешем езиците.Преко сили 3-то място и вече пълна мотивация и концентрация на пролет на полу-финала за Купата (ако не счупим на 3-тия път стомната в Русе,типично по левскарски).

Много грозно впечатление ми прави напоследък тенденцията която бе поета от "уж" медии, близки до отбора като екипа на Гонг, Тема спорт в т.нар. "анти-Роси" кампания. Жълтите подлоги на Пеевски, онова леке от Би Ай Телевизия и кАНАЛ 3,Крум-Филип-ГА-Чезари и ко. не искам и да ги коментирам.Какъв отбор имахме преди 3 месеца и как изведнъж тия тапунгери,отново започнаха да очакват чудеса от нас?!Галфон до галфона...

Много ме беше яд,че си губих времето днес на стадиона барабар с останалите ентусиасти дето събирахме студ.Така не става и кредита на доверие приключва с края на полусезона. Ако след зимната подготовка не разкараме дълбоките резерви и мекератата дето стоят и чакат кротко на заплатка няма да стане. Няма да стане и ако не намерим изпълнители с качества на крилата, плеймейкър,който да се бори с Вутов и Жорди в средата за място, бекове и поне още 1 централен нападател.Не се ли случи това, критиките ще се засилят и ще изядат главата на италианеца.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Warped
Мнения: 4897
Регистриран на: 28 яну 2015 14:40
Контакти:

Re: ППЛ: Витоша (Бистрица) - Левски (София) / 0:0 FT

Мнениеот Warped » 20 ное 2017 08:54

Срам... Играха бавно и много измъчено. Пореден слаб мач на Гомес и Буш.. Защо се търпят? По добре да се пробва с Мапуку, Бабатудне или нападател от школата. Разликата надали ще е голяма. Абсолютни мързели ще се окажат. За това поведение по света се глобяват. А Мишо Иванов въпреки спасената дузпа, си остава скапан вратар, сега е по скапан и отколкото беше в Левски
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
wilge
Мнения: 3153
Регистриран на: 26 май 2010 10:43
Контакти:

Re: ППЛ: Витоша (Бистрица) - Левски (София) / 0:0 FT

Мнениеот wilge » 20 ное 2017 09:05

Жабарят е нарочил за гонене Пиргов, Прохазка и Митрев. Последният откровено ни спаси от по- голям резил снощи с много адекватна намеса при една контра на бистричани. Какво повече показаха Гомес, Буш, Кабрал, Рошу и Белмонт?
Какво да коментираме след като играчи като Обертан и Гомес не могат да победят такива като, как бяха... Гьонов и Кочилов?

samobotev
Мнения: 2247
Регистриран на: 20 май 2008 00:44
Контакти:

Re: ППЛ: Витоша (Бистрица) - Левски (София) / 0:0 FT

Мнениеот samobotev » 20 ное 2017 09:09

Отбора ви беше трагичен но за лошото представяне вина носи и Роси. Не може цял мач Буш да няма и едно точно отиграване и той да го държи до края , Вутов който заедно с Обертан бяха единствените които се опитваха да променят с нещо случващото се на терена го сменя в 60 минута с онова недоразумение което 10 минути след това му сервират топката на гюме и той не можа да я уцели даже. И накрая пуска Мапуко в 85 минута , явно резултата беше изгоден за сините щом се прави смяната чак тогава явно печелеше време италиянеца :) .

Най елементарното при този развой на мача беше да смени Буш още на полувремето с Кабал и Вутов да си заиграе като чист нападател какъвто играеше през голяма част от мачовете на Ботев през пролетта. И без това реално вие нападател нямате Буш е безумно слаб , а Мапуко безумно мързелив. Най добрия вариянт до края на този сезон е Вутов да заиграе като нападател. Но отде толкова акъл в празните кратуни на директорите ви , да кажат на италиянчето да пробва и този вариянт. А като какъв го мъчат прохазка аз така и не успях да разбера :!: :!: :!:

Потребителски аватар
olimpi
Мнения: 1382
Регистриран на: 14 май 2011 20:35
Контакти:

Re: ППЛ: Витоша (Бистрица) - Левски (София) / 0:0 FT

Мнениеот olimpi » 20 ное 2017 09:15

Не можах да гледам целият мач, но много намирисва на черно тото, нещо което на жабарина като такъв не му е чуждо.

Ако това е така е позор за нас като клуб с вековна традиция и всичките ни претенции.

Ако резултатът е плод на играчи, треньор и т.н. т.е, всички вкупом съгрешиха с неможене, нищо добро не говори за нас. Това е Витоша Бистрица, полуаматьорски отбор... все едно да се съберем в махалата, пък може и да ги бием.

Вчера ми хрумна, че може баце да се е обадил и заповядал равен ама това е в кръга на шегата.

При всички случаи е една от най-срамните страници от историята ни поне аз откакто гледам футбол , а това са доста години вече.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

drvasko98
Мнения: 6916
Регистриран на: 24 мар 2008 23:34
Контакти:

Re: ППЛ: Витоша (Бистрица) - Левски (София) / Неделя / 17:30 /

Мнениеот drvasko98 » 20 ное 2017 10:02

metodito написа:
drvasko98 написа:
popokutepetel написа:Гомез доказа защо е изгонен от нормалния футбол и е прибран тук. Бавен, тромав, безидеен. Основен виновник за тотално тромавата игра.


Сериозно? Недей така! Гомез е велика класа, питай форумните разбирачи.


Човекът е на 32... И играе по 90 минути. Аз пъък към него най-малко имам забележки. Към един от тези, които са ми любимци - Вутов - имам повече забележки. Топката без фал не могат да му я отнемат, но какво от това, като не подава. Едната техника не е голяма хвалба. Не, че има на кого да подава... Факт е, че и в този мач го ритаха здраво. Срещу Лудогорец трябваше да изкара червен картон и дузпа на оня бразилец. Обаче искам от него повече комбинативност,. Друг от любимците ми - Роман - играе на непривична позиция, НО! и играе и непривично слабо. Всъщност, освен Панайот, просто не виждам кой да отлича.


Когато един отбор не може да създаде голово положение и то в поредица от мачове, вината за това е предимно на играчите, които трябва да правят играта в най-голяма степен. Кажи ми, че в Левски това не е Гомес на първо място и Обертан на второ
(ако искаш ги размени) и веднага си връщам думите назад. Повтарям не може да създаде голово положение срещу отбор, когото попиляват от бой в групата. При това положение няма значение дали е играл 90 минути, дали е на 32, 19, 27 или 102 години. Значи нищо не е играл и ... не е само този мач. Футболът е комплексен спорт, трябва техника, виждане, но трябва и тичане, особено на някои позиции трябва много тичане... И като е на 32, това ли ти е перспективната селекция за кой сезон 2021-2022 ли беше или предния.

Потребителски аватар
balef
Мнения: 1493
Регистриран на: 17 юли 2008 21:03

Re: ППЛ: Витоша (Бистрица) - Левски (София) / 0:0 FT

Мнениеот balef » 20 ное 2017 10:14

Момчета това е дъното да не може да бием Бистрица ! Не искам да обиждам футболистите на Бистрица но тях трябва да ги победим и без треньор и то с разлика !

Потребителски аватар
TristaNNN
Мнения: 12214
Регистриран на: 16 фев 2010 01:35
Skype: ...
Контакти:

Re: ППЛ: Витоша (Бистрица) - Левски (София) / 0:0 FT

Мнениеот TristaNNN » 20 ное 2017 11:14

Аз искам да похваля Южна Дивизия вчера - момчетата не спряха да пеят 90 минути, като показаха нагледно как се подкрепя отбор :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
koisa
Мнения: 5139
Регистриран на: 11 дек 2015 20:56
Контакти:

Re: ППЛ: Витоша (Бистрица) - Левски (София) / 0:0 FT

Мнениеот koisa » 20 ное 2017 11:32

Признавам си, не очаквах Витоша да играят толкова затворено. Макар, че това не е оправдание. Все пак за нас се знае, че е достатъчно противника да нареди две редици от по 5 играчи пред вратаря, за да берем ядове.
Ще ги видим Витоша как ще излезнат срещу ГМО-то.
Но нашите сами са си виновни! Безобразно слаба, бавна и жалка игра.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)


Дай на глупака власт и му гледай сеира!


Върни се в “Левски”



Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: 1palq4o1, Google [Bot] и 41 госта